karpuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hisarüstünde oturuyorum, civarda bol bol kulaklık süngeri alabileceğim bir yer bilen var mı? Yazıcıoğlunda varmış diye duydum da yani oraya gitmek için harcayacağım zaman ve parayı harcayana kadar yeni kulaklık alır süngerini eskisine takarım =) Çok fazla sünger kaybediyorum, böyle poşet içinde 20-30 tane satan bi yer varsa büyük rahatlık olur benim için. Teşekkür ederim şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 e-bay ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sırf o süngerlerden bulamadığımdan kulak içi kulaklıklardan kullanmaya başladım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 tahtakale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_7Se7iswAanA/SmRygI9xDpI/AAAAAAAAIYA/Db_qObKAhwM/s400/SpongeBob_19.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 SenariouS said: sırf o süngerlerden bulamadığımdan kulak içi kulaklıklardan kullanmaya başladım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 AL SANA SÜNGER ^^ benim kulaklık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizlacher Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Benimde aynı sorun yüzünden nokia kulaklıklarım kullanılamaz durumdaydı :D. Uzun süre bi aradıktan sonra buldum. :D Gittim 10 çift aldım LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 YIL 2011 HALA TURUNCU TEMA KULLANAN VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bende de aynı sorun var. Bizim kedi o süngeleri parçalamaya bayılıyor. Bir gezide farkettim ki uçakta verdikleri kulaklıkların süngerleri ile benim kulaklığınki aynı. 10 a yakın kullanmayanlardan hacıladım. Qatar havayollarına teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 güzel taktikmiş hakkaten :) uymasa da bedava olmasıyla denenebilir. karpuz sen yakın zamanda uçacaklara sor, yer hizmetlerinde çalışan akraba falan sor, poşetle getirsin bisürü eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 goldbären said: YIL 2011 HALA TURUNCU TEMA KULLANAN VAR adamın windows temasıda sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknogaleri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aradığınız kulaklık süngerlerini http://linkufalt.com/zuek0 linkinden bulabilirsiniz. gittigidiyor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 seçkin süngercilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 adam sünger satmak için üye olmuş lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 alarm taktırmış bence o. dasaa'nın meme alarmı gibi, kulaklık diyince summonlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Penthesilea said: http://4.bp.blogspot.com/_7Se7iswAanA/SmRygI9xDpI/AAAAAAAAIYA/Db_qObKAhwM/s400/SpongeBob_19.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kulaklık süngeri değil ki olum bu cizgi filmi var bunun suyun altında yaşıyo bu mutfak süngeri gibi ama değil, güzel degisik maceraları var bab mı bub mu öle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 şöyle bi up yapayım ya. kulaklık süngeri aıyorum da nette bulamadım. çap 4.5cm kulaklığın. koss ksc75 kulaklık. hep ufak süngerler var nette. var mı satılan bi yer bildiğiniz?istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 fede said: seçkin süngercilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 seçkin eznacilerde yazmaya gelmiştim fedeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 fede said: fede said: seçkin süngercilerde adres ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 seçkin sokak, kadıkoy no : 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 eyv panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 1- aynı süngeri kullandığını düşündüğün dandik bir kulaklık buluyorsun 2- kulaklığı alıp beğendiğin boy süngerini kendi kulaklığına takıyorsun. 3- dandik kulaklığı ve kalan süngerlerini 5 liralık kulaklık alıp 7 saatte bozan arkadaşına veriyorsun sonsuza kadar mutlu yaşıyorsunuz derdim ama, 5 liralık kulaklıklı arkadaşın mutluluk süresi ne yazık ki 7 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar