calimero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Selamlar Diğer başlıklar altında tartışmaktansa burada konuşalım Ceasar 3 ile ilgili konuları. Ben Ceasar 3 ü oynadım bi tek. pharaoh ve zeus falan da söylenmiş nasıldır bu oyunlar, add on mudur yoksa ayrı oyunlar mıdır? yerini tutar mı ceasar 3 ün??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 tutmaz. ama ben ceaserdan daha cok sevmiştim zeusu. daha eglenceliydi. 3'ü de ayrı oyundur. bu arada. oynamadiysan da oynamanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Sistemi aynı olan 3 ayrı oyun hepicüğü. Şehir yapım damarlarım kabarınca yüklüyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Zeus tutmaz, Pharaoh tutar, bi de expansion'i var hatta Pharaoh'un. Aah ah superdi ya Pharaoh. Caesar da tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 cesar 15 senelik oyun değil mi. ne günlerdi lan resmen zekamın ilerleyişini adım adım izledim cesarı çözerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 pharaoh aşırı iyi, hala sıkıldıkça açar kanser ederim bünyemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mısır olanının diğerlerinden farklı olduğu nokta nedir ki? Sezar ve Zeus oynadım. Pharoah'ı denemedim ama. İlginçse bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 zeus ve pharaoh ceasar3ten daha iyiler. saatlerini harcarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Redeagle said: Mısır olanının diğerlerinden farklı olduğu nokta nedir ki? Redeagle said: Mısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Pff çogzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Hiç beceremem bu oyunları. Her türlü bianyı , tesisi kurarım yine mutsuz olur halk vs.. Bir de bu oyunlarda neden bölüm ölüm olur onu da anlamam. Tam kurmuşum ortamı hop bölümü geçiyorum ve yeni baştan aynı şeyler, eeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 zeus oynamalısın o zaman, onda resetlenmiyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bu tür oyunların sandbox kısımları değil de campaign kısımlarını genelde hiç oynamadığımı söylemem lazım.. ne olursa olsun sandbox kısmı gibi devam etmeli her oyunda konu.. ulan tam yaptık şehri, yeni bölüm.. bilmem kim asker istiyor! ulan az önce gelseydin ya işte.. vereydim sana askerleri. hem de ölçüler bardakla kaşıkla da değil, çuvalla, damperle olacaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Redeagle said: Pff çogzel... sdf öle abi ama, aynı oyunun mısır versiyonu yani. zeus yerine osiris ra falan var, nil nehri var taşıyor arada bir. aynı oyunun mısır versiyonu işte, nasıl denir yani. ekran görüntülerine baksan anlarsın farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Yahu insanlar şu diğerinden daha güzel falan diyince daha farklı birşey bekliyor insan ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 cleopatra var sonra o da aynı. ama bi ara 3d yapmaya çalıştılar (children of nile) olmadı gibi sanki. yani ben beğenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Redeagle said: Yahu insanlar şu diğerinden daha güzel falan diyince daha farklı birşey bekliyor insan ._. var abi. özellikle işin içine iyice girince görüyorsun detaylari. benim favorim zeus işte. oh mis. hatta ek paketi kurup portakal agaçlari ile halki besliyorum yaz kış stronghold 1 diyim de onunda adi geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesela Pharaoh'da guzel bir fark tarimin sadece Nil nehrinin aluvyon mudur nedir biraktigi yerlerde yapiliyor olmasi falan. Abii asiri canim cekti Pharaoh cekiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o monument olayı daha zorlu zeus'a gore bide. ilerki bölümlerde koca piramitin butun malzemelerini ital etmeniz gerekebiliyo. bi noktadan sonra, bı yandan ıcınden nehır gecmıyen haritada yemek yetiştirmeye calısıp, bi yandan olmayan ,hracatla malzeme ital edip piramit dikmeye calısıp artanla işcilere para ödiyip bina dikip, bi yandada birden fazla kırallığıa ayrı ayrı tribute gonderip dengede tutmaya calısıyosun, üstünede nubian'lar gelip saldırınca oluyo sana piştiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 pharaoh'u oynayınca erich von daniken'e hak veriyor insan, o koşullarda o piramitleri insanlar yapmış olamaz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bide şey oluyo, basta oynuyosun tıkır tıkır, "aaa ne guzel piramit falan yapıyo nede guzel nede eğlenceli" diyosun. Tabi ilerledikce oyun o piramite koluyan 2903482049 tastan herbiri ayrı zulum olmaya baslıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Emperor: Rise of the Middle Kingdom var birde eski Çin'de geçen, aralarından en çok sevdiğimdi, diğerlerine göre daha fazla bina ve çeşit var, ve Pharaoh kadarda zorlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 en güzeli de şey cüce, eski mısır'da tam komünizm. bira, silah, ekmek, tuğla, don, hepsini devlet üretip hepsini devlet pazarlıyor. insanların evleri hariç herşey devletin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 olm ne güzel oyunlardı lan bunlar, stronghold denmiş bak o da süper oyundu. ama multide bile çalışan hilesi vardı oyun ilerledikçe suyu çıkıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 pharaoh da güzeldi de bazı sorunlar vardı diye hatırlıyorum ya. Marketten yemek alırken falan böyle bug gibi bazı sorunlar oluyordu oyunun işleyişinde. ceasar III candır ama. Bir bölümde populasyon sınırını aşamadığım için takılmıştım. Ticaretten paranın gözüne vurup müthiş bir şehir yapmıştım, ceasar a savaş açmıştım; aynı anda gelen 5-6 lejyonu yok ediyordum. hergün okuldan eve gelince şehrimi açar bebek sever gibi severdim. ağlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar