Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ceasar III

calimero

Öne çıkan mesajlar

bu tür oyunların sandbox kısımları değil de campaign kısımlarını genelde hiç oynamadığımı söylemem lazım..

ne olursa olsun sandbox kısmı gibi devam etmeli her oyunda konu.. ulan tam yaptık şehri, yeni bölüm.. bilmem kim asker istiyor! ulan az önce gelseydin ya işte.. vereydim sana askerleri. hem de ölçüler bardakla kaşıkla da değil, çuvalla, damperle olacaktı..
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Yahu insanlar şu diğerinden daha güzel falan diyince daha farklı birşey bekliyor insan ._.

var abi. özellikle işin içine iyice girince görüyorsun detaylari. benim favorim zeus işte. oh mis. hatta ek paketi kurup portakal agaçlari ile halki besliyorum yaz kış

stronghold 1 diyim de onunda adi geçsin
Sosyal ağlarda paylaş

o monument olayı daha zorlu zeus'a gore bide.

ilerki bölümlerde koca piramitin butun malzemelerini ital etmeniz gerekebiliyo.

bi noktadan sonra, bı yandan ıcınden nehır gecmıyen haritada yemek yetiştirmeye calısıp, bi yandan olmayan ,hracatla malzeme ital edip piramit dikmeye calısıp artanla işcilere para ödiyip bina dikip, bi yandada birden fazla kırallığıa ayrı ayrı tribute gonderip dengede tutmaya calısıyosun, üstünede nubian'lar gelip saldırınca oluyo sana piştiii.
Sosyal ağlarda paylaş

pharaoh da güzeldi de bazı sorunlar vardı diye hatırlıyorum ya. Marketten yemek alırken falan böyle bug gibi bazı sorunlar oluyordu oyunun işleyişinde.

ceasar III candır ama. Bir bölümde populasyon sınırını aşamadığım için takılmıştım. Ticaretten paranın gözüne vurup müthiş bir şehir yapmıştım, ceasar a savaş açmıştım; aynı anda gelen 5-6 lejyonu yok ediyordum. hergün okuldan eve gelince şehrimi açar bebek sever gibi severdim. ağlıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...