NoS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Capello 30 milyon almıyor adamın bütün serveti zaten o kadar nasıl alacak 30 milyon Capello ve Hiddink iyi para alıyor ama adamların başarısızlık diye bişey bildikleri yok.O yüzden o adamlara verilen paralar kimseye koymuyordur. Ha bence Rıdvan Dilmen yanında Güntekin Onay yönetsin milli takımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 kendi şarkıcılarının kokainden hapis yattığı bir ülkenin futbol takımının başına, geçmişinde kokainden hüküm bulunan birinin yakıştırılarak, gerek bu anketteki seçeneklere dahil edilmesini, gerekse de spor basınında bunun dile getirilmesini kınıyorum "NTVMSNBC SPOR ARŞİVİ" said: Daum: Kokain kullandım Alman teknik direktör Christopher Daum, kokain kullandığını itiraf etti. Daum, uzun bir süredir uyuşturucu kullandığına dair suçlamalara maruz kalmış fakat kullanıcı olmadığını belirtmişti. AA 12 Ocak— Alman teknik direktör Christoph Daum, kokain kullandığını sonunda itiraf etti. Alman Futbol Federasyonu tarafından milli takımın başına getirilmesi an meselesiyken iddialar üzerine uyuşturucu testine tabi tutulan Daum‘un kokain kullandığı belirlenmiş, teknik adam da ABD‘ye gitmeyi tercih etmişti. İLGİLİ LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 gralsın harry. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bence Abdullah Avcı gelsin. Milli takımdan zaten bi bok olmaz, öle kumda oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yilmaz vural bence şans verilmeli şu herife. yapar diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Neskeens pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Size ne aldığı paradan cebinizden mi çıkıyor bu para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kalten said: Laf olsun diye Rıdvana verdim oyumu ama bunlardan Hiddink hariç herhangi biri gelirse özelliklede Lucescu yazık milli takıma. Bir GS taraftarı olarak Lucescunun GS yi yönettigi yıllardaki kadar sıkıcı,sonuç alsa bile en ufak bi memnuniyet vermeyen,futbolu sadece ve sadece tek yönüyle oynayabilen bir GS hiç izlemedim.Sonraki bazı dönemlerde Gs belki çok kötüydü hiç bi basarı alamadı bazı yıllarda ama hiç olmazsa hucum etmeyede çalısıolardı veya bazen puan kaybetsekte izledigim futboldan zevk alabiliyordum lucescu zamanında bu hiç olmadı.Bu yüzden umarım Lucescu ve onun mantalitesindeki hiç bir td hiç bir zaman Gs nin ve Milli takımın kapısından içeri giremez. GS'nin o dönemki kadrosuna bir bak bakalım hele ondan sonra yorum yap derim ben. Bu kadar acımasızlık olmaz. Bugün Kocaelispor kadrosu bile daha iyidir o dönem GS'sinden neredeyse. O kadroyla fantastik futbol bekleyenler utansın zaten. Adam o kadar kötü kadroyla bile yapabileceğinin en iyisini yaptı. Ha, Shaktar'ın geçen seneki maçlarını da izlemek lazım "tek yönlü" ve "sıkıcı" olarak eleştirmeden önce Luce'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Rewendor said: Kalten said: Laf olsun diye Rıdvana verdim oyumu ama bunlardan Hiddink hariç herhangi biri gelirse özelliklede Lucescu yazık milli takıma. Bir GS taraftarı olarak Lucescunun GS yi yönettigi yıllardaki kadar sıkıcı,sonuç alsa bile en ufak bi memnuniyet vermeyen,futbolu sadece ve sadece tek yönüyle oynayabilen bir GS hiç izlemedim.Sonraki bazı dönemlerde Gs belki çok kötüydü hiç bi basarı alamadı bazı yıllarda ama hiç olmazsa hucum etmeyede çalısıolardı veya bazen puan kaybetsekte izledigim futboldan zevk alabiliyordum lucescu zamanında bu hiç olmadı.Bu yüzden umarım Lucescu ve onun mantalitesindeki hiç bir td hiç bir zaman Gs nin ve Milli takımın kapısından içeri giremez. GS'nin o dönemki kadrosuna bir bak bakalım hele ondan sonra yorum yap derim ben. Bu kadar acımasızlık olmaz. Bugün Kocaelispor kadrosu bile daha iyidir o dönem GS'sinden neredeyse. O kadroyla fantastik futbol bekleyenler utansın zaten. Adam o kadar kötü kadroyla bile yapabileceğinin en iyisini yaptı. Ha, Shaktar'ın geçen seneki maçlarını da izlemek lazım "tek yönlü" ve "sıkıcı" olarak eleştirmeden önce Luce'yi. UEFA finali inanılmaz sıkıcıydı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Holy said: Genwa said: Gönül ister Hidding gelsin ama adamın yıllığı 7 milyon euroymuş.Terim'in maaşı yanılmıyorsam 285.000 tl idi son haliyle. yıllık 7 milyon'a yakın bir para yapmıyor mu euro bazında? 