Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Atsicilar.com adnan hocanin girisimi ile mahkeme karariyla engellenmis bulunmakta hocaya hakaret icerdigi icin geliyooooooooooooooooor ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA ASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDF http://www.fosilgercegi.com/resim/Adnan_Oktar_03.jpg VS http://atsiz.tk/nihalatsizjh5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bu iş burda bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Oha, sevmeye basladim Adnani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 googlefight! Nihal Atsız - 229000 Adnan Oktar - 660000 first attack! Nihal Atsız confused! Adnan Oktar summons guardian force! Harun Yahya - 1620000 critical damage! ADNAN OKTAR WINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 the end begins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 whoever wins, we lose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Nihal Atsız belgeseli izliyorum şu an, hep trolluyoruz da merakım geldi, aydınlandım bir hayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Cuce said: whoever wins, we lose. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Aha süper! Gelişmeleri merakla izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 şu elemana kıl olduğum kadar hiç bi ünlüye kıl olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Adnan Oktar FTW! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hayırlısı olsun inşaallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 adnan oktar gibi bir adamla atsızcılar başa çıkamaz abi. adam bi kere hemen hemen tüm dünyaya kitaplarını yasaklatmayı becerebilmiş bi kere asdfehaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Adnan Oktar vs Cübbeli Ahmet Hoca daha eğlenceli olur;ama format uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 HELAL ADNAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bıyık ekle. yeminlen führer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Çaşıtlar otağı kapattıramaz haybeye yorulmasınlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hayır anlamadığım siteyi kapatmıyorlar ki erişimi engelliyorlar sonucta yine yol bulup giricekler üzerine simdi atsızcılara muhalif olabilecek insanların erişimine engel koyulmuş oldu? bu herifleri takipi bıraksa millet oo site kapandı diye vallahi public forumda bombalama eylemi planı bile yaparlar ruhu duymaz kimsenin öyle bi ülkede yaşıyoruz... hic anlamıyorum vallhi anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 OY OY OY OY OY usenmeyin okuyun cok eglenceli adsfsadf secemece yapiyim gokyelel itopic acmis bilisim suclri yasasi var hakaret etmeyin hede hodo diye ama muhtesem said: Bu yasanın getirdiği en önemli yeniliklerden biri, yasanın, yasa dışı içeriği olan başlığı açan veya iletiyi ekleyen kişiye yükümlülük getirmesidir. Yeni yasa gereğince, söz konusu yasa ihlallerini yapan kişinin İp adresi, mağdur kişinin (veya hayvanın) Cumhuriyet Başsavcılıklarına başvurması halinde, EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİ BİLİŞİM SUÇLARI BÜRO AMİRLİKLİKLERİNCE elektronik posta yoluyla, otağ yöneticilerinden talep edilecek ve otağ yöneticileri de yasalara karşı gelemeyecekleri için, İp adresi talep edilecek kişinin İp adresini, emniyet görevlilerine vereceklerdir. Bu bilgilendirmenin ışığında inanıyoruz ki, otağ üyelerimiz, ne kendilerini ne de bizleri zor durumda bırakacaklardır. BU YASANIN, TÜRKÇÜLÜĞE VE TÜRKÇÜLERE SAĞLAYACAĞI YARARLAR: Sözkonusu yeni yasa, Türkçülerin, vatanlarını ve milletlerini çok fazla sevmelerinden ve savaşçı ruhlarından kaynaklanan aşırı duygusallıklarını, sinirlerini, kinlerini ve öfkelerini dışa vurmalarını engelleyecek de olsa, onlara "kinlerini buzlukta saklamayı" öğretecek olması açısından büyük yarar