Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terim'in yerine kim gelsin

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Capello 30 milyon almıyor adamın bütün serveti zaten o kadar nasıl alacak 30 milyon

Capello ve Hiddink iyi para alıyor ama adamların başarısızlık diye bişey bildikleri yok.O yüzden o adamlara verilen paralar kimseye koymuyordur.

Ha bence Rıdvan Dilmen yanında Güntekin Onay yönetsin milli takımı :D
Sosyal ağlarda paylaş

kendi şarkıcılarının kokainden hapis yattığı bir ülkenin futbol takımının başına, geçmişinde kokainden hüküm bulunan birinin yakıştırılarak, gerek bu anketteki seçeneklere dahil edilmesini, gerekse de spor basınında bunun dile getirilmesini kınıyorum

"NTVMSNBC SPOR ARŞİVİ" said:

Daum: Kokain kullandım
Alman teknik direktör Christopher Daum, kokain kullandığını itiraf etti. Daum, uzun bir süredir uyuşturucu kullandığına dair suçlamalara maruz kalmış fakat kullanıcı olmadığını belirtmişti.
AA

12 Ocak— Alman teknik direktör Christoph Daum, kokain kullandığını sonunda itiraf etti. Alman Futbol Federasyonu tarafından milli takımın başına getirilmesi an meselesiyken iddialar üzerine uyuşturucu testine tabi tutulan Daum‘un kokain kullandığı belirlenmiş, teknik adam da ABD‘ye gitmeyi tercih etmişti.

İLGİLİ LINK
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Laf olsun diye Rıdvana verdim oyumu ama bunlardan Hiddink hariç herhangi biri gelirse özelliklede Lucescu yazık milli takıma.

Bir GS taraftarı olarak Lucescunun GS yi yönettigi yıllardaki kadar sıkıcı,sonuç alsa bile en ufak bi memnuniyet vermeyen,futbolu sadece ve sadece tek yönüyle oynayabilen bir GS hiç izlemedim.Sonraki bazı dönemlerde Gs belki çok kötüydü hiç bi basarı alamadı bazı yıllarda ama hiç olmazsa hucum etmeyede çalısıolardı veya bazen puan kaybetsekte izledigim futboldan zevk alabiliyordum lucescu zamanında bu hiç olmadı.Bu yüzden umarım Lucescu ve onun mantalitesindeki hiç bir td hiç bir zaman Gs nin ve Milli takımın kapısından içeri giremez.

GS'nin o dönemki kadrosuna bir bak bakalım hele ondan sonra yorum yap derim ben. Bu kadar acımasızlık olmaz. Bugün Kocaelispor kadrosu bile daha iyidir o dönem GS'sinden neredeyse. O kadroyla fantastik futbol bekleyenler utansın zaten. Adam o kadar kötü kadroyla bile yapabileceğinin en iyisini yaptı. Ha, Shaktar'ın geçen seneki maçlarını da izlemek lazım "tek yönlü" ve "sıkıcı" olarak eleştirmeden önce Luce'yi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kalten said:

Laf olsun diye Rıdvana verdim oyumu ama bunlardan Hiddink hariç herhangi biri gelirse özelliklede Lucescu yazık milli takıma.

Bir GS taraftarı olarak Lucescunun GS yi yönettigi yıllardaki kadar sıkıcı,sonuç alsa bile en ufak bi memnuniyet vermeyen,futbolu sadece ve sadece tek yönüyle oynayabilen bir GS hiç izlemedim.Sonraki bazı dönemlerde Gs belki çok kötüydü hiç bi basarı alamadı bazı yıllarda ama hiç olmazsa hucum etmeyede çalısıolardı veya bazen puan kaybetsekte izledigim futboldan zevk alabiliyordum lucescu zamanında bu hiç olmadı.Bu yüzden umarım Lucescu ve onun mantalitesindeki hiç bir td hiç bir zaman Gs nin ve Milli takımın kapısından içeri giremez.

GS'nin o dönemki kadrosuna bir bak bakalım hele ondan sonra yorum yap derim ben. Bu kadar acımasızlık olmaz. Bugün Kocaelispor kadrosu bile daha iyidir o dönem GS'sinden neredeyse. O kadroyla fantastik futbol bekleyenler utansın zaten. Adam o kadar kötü kadroyla bile yapabileceğinin en iyisini yaptı. Ha, Shaktar'ın geçen seneki maçlarını da izlemek lazım "tek yönlü" ve "sıkıcı" olarak eleştirmeden önce Luce'yi.

UEFA finali inanılmaz sıkıcıydı valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

haklısın bence lucescu gelirse çok sıkıcı olur. şimdi güney afrikada çok eğlenceli bir türk milli takımı izleyeceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

Yunanistanın sampiyon oldugu turnuvayı hatırlıyorsunuzdur bir çogunuz nolursa olsun basarı diyenlerdenseniz evet lucescu iyi bi td ona hiç bi lafım yok ama bu sadece bir oyun benim için ve oyun oynayan adamları izlerken zevk almak önemli basarıdan önce yoksa lucescu olsaydı eminim giderdik Afrikaya belki basarıda saglanırdı onlara lafım yok sadece göze hos gelmeyen bir futbol oynattıgı için ben lucescuyu eleştiriyorum kötü bi td oldugu için degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Barcelona'ya karşı düzgün oynayan her takım sıkıcı futbol oynar zaten. Çünkü açık futbol oynamaya kalkarlarsa Barca ezer. Real Madrid açık oynamaya kalktı 6 tane yedi. Normal maçlardan bahsediyorum ben, doğaüstü takımlarla maçlardan değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Alex_Ferguson
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/14/Alex_Ferguson.jpg

bence caarirsak gelir kendisi

alex ferguson hayal yani, zaten gelicekse turkiyenin basina gelmesin, besiktasin basina gelsin. ama bence turkiyeye hic gelmesin adam kendini rezil etmesin bu medya bu oyuncularla, kalsin ingilterede. hatta akli olan her futbol adami, oyuncusu ingiltereye gitsin, futbol sadece ingilterede oynansin, butun dunya orayi izlesin...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Khelben said:

Barcelona'ya karşı düzgün oynayan her takım sıkıcı futbol oynar zaten. Çünkü açık futbol oynamaya kalkarlarsa Barca ezer. Real Madrid açık oynamaya kalktı 6 tane yedi. Normal maçlardan bahsediyorum ben, doğaüstü takımlarla maçlardan değil :)

UEFA diyorum rew süper kupa değil :) shaktar werder maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...