120,000 euro idi 120000*12=1.440,000 euro nerd 7 milyon nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Alex_Ferguson http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/14/Alex_Ferguson.jpg bence caarirsak gelir kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kalten said: Laf olsun diye Rıdvana verdim oyumu ama bunlardan Hiddink hariç herhangi biri gelirse özelliklede Lucescu yazık milli takıma. Bir GS taraftarı olarak Lucescunun GS yi yönettigi yıllardaki kadar sıkıcı,sonuç alsa bile en ufak bi memnuniyet vermeyen,futbolu sadece ve sadece tek yönüyle oynayabilen bir GS hiç izlemedim.Sonraki bazı dönemlerde Gs belki çok kötüydü hiç bi basarı alamadı bazı yıllarda ama hiç olmazsa hucum etmeyede çalısıolardı veya bazen puan kaybetsekte izledigim futboldan zevk alabiliyordum lucescu zamanında bu hiç olmadı.Bu yüzden umarım Lucescu ve onun mantalitesindeki hiç bir td hiç bir zaman Gs nin ve Milli takımın kapısından içeri giremez. haklısın bence lucescu gelirse çok sıkıcı olur. şimdi güney afrikada çok eğlenceli bir türk milli takımı izleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Yunanistanın sampiyon oldugu turnuvayı hatırlıyorsunuzdur bir çogunuz nolursa olsun basarı diyenlerdenseniz evet lucescu iyi bi td ona hiç bi lafım yok ama bu sadece bir oyun benim için ve oyun oynayan adamları izlerken zevk almak önemli basarıdan önce yoksa lucescu olsaydı eminim giderdik Afrikaya belki basarıda saglanırdı onlara lafım yok sadece göze hos gelmeyen bir futbol oynattıgı için ben lucescuyu eleştiriyorum kötü bi td oldugu için degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Khelben said: UEFA finali inanılmaz sıkıcıydı valla. Barcelona'ya karşı düzgün oynayan her takım sıkıcı futbol oynar zaten. Çünkü açık futbol oynamaya kalkarlarsa Barca ezer. Real Madrid açık oynamaya kalktı 6 tane yedi. Normal maçlardan bahsediyorum ben, doğaüstü takımlarla maçlardan değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 BonePART said: http://tr.wikipedia.org/wiki/Alex_Ferguson http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/14/Alex_Ferguson.jpg bence caarirsak gelir kendisi alex ferguson hayal yani, zaten gelicekse turkiyenin basina gelmesin, besiktasin basina gelsin. ama bence turkiyeye hic gelmesin adam kendini rezil etmesin bu medya bu oyuncularla, kalsin ingilterede. hatta akli olan her futbol adami, oyuncusu ingiltereye gitsin, futbol sadece ingilterede oynansin, butun dunya orayi izlesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Rıdvan baya iddaalı konusmustu..Fenerde td olmak isterim ama önce devrim yaratayım bir yerde diyordu.Milli takımın da bir devrime ihtiyacı olduğuna göre... Rıdoo !! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Rıdvan gelmez. Gelsinde istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 tugay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 En olmadı Yılmaz Vural http://www.ntvmsnbc.com/id/25009916/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 anasayfayı görüp ss ini koymaya gelmiştim bende http://img67.imageshack.us/img67/7092/ylmaz2.jpg kafayı uzatmış sanki adam ordan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hakan şükür de boşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ahah screen deli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Razu said: tugay gelsin rüyamda tugay beşiktaşın başına geçiyodu ciddi ciddi baya seviniyodum bende hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Rewendor said: Khelben said: UEFA finali inanılmaz sıkıcıydı valla. Barcelona'ya karşı düzgün oynayan her takım sıkıcı futbol oynar zaten. Çünkü açık futbol oynamaya kalkarlarsa Barca ezer. Real Madrid açık oynamaya kalktı 6 tane yedi. Normal maçlardan bahsediyorum ben, doğaüstü takımlarla maçlardan değil :) UEFA diyorum rew süper kupa değil :) shaktar werder maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar