Soris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Daha iyi wow oynamak için ekran kartımı değiştirmiştim fakat güç kaynağı ekran kartını kaldıramıyordu bu sebeple arada sırada görüntü donuyor ve geri geliyordu. Haliyle gıcık bir durum. Birgün rüyamda eye of stormda herkesi kestiğimi görürken rüyamda gördüğüm imaj birden dondu ve geri geldi bu olay olduktan sonra 1 yıl wow oynamadım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mortis said: BonePART said: is + master + kiz ark zaman bulmuyosun zaman calisiyosun mudur nargilede wow oynuyosun sirkette ahye bakiyosun felan anca ole ahuha hahah hala devam nargileye senin o nargileden yaptığın healları hatırlarım huahu yapamadigin diyicektin sanirim hauahauahauauahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 "aga bendede var epik bendede var heal basıyom basıyom niye ben bu herifin yarısı kadar heallıyorum" ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oyun oynamak icin zaman ayirilmazki, bos oldugun zaman oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 wow u bıraktığımda; Total played time : 247 days yazıyodı.. hayatımın 247 günü 24 saat yemeden içmeden işemeden sçmadan uyumadan sevişmeden sadece bilgisayar başında epic kasmakla geçmiş.. bravo diyorum kendi kendime.. ama artık geçti.. şu an temizim.. DİABLO 3 Ü BEKLİYORUM mhawaawsajaha edit: sevişme ve yeme kısımlarını düzeltiyorum. wow oynarken ikisini de yaptıım oldu aslında.. pvp+oral > sonuç ölümcül asdas raid+pizza > sonuç yekten gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 aquila said: oyun oynamak icin zaman ayirilmazki, bos oldugun zaman oynarsin. He işte olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Topik nereye gider diye merak ediyordum, sağolsun dragonmax hakettiği noktaya getirmiş eheuh. Öğrenciyken ders çalışmak yerine oyuna girmek, ne biliyim hatunu arkadaşları bi şekilde ekip oynamak oluyor da harbi işe gömülmüşken ne fırsat ne de kafa kalmıyor bende. Bide ben öyle düz girip oynamakla yetinmem paso wowheadde gezerim item bakarım elitist falan okurum, hani wowa harcadığım tek vakit oyun başında diil. O yüzden eskisi gibi istediğim şekilde oynayamıyorum. Al işte, mesela şimdi connectingde kalıyor. Neymiş efendim login server is currently busymiş. Bi akşam eve erken geldim yemek memek yedim geçtim bilgisayar başına, onda da login server patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Oynamayın efendim, koca adamlarsınız yakışıyor mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oyuna zaman bulamiyorsun. kendine zor buluyorsun. kendine buldugunu da genelde esinle ( ya da cocuk varsa onlarla ) geciriyorsun. Dolayisi ile evlenip de yogun bir is temposu ile calisiyorsan, oyun moyun olaylarini bir kenara itip para biriktirmek, ya da yeni evlenenler icin borc kapatmak lazim. Yoksa zor hayat herkes icin. MMO falan hele iyice yalan. Ben 40 yilda bir HoN oynayinca kendimi cok sansli hissediyorum. - ki onda bile bir suru tafra yiyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi de gelip oyunda dayak yiyosun, adaletin bu mu dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi wow zaten yapacak daha iyi bişiyin yoksa oynarsın zaman bulamıyorsan zaten zaman bulmaya ihtiyacın yoktur ki sıkılınca yapacak hiçbişi olmayınca başlarsın mmoya boş boş evde otururken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Hafta içi Kahvaltı > iş > akşam yemeği >wow > uyku > kahvaltı Gerçi bu ara çalışamıyorum Hafta sonu Nargile alkol party o ye man o ye Fuat:Sana puanım 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 İşim oyun oynamak. Wow'a da işten çıkınca keyfime göre giriyorum. Raidlere pug gidiyorum bulursam, geç olursa da çıkıp yatıyorum. Heroic daily yapıyorum, alt char kasıyorum tüm heirloomları topladım. Keyfe göre oynuyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 benim cok bos zamanim var, ama gene de oynamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Meslekten dolayı sabah 6 da evden cıkıyorum gece 1 2 bazen 3 4 eve gelıyorum. Haftada 1 gun ıznım var ondada pert bır sekılde yatıyorum. Ama gınede 1 2 saat oynuyorum. Evli degılım sosyal yasantım 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Abi oturup bir dusunun, su mmo'lara ayirdiginiz vakitte ne kadar cok sey yapilirdi diye. Oynamayi cok istiyorum ve arada zamanimda oluyor ama sirf bu dusuncenin yarattigi sikinti yuzunden aninda soguyorum fikirden. Bu arada surekli uyumak oyun oynamak gibi aktiviteler genelde bunalimda oluyor ya da bunalima sebep oluyor. Bunun yerine birseylere el atip ufak da olsa isler basarmanizi tavsiye ediyorum. Kendinizi cok daha iyi hissettirecektir. Oyundaki herkesi kesebiliyor olsaniz daha iyi hissetmezsiniz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sene 2009 hala wow oynayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Daoc vardı zamanında oyuna 1,5 senemı kaptırmıştım, akıllandık uyandık, şimdiye diplom ing. düm valla, ha sonra toparladım mmoların yanına yaklaşmadım, az kaldı şimdi en daşşaklısından yüksek mühendis olucam, ilim irfan adamı olucam, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer, ilerde de dokunmam mmolara, içten bir kin besliyorum bana kaybettirdikleri zaman yüzünden hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dünyayı mı kurtaracan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yaralı parmağa işicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Soris said: Daha iyi wow oynamak için ekran kartımı değiştirmiştim fakat güç kaynağı ekran kartını kaldıramıyordu bu sebeple arada sırada görüntü donuyor ve geri geliyordu. Haliyle gıcık bir durum. Birgün rüyamda eye of stormda herkesi kestiğimi görürken rüyamda gördüğüm imaj birden dondu ve geri geldi bu olay olduktan sonra 1 yıl wow oynamadım ahah bana da böyle bir şey olmuştu, oyunda o aralar o kadar cok delay vardı ki, gittiğimiz yerden geriye summon oluyorduk, o derece. bir gün rüyamda çorabımı giyiyorum, bi bakıyorum çorap yok giymemişim, giyiyorum, yine yok. sonra anlıyorum ki corabı giyerken delay başlamış. ama ben hâlâ oynuyorum wow'u o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 di said: Abi oturup bir dusunun, su mmo'lara ayirdiginiz vakitte ne kadar cok sey yapilirdi diye. Oynamayi cok istiyorum ve arada zamanimda oluyor ama sirf bu dusuncenin yarattigi sikinti yuzunden aninda soguyorum fikirden. Bu arada surekli uyumak oyun oynamak gibi aktiviteler genelde bunalimda oluyor ya da bunalima sebep oluyor. Bunun yerine birseylere el atip ufak da olsa isler basarmanizi tavsiye ediyorum. Kendinizi cok daha iyi hissettirecektir. Oyundaki herkesi kesebiliyor olsaniz daha iyi hissetmezsiniz cidden. akşam evde yapcak daha iyi bişeyim olsa oynamam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Harcanan vakit ve bu vakitte yapılabilecekler olarak bakınca, WoW'u en az oynaması gerekenler aslında evli olmayanlar aslında. Sonuçta evli iseniz (hele 5+ yıldan fazladır evli iseniz) akşam yapabileceğiniz en baba aktivite oturup acun - yaprak dökümü seyretmek oluyor. Bunlar yerine WoW ile uğraşıyor olmak ezici bir farkla daha zevkli. Evli ve çocuklu iken çıkıp sabah 2 ye kadar gezilebiliyor gibi şık varmış gibi hayal kurmuyorsunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Viktor said: Mortis said: BonePART said: is + master + kiz ark zaman bulmuyosun zaman calisiyosun mudur nargilede wow oynuyosun sirkette ahye bakiyosun felan anca ole ahuha hahah hala devam nargileye senin o nargileden yaptığın healları hatırlarım huahu yapamadigin diyicektin sanirim hauahauahauauahau olm bi sekilde nax felan healladim sonucta ayrica bi dusun guilddeki diger her shaman healer bi ben elementalim neden aceba ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yetemiyosun çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar