Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Efsane topicte mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Pyro said: Efsane topicte mesajım olsun. tıkladıktan sonra bu msjı okudum direk ve bende postum olsun istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ikinizi de okudum ve mahmut sen haksızsın. sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ayrılık sebebiniz neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Hostel tavsiyesi diyorduk evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 serhat nolmuş burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 HEY LANET OLSUN DOSTUM DERDİN NE SENİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Xaenin said: Ayrılık sebebiniz neydi? şiddetli geçimsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 maxigenous said: Hele sen ki sınıfın ortasında "Türkiye'nin nükleer denizaltıları var bana tanıdığım subay söyledi" gibi hayal dünyasında yol alan açılımlar yapan HAHAHA maxigenous said: simitçiye para vermemek için cebinde para olmasına rağmen 50 milyonu adama gösterip "abi bozuğum yok bir tane versen be" diyen HAHAHA FAKİR maxigenous said: gençler size TCDD aylık kartının aynısını yaparım bana fiyatın yarısını verseniz yeter diyen ve bu olaylarla gurur duyan bir dolandırıcının hiç girmemesi gereken diyaloglar bunlar. ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bas kömürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 maxigenous said: Hele sen ki sınıfın ortasında "Türkiye'nin nükleer denizaltıları var bana tanıdığım subay söyledi" gibi hayal dünyasında yol alan açılımlar yapan nüleer denizaltı ne olm, sadece nükleer... sıkmışın ^^ maxigenous said: simitçiye para vermemek için cebinde para olmasına rağmen 50 milyonu adama gösterip "abi bozuğum yok bir tane versen be" diyen ne simitçisi lan :S sen beni nerde gördün simit alırken. ayrıca ben öğrenciyken 50 lirayı nerden buldum ki sen gördün usahdusahd maxigenous said: gençler size TCDD aylık kartının aynısını yaparım bana fiyatın yarısını verseniz yeter diyen ve bu olaylarla gurur duyan bir dolandırıcının hiç girmemesi gereken diyaloglar bunlar. evet fiyatın yarısı geyiğini ciddiyetle belirtmen komik. ama aylık pasonun da kralını yapıyodum PS de. yetenek işi ne de olsa.. ha daha komik yanı hiç trene binme gibi bir işim olmadı, malum istanbulda oturmadıım için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Pyro said: Efsane topicte mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 kiz arkadasla amsterdam a niye gider ki insan neyse para bulursan krasnapolsky iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 BabacumMostors said: Pyro said: Efsane topicte mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Dragonmax said: ha daha komik yanı hiç trene binme gibi bir işim olmadı, malum istanbulda oturmadıım için.. YAPMA PANCU efektler senin fotoşopun kadar başarılı olmadı büyük ihtimalle :( Troller haricinde diğer patilerden hostel tavsiyeleri beklemeye devam etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.ehotel.de/IBE/Home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 www.hrs.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: BabacumMostors said: Pyro said: Efsane topicte mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 maxigenous said: Dragonmax said: ha daha komik yanı hiç trene binme gibi bir işim olmadı, malum istanbulda oturmadıım için.. YAPMA PANCU efektler senin fotoşopun kadar başarılı olmadı büyük ihtimalle :( Troller haricinde diğer patilerden hostel tavsiyeleri beklemeye devam etmekteyim. brutality olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hostel deilde hotel onerebilirim boat hotel war amsterdam-kuzey de 80 euro vermistik gecelik double rooma dus ve tualet odada tertemiz bi otel-gemi 1 hafta felan kalcaksan sanirim indirim olur bide biz prime timeda gittik guzelligi su direk ferrynin yaninda 5 dakkaya central stationdasin beles ferryle gecede 2.5 euroya direk otobus war central statondan gene sabaha kadar ha dersen ben direk sehirde kalcam ok o ayri bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Korte Leidsedwarsstraat 24'deki otele 3 kisi gitmistik kisi basi 35 euro veya 40 euro'ydu... tv + vantilator + dus/tuvalet + kahvalti sehrin gobeginde bir de =) ama gece cikarken anahtari kaybetme olasiligina karsilik resepsiyona birakiyorsun, dönerken aliyorsun.. ayrica odalardaki camlar kilitli (heryerde boyle de belirteyim dedim) google maps'den 3D olarak Korte Leidsedwarsstraat'a bakabiliyosun... baya merkezi bir yer başına iş gelmez.. dediğim gibi Leidseplein'in ordaki Bulldog'a çok yakın ama sorun şu ki otelin adını hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 herbiri güzeldir gitmeden önce:fiyat / odadaki insan sayısı=x odadaki insan sayısı/ temiz duş kabini sayısı=y x.y= fiyat/ temiz duş kabini sayısı f(x,y)=z z= hosteldeki güzel kız sayısı. z yi hesaplayın. yani flying pig beach hostel derim yazın burası çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yardımcı olan herkese teşekkürler. Burada verilen bir arama motoru kullanılarak Amsterdam Downtown Hotel'de (bkz. Hotel) kendi banyosu olan iki kişilik odada geceliği kahvaltı dahil toplam 54 euroya kaldık ve gayet güzeldi. Lokasyon olarak gerçekten çok merkeziydi (leidseplein'e bir dakika yürüme mesafesinde)- Zaten google mapsde de var merak eden olursa.. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar