-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Bu reklamı izledinizmi bu kadar amaçsız bi reklam olurmu ya ehue adamın teki pella pella pella diyo, dieri onun elinden çukulatayı alıyo alpella diyo sonra bi diş atıyo çukulataya ve zııplamaya başlıyo mauha heriflerin ikiside eşşek kadar adamlar bide berbat bi reklam[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Dankek reklamlarına özenmişler ama ben seviyorum dan kek reklamlarını :)[hline]Mankind, with your heresy Can't you see that this is killing me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Alpella reklamı çok kötü. Dankek süper walla.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 dan kek iğrenç. pella pella alpella daha kötü.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 said: Volfied, 22 Ocak 2003 19:33 tarihinde demiş ki: Dankek reklamlarına özenmişler Ne alakası var?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 çok benziyorlar[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 bence dankek reklamı fena diil eğlenceli,komik[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 dankek gene iyide alpella reklamini gordukce sinir oluyorum harbi bu kadar basiretsiz bir reklam bu kadar cok oynatilirmi ya :hrr:[hline]TeMeL AtA BiNMeYe BaYiLiRMiS BiR GüN At TeMeLe BiNMiS TeMeL YiNe BaYiLMiS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Dankek süper abi ya eeheh hastası oldum[hline]Z(x) = axe WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 ülkerden nefret ediyorum. reklamlarından da öyle. ama arada sırada güzel bi ürün ya da reklam çıkartabiliyorlar. ürün: çokonat reklam: kremalı bisküvi (adını hatırlayamadım mopid mi ne)[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 said: Bonecrusher, 24 Ocak 2003 11:55 tarihinde demiş ki: ülkerden nefret ediyorum. reklamlarından da öyle. ama arada sırada güzel bi ürün ya da reklam çıkartabiliyorlar. ürün: çokonat reklam: kremalı bisküvi (adını hatırlayamadım mopid mi ne)[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Hehehe çokonat diyince aklıma geldi. Onunda bir reklamı alpella'nınki gibi değilmiydi. Çoko çoko, nat nat, çokonat. Çokonat taze gofret falan diye. MFÖ söylüyordu şarkıyı. Dahayla alakasını kuramadığım bir trende yolculuk ediyorlardı. Reklamcılar çok yaratıcı insanlar hehehe.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Valla süpersiniz. Benzetme kabiliyetinize bayıldım. Reklamların ne kadar benzer olduğunu bir daha görelim. Alpella: İki erkek deneye tabii tutulur. Biri alpella yiyecek digeri ise herhangi bir cikolata(Aslında hedef Milka'dır) ve ne hissttikleri görülecektir. Birincisi farklı markayı yer ve kendini yeşil bir arazide ineklerle başbaşa bulur. Alpella yiyen ise kendisini çikolatalar akan garip anlatamayacağim yerde bulur. Diğer cikolatayı yiyen alpellayı gizliden alıp yer ve o da cikolata deryalarına dalar. Şu anda sizin gördüğünüz "pella pella alpella" cümleli reklam tamamen bu anlattığım reklamın kısaltılmışıdır. Dan Kek: İki tane erkek bir koltukta ve tv karşısında oturarak birbirlerine DAN ve KEK kelimelerinden oluşan cümleler kurarlar. Çokonat: 3 erkek (MFO) trenin muhtelif yerlerinde dolaşıp "Nat nat nat çokonat" diye bir şarkı söylerler. Kusura bakmayın ama ben bu üç reklamda erkeklerin oynamış yada d,ğer bir deyişle kadın oynamaması dışında ortak hiç bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 pella pella pella alpella reklamını görünce dan kek reklamına çok benzettim. ikisinde de kelime oyunları yapılmış gibi geldi. çokonat reklamını değil, ürününü sölemiştim ben[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Bence ikiside bir birinden iğrenç reklamlar. Hele dankek reklamını görünce ordaki adamlara dalasım geliyo.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Pella pella pella... Alpellla nat nat nat... cokonat ghaldszar benzettigim noktayi simdi gorebildin mi?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Dan Kek e laf yok çok severim[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ya alfemo reklamı ? Kalitesizlik abidesi ya ya ya konfor reklamı? Yine yine yine gide gele gide gele IYYYYY *!tiksinir*[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar