Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amsterdamda Hostel

maxigenous

Öne çıkan mesajlar

maxigenous said:

Hele sen ki sınıfın ortasında "Türkiye'nin nükleer denizaltıları var bana tanıdığım subay söyledi" gibi hayal dünyasında yol alan açılımlar yapan

HAHAHA
maxigenous said:
simitçiye para vermemek için cebinde para olmasına rağmen 50 milyonu adama gösterip "abi bozuğum yok bir tane versen be" diyen

HAHAHA FAKİR
maxigenous said:

gençler size TCDD aylık kartının aynısını yaparım bana fiyatın yarısını verseniz yeter diyen ve bu olaylarla gurur duyan bir dolandırıcının hiç girmemesi gereken diyaloglar bunlar.

ZAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

Hele sen ki sınıfın ortasında "Türkiye'nin nükleer denizaltıları var bana tanıdığım subay söyledi" gibi hayal dünyasında yol alan açılımlar yapan

nüleer denizaltı ne olm, sadece nükleer... sıkmışın ^^

maxigenous said:
simitçiye para vermemek için cebinde para olmasına rağmen 50 milyonu adama gösterip "abi bozuğum yok bir tane versen be" diyen

ne simitçisi lan :S sen beni nerde gördün simit alırken. ayrıca ben öğrenciyken 50 lirayı nerden buldum ki sen gördün usahdusahd

maxigenous said:

gençler size TCDD aylık kartının aynısını yaparım bana fiyatın yarısını verseniz yeter diyen ve bu olaylarla gurur duyan bir dolandırıcının hiç girmemesi gereken diyaloglar bunlar.

evet fiyatın yarısı geyiğini ciddiyetle belirtmen komik. ama aylık pasonun da kralını yapıyodum PS de. yetenek işi ne de olsa.. ha daha komik yanı hiç trene binme gibi bir işim olmadı, malum istanbulda oturmadıım için..
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

Dragonmax said:

ha daha komik yanı hiç trene binme gibi bir işim olmadı, malum istanbulda oturmadıım için..

YAPMA PANCU

efektler senin fotoşopun kadar başarılı olmadı büyük ihtimalle :(

Troller haricinde diğer patilerden hostel tavsiyeleri beklemeye devam etmekteyim.

brutality olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

hostel deilde
hotel onerebilirim
boat hotel war
amsterdam-kuzey de
80 euro vermistik gecelik double rooma dus ve tualet odada tertemiz bi otel-gemi
1 hafta felan kalcaksan sanirim indirim olur
bide biz prime timeda gittik
guzelligi su
direk ferrynin yaninda 5 dakkaya central stationdasin beles ferryle
gecede 2.5 euroya direk otobus war central statondan gene
sabaha kadar
ha dersen ben direk sehirde kalcam ok o ayri bisi
Sosyal ağlarda paylaş

Korte Leidsedwarsstraat 24'deki otele 3 kisi gitmistik kisi basi 35 euro veya 40 euro'ydu...

tv + vantilator + dus/tuvalet + kahvalti

sehrin gobeginde bir de =)

ama gece cikarken anahtari kaybetme olasiligina karsilik resepsiyona birakiyorsun, dönerken aliyorsun.. ayrica odalardaki camlar kilitli (heryerde boyle de belirteyim dedim)

google maps'den 3D olarak Korte Leidsedwarsstraat'a bakabiliyosun... baya merkezi bir yer başına iş gelmez..

dediğim gibi Leidseplein'in ordaki Bulldog'a çok yakın ama sorun şu ki otelin adını hatırlamıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Burada verilen bir arama motoru kullanılarak Amsterdam Downtown Hotel'de (bkz. Hotel) kendi banyosu olan iki kişilik odada geceliği kahvaltı dahil toplam 54 euroya kaldık ve gayet güzeldi. Lokasyon olarak gerçekten çok merkeziydi (leidseplein'e bir dakika yürüme mesafesinde)- Zaten google mapsde de var merak eden olursa.. Herkese tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...