sağlayacaktır. Bu yasa emin olun ki, Türkçülerin lehinedir. Çünkü, Türklük ve Türkçülük düşmanı olan kesimler, bizlerin duygularını mertçe ve erkekçe haykırdığı bu günleri çok arayacaklardır. Gün madem ki taktik yapma günü, madem ki bizi buna zorluyorlar, o halde biz de, oyunu kurallarına göre oynamasını çok iyi beceririz. Bundan böyle, karda yürüyecek ama izimizi belli etmeyeceğiz. Türklüğün yıldırımı, Türklük ve Türkçülük düşmanlarının tepelerine indiği gün, söz konusu kesimler çok büyük bir hata yaptıklarını anlamaya bile fırsat bulamayacaklardır. Bizlerin düşündüğü ve istediği fakat uygulamada zorluk çektiği bu taktiği, düşmanlarımızın yardımıyla uygulama fırsatı bulmuş olacağız. Değerli Türkçüler, Bundan böyle, gerçekleri sadece, uygun bir dille ifade edeceğiz. Soysuzlara ve hainlere edemediğimiz her küfür ve hakaret bizi daha teknik ve bilimsel düşünmeye zorlayacak ve bunun neticesinde de hem daha üretken, hem de düşmeden önce ışık göstermeyen birer yıldırım olacağız. Bu kutlu yolda, Tanrı tüm Türkçülere kut versin ve onları korusun.. We are not retreating - we are advancing in another direction!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olmsu direk ehehahahahaah said: Geçen gün bilişim suçu işlediğim gerekçesiyle polis geldi. Aman dikkat edelim. Yasalara uyalım uymayanları uyaralım. Yoksa başınız benim gibi polisle belaya girer. said: Kandaşlarım, Özellikle son 1 aydır oldukça artan saldırılar, otağımızın gücünü ve tesirini açıkça ortaya koymuştur. Sırf hakaret dolu tek bir ileti eklemek ve sanal yoldan bize saldırmak için üyelik alan kansız, soysuz, ülküsüz, milliyetsiz ve cibiliyetsiz haysiyet yoksunları, hakettikleri sıfatları işiterek ve ailelerindeki dişilerin sanal yoldan mutlu edilmesine müteakip, otağımızdan defedilmişlerdir. Düşünce ve fikirlerimiz öylesine doğru ve sağlam temellere oturmuş vaziyette ki, burayı çaşıt gözüyle takip eden bilimum düşmanlar kendilerini tutamayıp akıllarınca intikam(!) alıyorlar. Halbuki bilmiyorlar ki onların vermiş oldukları tepki bizim için iyiye işarettir. Gücümüz gittikçe artıyor. Atsızcı düşünceler ve Türkçülük akımı büyük bir yükseliş içinde. Zaten otağdaki başka bir başlıkta da ziyaret oranımız ve çarpıcı istatistiklerimiz belirtilmiş. Bu yüce otağı kuran, geliştiren ve gerçek bir bilgi yuvası haline getiren otağ beğleri ve üyelerine de saygılarımı sunarım. T.T.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "Geçen gün bilişim suçu işlediğim gerekçesiyle polis geldi. Aman dikkat edelim. " Heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 DANSÖZ ADNAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 scorch said: hayır anlamadığım siteyi kapatmıyorlar ki erişimi engelliyorlar sonucta yine yol bulup giricekler üzerine simdi atsızcılara muhalif olabilecek insanların erişimine engel koyulmuş oldu? bu herifleri takipi bıraksa millet oo site kapandı diye vallahi public forumda bombalama eylemi planı bile yaparlar ruhu duymaz kimsenin öyle bi ülkede yaşıyoruz... hic anlamıyorum vallhi anlamıyorum... Site sunucuları yurt dışında kuruluysa kapatamıyor olabilirler. Örneğin torrent sitelerinin hala ayakta kalmasınını sebepleriden biri bu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bu konuyla ilgili yorumumu yazarsam banlanırım o yüzden yapmıyorum :D Ama çok sevdim ben yorumumu forum kuralları böylelerine hakarete izin vermeli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Forumda aynı görüşte olduğu halde bile birbiriyle kapışan çok insan var, farklı olanları söylemeye gerek bile yok. Düzeyi düşürmemek ve formun "cılkının" çıkmaması açısından hiç bir şekilde hakarete ve küfürleşmeye izin verilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ben atsızları tercih ederim her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar