Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Kasımpaşa 17.10.2009 @ 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

hakem gecenin en kötüsüydü o kadar basit kırmızı kartlar cıkardıki cıldırmamak elde değildi her zamanki gibi kasıtlı kartlardı . türbün olayını çözen beşiktaş takımlada arasındaki buzları eritti herşey yolunda giderken bu seferde hakemler baltalamaya başladı.
insanlar beşiktaşı nasıl durdurabilirizin peşinde ama başarmaycaklar .
son şampiyon yola cıktı GELİYORUZ !!!
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

hakem gecenin en kötüsüydü o kadar basit kırmızı kartlar cıkardıki cıldırmamak elde değildi her zamanki gibi kasıtlı kartlardı . türbün olayını çözen beşiktaş takımlada arasındaki buzları eritti herşey yolunda giderken bu seferde hakemler baltalamaya başladı.

her zamanki büyük bir yalansın.

bu kadar saçma mesaj atanlarında banlanması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

PZero said:

her zamanki büyük bir yalansın.

bu kadar saçma mesaj atanlarında banlanması lazım.

haftaya oynamayacak 3 oyuncuda beşiktaşın en iyileri tesadüfmü 3 nünde oynamayacak olması
yarın ben seni görmek istiyorum kartlara isyan ederken .
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

YOK BABA YOK BU FEDERASYONLA BEŞİKTAŞIN ÖNÜNÜ YİNE KESERLER

Abi sadece sorum sana değil ama bu kadar kör bir şekilde fanatik nasıl olunuyor ? Nasıl at gözlüğüyle bakılıyor bunları oldum olası anlamamışımdır
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Ne oldu bu patilere? Lig maçı bitti bu kadar az yorum var. Hem de böyle bi maç.

Pzero dışında forumdaki bütün BJK'lilerin takımına güveni kalmadığından artık pek birşey önemsemiyoruz :)

Ne zaman ki Yıldırım Demirören gider,yönetim temizlenir ve büyükler arasındaki mücadeleye tekrar dahil oluruz,o zaman döneriz asdasasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...