go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 counter strike 6.1 serveri acilsa .... nasıl olur beyler nostalji bariz ... bir bakın bakalım istek olursa bir yetkiliyle konusucam[hline]Go2hell (a.k.a Rave ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 6.2 daha iyi[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 lem ke$ :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 5.0 serverı felan açılsın. en azından eski olanları oynama fırsatına kavuşuruz.. da, paticik forumlarında server açma ricası saçma bence.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 o valve netcode 6.5'de mi gelmişti? ondan önce 6.2 falan mı vardı? server-side olabilir gerçi... o netcode öncesi son sürüm en iisi. :P[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 6.1-2 of .. cok ozled1m o gunleri.[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 6.2 acilsa hemen toplariz arkadaslari kurarriz eski klani ahh ahhh(uhuhu artik cocuk degilim diyip birakan sensin csyi salak)[hline]Knowlegde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Açsada biri oynasak 320*240 çözünürlükte..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bablar..[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 eh 6.2'nin netcode'u biraz eskidir ama ne bilem zevkli olur genede 150 pingle bile oynasak bütün silahlar daha bi güzelmiş sanki ama awp-god çok olur ona göre zıplama hariç hertürlü accurate'dı die hatırlıorum awp :) ah be commando bile değişikti o zaman karından basmaya başlanırdı 3. mermide head gelirdi :)))[hline]Est Sularus oth Mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bizim de IMM vardı de mi mave[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 6.1'de ortam vardı. Herkes birbirini tanırdı falan. Ama ne diyeyim, bence şu anki sürüm "oyun" olarak çok daha güzel. Eski ortam yok kesinlikle, o yüzden bize kötü geliyor. Bana da kötü geliyor.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 cok matrak olur walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 walla suan fps den cekiom zaten, 6.1/2 olursa affetmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 onu bunu birakin ben bombayi base disi yerlere koymayi istiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 eh be engin burayadami yazdin 6.1 diye :) +1 cok isterim ben ya süper olur hatta.. azmodai nerde sir clani nerde? aeh..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bence Counter Strike 1.6b server i acin daha ii.. hem yenisini oynarsiniz ben simdi oynuom.[hline]herzaman :-) mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ahh ahh neydi o dmg zyag[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 6.1 istiyorum ben :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bana göre en iyi cs buglar olsada 7.1 di be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Oofff offf. Hiç geri gelmiyecek heralde o zamanların OTN'si ve diğer serverları... o dockslar facilityler siegeler falan... X-BL, UCA, AoI, W, @... 5.2-6.6 arası diyorum başka bişi demiyorum. - [X-BL]Elessar (Belki hatırlayan çıkar...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 o zamanlar coltun scopeu vardı tabi böyle güçlüydü baya hala güçlü gerçi kullanana[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 O zamanların en güçlü silahı mp5ti ama hiç dağıtmaz takır takır indirirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 ben 6.1 de The[IMM]One Gibi Mp5 kullanan adam görmedim. Haa Bide Ceday vardı hatırladıklarımdan :-) Oda unutulmaz burda zaten kendisi hehe. Ben ozamanlar Bigfire Nickini kullanırdım çook eski bir nickimdir.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Hehehe The One'ın az kafasını ütülememiştik medicgs'deki klan maçlarımız için.. Oooof offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar