PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yav bir oyun vardı the darkness diye hatırlıyorum adını ama değil yani bulamadım 2002 civarında oynamıştım ve tek hatırladığım tps olduğu, karlı bir yerde başladığı ve böle yaratıklı bi şey olacağa benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 The Thing olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Büyük ihtimalle the thing'tir. Filmini de izlemeni tavsiye ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hah ulan nerden darkness kaldıysa aklımda eheuahe çok sağolun budur http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/78/The_Thing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 güzel oyundu. bitiremeden format yemişti makine sonra da üşenmiştim. ama baya güzeldir eğlencelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 FPS/TPS sevmeyen bi arkadaş "olm süper oyun mutlaka oyna" demişti de kasmıştı bilgisayarımı, oynayamamıştım, öyle kalmıştı. Baya bi süre merak ettim nası oyun diye ama artık geçti tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 darkness diyince heart of darkness diyesim geldi benim de. olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ahah oyunun adı iyimiş. thing :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 darkness diyicne benim de aklima blade of darkness gelmişti ve tps idi. güzel oyundu. underratted kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 toggie said: darkness diyince heart of darkness diyesim geldi benim de. olsa da yesek. hatırlatmayın be. peeeh ne günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dragonmax said: ahah oyunun adı iyimiş. thing :p e filmden işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Thing denmesinin nedeni karşılaştıkları şeylerin ne olduğunu çözemedikleri için zaten. Uygun bir isimdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Resmini görünce hatırladım bende bi zamanlar şeettiydik.Fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar