harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 HABERTÜRK said: Almanlar, Daum'u dünyanın en ünlü yalancısı seçti. Biz de size soruyoruz. Türkiye'nin en yalancı spor adamı kim?16/10/09 17:34 Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcısı, Alman haber sitesi News.de’nin hazırladığı ‘dünyanın en ünlü yalancıları’ listesinde 1. sırada yer aldı. Alman haber sitesi News.de, hazırladığı ‘dünyanın en ünlü yalancıları’ listesinde 1. sıraya Fenerbahçe’nin teknik direktörü Cristoph Daum’u koydu. İnsan psikolojisi ve yalancılık üzerine hazırlanan özel haberde Fenerbahçe’nin hocası Daum’la ilgili şu ifadeler yer aldı: “2000 yılında futbol antrenörü Cristoph Daum, kokain kullanmadığı yönünde oldukça emin ve net açıklamalar yapıyordu. Hatta gönüllü olarak saç örneği verdi. Ancak bu saç kendisine pahalıya mâl oldu. Zira yapılan testler sonrasında saçında kokain kullandığını gösteren önemli deliller ortaya çıktı.” peki bu adam Türkiye'de neler yapıyor ? * İstiklal marşı söylüyor * Yakasına Atatürk rozeti takıyor * Hemen her sosyal yardımlaşma faaliyetinde baş gösteriyor peki bunların samimiyetine kim inanıyor ? bu adamı milli takımın başına layık gören spor medyası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kime ithafen konu açtın şimdi sen? spor medyasınaysa zaten herkes söylüyo onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 EN BUYUK GALATASARAY. en küçük fenerbahçe. sanırım istediğin buydu. buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Daum yalancıymış. hadi yağlı kazığa oturtalım da milli takımın başına geçemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ya Daum kim ki milli takımın başına gecsin. allah aşkına başka adammı yok Duam ya bana başarı gösterin Türkiye şampiyonlugu haric yok abi gereksiz bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 abi valla doğru haber. köln ün başındayken de "bırakmıcam olm, köln benim hayatım lan manyak mısınız?" tarzında açıklamalar yapıyodu. uzun süreli olacak falan diyodu, zınk diye fenere geçti. yalancılık konusunda haklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kazım>daum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kazım'ın babası>kazım>daum herif ana avrat sövdü aziz yıldırım a, sonra geri çark etti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 fatih terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sabri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 daum yalancının önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Şimdi düzgün tartışılması ümidiyle konuyu (tüm artniyetli açılış amacına rağmen) açık bırakıyorum. Adam gibi tartışırsak problem olmaz. Konuya gelirsek, o kadar çok şey yazıldı çizildi ki Daum'un kokain davası hakkında, artık ne oldu bitti gerçekte anlamadım. Ama sonuçta kullanmış. Bundan dolayı yalancı ilan edilmişse de onların takdiridir. Atatürk rozeti ya da türk bayrağı konusunda samimiyetini bilmiyorum. Açıkçası biraz şova yönelik geliyor bana. Türk halkının zayıf damarını yakalamış oradan vuruyor işte. Ama sebebi ne olursa olsun hani yaptığı şeyden rahatsız değilim ben. Kendi seçimi. Milli takım konusuna gelirsek, valla pek yeterli görmüyorum ben. Açıkçası milli takımı çalıştırabilecek kapasitede bir adam değil bana göre. Türkiye'yi TSL'yi ve oyuncuları çok yakından tanıması, ve alman olması vesilesiyle gurbetçi oyuncuları da iyi bilmesi gerçekten çok büyük avantaj, ve kısa dönemde iyi başarı elde edebilir, ama uzun vadede yetersiz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 YIL 2005 DAUM EN İYİSİ PES DEDİ... YIL 2009 ŞİMDİ DE PES FIFA İLE YARIŞAMAZ DEDİ... YALANCI, BASTARD DAUM.. ya allasen saçmalamayın, beni de saçmalatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Doğru tespit ama. Daum da uyanık tabi, bulmuş bizim medyanın bugunu sömürüyor adam. Her sıkışık durumda marş, bayrak, ata zıııııırt sıyrıl. xD Ha yine Gazi olacak sonunda o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Haberi okuyan oldu mu aranızda ? Ben şansa otobüs beklerken gördüm liste harbi garip ve komik Daum'dan sonra Richard Nixon geliyor fln hani yalancı spor adamını da geçmişler en yalancı adam yapmışlar. Bunun kaynağı da gazeteyi biraz araştırsan Köln taraftarı bi adam çıkar ondan Harryciğim bu haberden kimseye bi fayda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 araştırma sonuç başlık marş, rozet alakası of ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hayri hakli :) yahu bunlar ne devamli acmis olmak icin acilmis onlarca harry basligi ve icleri bombos , devamli copy paste copy paste :P sensin en buyuk yalanci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ama bir gün geleceç GAZİ peynirlerinden yiyicem bundan emin olabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Böyle haber hazırlayan tipleri de gazeteci vs. yapıyolar ya, işte bu benim çok canımı sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 tam bir lama ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Heh yarın bende facebookta konu açayyım en iyi tüküren iki ayaklı hayvanat diye,nasıl olsa yukardaki resimle sonuç belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ARİF ERDEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bill clinton da monica lewinsk ile yatmadığını söylemişti hadi bakalım hangisi daha büyük yalan lol sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Eeht said: bill clinton da monica lewinsk ile yatmadığını söylemişti hadi bakalım hangisi daha büyük yalan lol sdfdsfsdSıralamada o da var biliyor musun :D galiba 3. sırada 4. sırada Pinokyo var hatta düşünün sıranın ciddiyetini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar