Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Who (2005) - BBC One

yav

Öne çıkan mesajlar

matt smith benimde bekledigimden iyi oldu, da bi sey havasi var, superstarim, boyle susun izleyin ben nonstop konuscam az iş yapicam modeli...tennant biraz daha aile formati gibi geliyor..

ne bilem sevemedim bende hipster doctoru hehe
saka maka ayrilan bütce ile gayet iyi bir sezon cikardi adamlar tebrik..

bakalim ikinci sezonda bazi bölümleri Neil Gaiman yazacakmis enteresan olacak isler iyice..

Sosyal ağlarda paylaş

dr.who'dan nefret ediyorum, hatta bütün ingiliz dizilerinden! sevmiyorum diyemeyeceğim keza seviyorum ve izliyorum çoğunu. ama adamlar eksik hissettiriyorlar işte! PİSLİKLER!

ingilizler yaratıcı adamlar. 10 amerikalı yaratıcılığındalar hatta..

türkler?

abi hâlâ çocuklar duymasının yeni bölümlerini yapıyoruz, gossip girl'ün çakmasını veriyoruz millete.

kurban bayramında kestiğimiz koyunların bile daha çok hayali, yaratıcılığı vardır bizim yazarlara göre.

e ne oluyor.. vasatlığımızı gözler önüne seriyoruz.

adamlar iyi
Sosyal ağlarda paylaş

malesef oyle gozukuyor hehe
bence bizim derdimiz dünya da başka güzel işlerin neden yapildigini gormememiz ve ilgilenmememiz.

daha cok nasil yapmis diyip aynisini uygulamak la geciyor..nasilsa kendi halkimiza izlettircez bosver yau ışıklandirmayi senaryoyu seklinde vahim gelişiyor.

ilk cevapta standart; 'dizilerde bütce yok abi ondan yapamiyoruz' oluyor..

yane ne parasizlikla neguzel diziler filmler çekiliyor onuda görüyoruz..

mantikda sıçıyor bizim medya bence. yoksa tabiki Csi miami vbvb produksyon kalitesinde bir dizi beklemiyoruz (ki kanıt diye deniyorlar onuda şimdi, 2-3 renkli ışık falan deneyip :)

gerçi dünya dada bir dolu super dandik dizi gibi cekiliyor, torrentlere falan dusmeyen..da ne bilim

ne bilim?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir sürü dandik dizi çekiliyor tamamda, en azından 1-2 tane izlenebilitesi olan dizide çıkıyor aynı yerlerden. Ama olay şu Dr. Who standardında bir dizi Türkiye'de yapılsa Türkiye'de kaç kişi onu izler kaç kişi gossip türk girlleri izler? Yanlışım varsa düzeltin Hayko konser yapmış 80 bin gitmiş heralde Thrash efsaneleri geldi 50 bin kişi gitti. Yani Dr. Who'yu Türkiye'den kaç kişi izliyor ki? Bir ezel'in 20de 1i izliyordur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk cevapta standart; 'dizilerde bütce yok abi ondan yapamiyoruz' oluyor..

aslında o kısmının;

dizilerde bütçe yok çünkü tüm parayı magazinde pompaladığımız aslında çok da iyi olmayan oyuncularımızla tiyatro ile tv farkını bilmeden oynayan yaşını başını almış güya süper oyunculara veriyoruz.

olması lazım.

gerçi adam gibi bişiler yazsan da tr'de kim izler? orası ayrı konu. adamlar berbat esprilere gülmeye, cheesy aile dramalarına (köşk, hasta yaşlı baba, umursamaz anne ve evin kızları // doğu temalı çok aşırı zengin aile, holding dizileri) alışmış.

çok mutlu bunlarla..

dr who gibi bi diziyi yahut içinde adam gibi herhangi bir sci fi öğesi barındıran bir diziyi türkiye'de 25sene içerisinde görmeyi beklemiyorum ben.

mesela ezel.. abi tuncel kurtiz iyi oyuncu da hapisten çıkmış adamı monte kristo kontunda yoda mı yapmışlar öle be! az baktım ben ve "oha çok saçma lan" diyip geçiverdim. keza kötü bi dizi arkadaşım bu. hani sevip sevmemeniz çok dert değil, kötü dizi.. ve halk izliyor, seviyor.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bi bakıp geçip kötü lan bu demekte güzelmiş.ezel şuanda türkiyedeki en iyi dizi bana göre.hatta çoğu tırt amerikan yapımından daha iyi.ingiliz dizilerini bilemem tabi

yani halktan ne bekliyorsun ki halk böyle dizileri seviyor.dr.who gibi bir dizi yapılsa kim izler? yada bi heroes yapılsa millet kıçıyla güler bune lan diye.bi prison break tutar belki ama :P

ben daha çok osmanlı yada daha geçmiş yıllarda geçen kaliteli diziler bekliyorum.birkaç tane denendi ama oyuncular çok kötüydü.bi sakal bile bırakmayan takma sakalı olan oyuncular vardı :D.
Sosyal ağlarda paylaş

son sezondaki en iyi olay moffat in kontrolu ele almasi oldu; reboot sonrasi diger sezonlarda da en cok begendigim bolumleri o yazmisti (blink, girl in the fireplace ilk aklima gelenler) head writer olunca baya sevinip beklentilerimi yukseltmisti. hayal kirikligina ugradim diyemesem de bekledigim kadar iyi degildi son sezon ama genel olarak en iyi sezondu sanirim.

tennant sonrasi ilk geldiginde baya bi garipsedim matt smith i ama ilk bolum sonrasi biraz da reviewlara bakinca farkli bi acidan gordum olayi. tennant'in doctor aslinda human da bi sekilde timelord olmus bi tip gibi dururken yeni doctor biraz da tipinin sayesinde doctor in herseyden once bir alien oldugunu vurguluyo.

yeni companioni(-lar ekleyebiliriz sanirim ?) cok begendim; ozellikle donna dan sonra .. baya mucadele etmistim 4. sezonda diziyi takip etmeye devam etmek icin (yine moffat bolumleri ve genel olarak doctor a focuslu bolumler sayesinde oldu bu is; finaldeyse kesiyodum bilekleri nerdeyse en kotu sezon finaliydi sanirim). herkesin dedigi gibi doctor la da iyi bi uyum yakalamislar, degisen seyler arasinda en bariz olarak daha iyiye giden unsur bu olmus bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...