RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Fast & Furious serisi dışında güzel araba veya yarış filmleri istiyorum, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 driven var. stallone oynuyor. bir de arabalar'ı (cars) izlemediysen kesinlikle izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Transporter Gone in Sixty Seconds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bunnarı yazmaya gelmiştim.. daha da başka izleme zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ferrari adlı 2003 yapımı TV filmi var birde,Enzo Ferrari'nin hayatını anlatan Bayağı iyi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 italian job belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fast and furious bi de fransız amerikan yapımı bi film vardı ismi neydi hatırlyamadım. aslında bizim türkler de bu sekilde araba filmleri cekse süper olur.ilgi olur bence. ahah taxi eyv @kinka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Taxi serisinin ilk filmi efsanedir, mutlaka izle, sountrack'ini de edin hatta (devam filmleri çok kötü) Initial D adlı Anime uyarlaması film var, yarış sahneleri çok gerçekçi, seversen mutlaka Initial D ve Wangan Midnight anime serilerini edin. Sokak yarışı raconunu en iyi anlatan yapımlardır çünkü. Eskilerden Cannonball Run serisi var, arşive katmalısın Bir de kamyonlu filmleri de bu kategoriye katabiliyorsak : "Conwoy" ve motoskilet filmleri içinde "Torque" harika filmler. Çok kasıntı olsa da yeniden izleme gereği duyduğum Day of Thunder da sayılabilir snaırım bu listede Çerezlik babından Speed Racer yazalım bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yaris filmi olarak gecer mi bilmem ama taxi serisi de güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Japonca dublaj verilmiş versiyonunu bulmuş izlemiş arkadaş varsa pm atarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 cannonball run1-2 ve herbie, yarış filmlerinin kralıdır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Herbie Fully Loaded ama, Lindsay Lohan'lı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yanlış diyarlarda koşuyosun, ama olsun.. bi gun sende ışığı görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Filmin adını bile yanlış yazdığın için kaale almıyorum seni dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bak bak nasıl editlemiş görüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 orada herbie yerine osman yazsam yine normal, alış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Osman'ın filmini çekmeleri lazım zaten. Osman Fully Loaded. Get it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 arabalar hepsine on basar <3 süpper şeker bi film ya.. bi de 60 sn.. ancelina bebeğimm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ilgini çekerse benim şehirde makas videolarım var upload edeyim heyecan hat safhada her birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 60 second mu ne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Smokey and the Bandit efsanedir. http://www.imdb.com/title/tt0076729/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 devrim arabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Hayret Italian Job denmemiş Tam olarak araba filmi olmasa da araba takibi sahneleri ile hafızamda yer edinenler: -French Connection -Mad Mission serileri özellikle Mad Mission serilerindeki atraksiyonlar şukeladır Hayata bakışımı değiştiren filmlerdir kendileri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 çok felsefik filmdir ha, hayatını sorgulatır adama, nerden geldim nereye gidiyorum a.q. yalnız viggo mortensen'li bi yeniden çekimi var, onu değil, 1971 yapımı Barry Newman'lı olanını izleyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar