radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yılmaz vural'ın milli takım aşkıyla tekme tokat sahaya süreceği kasımpaşa'dan bir sürpriz bekliyorum :D
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yensinlerde tupcu bida secilsin kongrede plx :d
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 beşiktaş sonunda yenebilceği takımı bulmus :)
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Yanlız her golden sonra bütün stad Yönetim istifa, yıldırım demirören yeter diye bağırıyor hala. Birde bu çıkmış yeni =p 'Temizlesene, temizlesene, bütün tribünü temizlesene'
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Heh zar zor yendik valla, 9 kişi kaldık 2-1 bitti maç. Haftaya Eskişehirspor deplasmanında Ernst, Ferrari, Sivok yok, şimdiden geçmiş olsun bize.
knox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Adam gibi oynıyan 3 oyuncu cezalı duruma düştü off offf
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ne oldu bu patilere? Lig maçı bitti bu kadar az yorum var. Hem de böyle bi maç.
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 maçı zor bitirdik bea buraya kimsenin yazmaya mecali kalmamıştır.Ölü tohumu serpmişler bizim takıma.
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hakem gecenin en kötüsüydü o kadar basit kırmızı kartlar cıkardıki cıldırmamak elde değildi her zamanki gibi kasıtlı kartlardı . türbün olayını çözen beşiktaş takımlada arasındaki buzları eritti herşey yolunda giderken bu seferde hakemler baltalamaya başladı. insanlar beşiktaşı nasıl durdurabilirizin peşinde ama başarmaycaklar . son şampiyon yola cıktı GELİYORUZ !!!
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bayadır 2 gol birden görmemişti Bjk taraftarı, gratz dudes
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 PZero said: hakem gecenin en kötüsüydü o kadar basit kırmızı kartlar cıkardıki cıldırmamak elde değildi her zamanki gibi kasıtlı kartlardı . türbün olayını çözen beşiktaş takımlada arasındaki buzları eritti herşey yolunda giderken bu seferde hakemler baltalamaya başladı. insanlar beşiktaşı nasıl durdurabilirizin peşinde ama başarmaycaklar . son şampiyon yola cıktı GELİYORUZ !!! her zamanki büyük bir yalansın. bu kadar saçma mesaj atanlarında banlanması lazım.
knox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Uğur incemanın kaçırdığı golü tekrar izledim şimdi cidden bi takılsın falan yani gitsin 2.lig falan mümkünse.....
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Khelben said: PZero said: hakem gecenin en kötüsüydü o kadar basit kırmızı kartlar cıkardıki cıldırmamak elde değildi her zamanki gibi kasıtlı kartlardı . türbün olayını çözen beşiktaş takımlada arasındaki buzları eritti herşey yolunda giderken bu seferde hakemler baltalamaya başladı. insanlar beşiktaşı nasıl durdurabilirizin peşinde ama başarmaycaklar . son şampiyon yola cıktı GELİYORUZ !!! her zamanki büyük bir yalansın. bu kadar saçma mesaj atanlarında banlanması lazım. haftaya oynamayacak 3 oyuncuda beşiktaşın en iyileri tesadüfmü 3 nünde oynamayacak olması yarın ben seni görmek istiyorum kartlara isyan ederken .
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Uğur inceman ve serdar büyük klup oyuncusu değiller, uğurdan 1 pozisyon önce serdar bomboş atamadı , aynı pozisyon...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 PZero said: hakem gecenin en kötüsüydü o kadar basit kırmızı kartlar cıkardıki cıldırmamak elde değildi her zamanki gibi kasıtlı kartlardı . türbün olayını çözen beşiktaş takımlada arasındaki buzları eritti herşey yolunda giderken bu seferde hakemler baltalamaya başladı. insanlar beşiktaşı nasıl durdurabilirizin peşinde ama başarmaycaklar . son şampiyon yola cıktı GELİYORUZ !!!YOK BABA YOK BU FEDERASYONLA BEŞİKTAŞIN ÖNÜNÜ YİNE KESERLER Abi sadece sorum sana değil ama bu kadar kör bir şekilde fanatik nasıl olunuyor ? Nasıl at gözlüğüyle bakılıyor bunları oldum olası anlamamışımdır
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 sostizm said: Ne oldu bu patilere? Lig maçı bitti bu kadar az yorum var. Hem de böyle bi maç. Pzero dışında forumdaki bütün BJK'lilerin takımına güveni kalmadığından artık pek birşey önemsemiyoruz :) Ne zaman ki Yıldırım Demirören gider,yönetim temizlenir ve büyükler arasındaki mücadeleye tekrar dahil oluruz,o zaman döneriz asdasasd
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 PZero said: GELİYORUZ !!! hooop yavaş gel. viraj var, şarampole yuvarlanma.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kasımpaşaya çıksa hakem kraldı..bariz karttı 2si de.
Öne çıkan mesajlar