Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terim'in yerine kim gelsin

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

285.000 x 12 = 3.420.000 TL

bu da yaklaşık 1.7 milyon euro yapıyormuş.

iyi para olm yine de :P

tabi öle be bana yarısını versen yaparım. net.

çok mu zor abi şu :

volkan-gg-servet-ibrahim-balta(caner/köybaşı)-arda-emre-hamit-tuncay-sercan-semih(halil/fatih tekke)

typical 4-4-2
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvan olsa muhtemelen şu gruptan çıkardık ama bence yine de yeterli değil ama illa türk bir direktör getiricekse federasyon ondan başka düzgün aday yok ellerinde. milli takımda teknik direktör faktörü cidden çok önemli, keşke mümkün olsa da hiddink gelse ama pek mümkün gözükmüyor. bülent başkanı falan getirirlerse epic fail olur. şenol güneş nerede napıyor bilmiyorum ama umarım o da gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh.

Her iyi yorumcuyu, eski futbolcuyu TD yapma hastalığı var zaten bizde.

Bırakın abi adam en iyi yaptığı şeyi yapsın. Ara ara sapıtsa da piyasadaki çoğu adamdan düzgün bir yorumcu ama bu onun iyi bir TD olduğu anlamına gelmez.

Hem zaten ekstra 1-2 Milyon için reputasyonunu zedelemeyi kabul etmez Rıdvan.
Sosyal ağlarda paylaş

grup o kadar boktan bir gruptu ki rıdvanı geçtim , yılmaz vuralla bile çıkma şansımız daha fazlaydı gruptan.kafası çalışan biraz taktikten anlayan herhangi bir teknik direktörle bu gruptan rahat çıkardık. fatih terim geldiğinden beri kendine özgü bir ekolü, futbol felsefesini geçtim takımın dizilişini bile anlayamadı kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

Laf olsun diye Rıdvana verdim oyumu ama bunlardan Hiddink hariç herhangi biri gelirse özelliklede Lucescu yazık milli takıma.

Bir GS taraftarı olarak Lucescunun GS yi yönettigi yıllardaki kadar sıkıcı,sonuç alsa bile en ufak bi memnuniyet vermeyen,futbolu sadece ve sadece tek yönüyle oynayabilen bir GS hiç izlemedim.Sonraki bazı dönemlerde Gs belki çok kötüydü hiç bi basarı alamadı bazı yıllarda ama hiç olmazsa hucum etmeyede çalısıolardı veya bazen puan kaybetsekte izledigim futboldan zevk alabiliyordum lucescu zamanında bu hiç olmadı.Bu yüzden umarım Lucescu ve onun mantalitesindeki hiç bir td hiç bir zaman Gs nin ve Milli takımın kapısından içeri giremez.
Sosyal ağlarda paylaş

ortaokulda zaten milletin madarasi olmustum su askeri asgari yuzunden, sonra ehliyete geldik, ehliyet hocasi fircalamisti, bu dami gol degil lan, buda gol degil :(

askeri lojmanlarda buyuyunce bide paso her yerde azami hiz 20 km yazdigi icin kavram kargasasi oldu bendede :)
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

BulletRide said:

Milli takım için yıllık 7 milyon nasıl talep edilir onu anlamadım.Part-time iş gibi birşey

Capello 30 milyon alıyormuş. Tabi orası İngiltere.

Devlet ödeyeceği için 8-10 milyon bize de koymaz ama halk ayağa kalkar.
abicim atın şu cehaletinizi üzerinizden valla bak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...