-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bugun Yunanistan, Ispanya'yi cig cig yerse ben cok gulecek. Portekiz de parcalayacakti guya Yunanistan'i...[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: -Apex-, 15 Haziran 2004 21:42 tarihinde demiş ki: raider sparta prag'li zelenka'dan mi bahsediyorsun,size golde atmisti hani :) ha evet o :) niye yok o milli takımda bayaa iyi adamdı. ispanya yener yunanistanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Umarim Yunanistan erken gol bulup da defansa yatmaz. Neredeyse butun maclar boyle geciyor.. [Fransa-Ingiltere, Almanya-Hollanda, Letonya-Cek. Cum., Portekiz-Yunanistan...][signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 büyüksün raul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Basit defans hatasi... Pofukz.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 go greece go... biz yapamadik bari kom$u yapsin.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 tamamen ispanyanın maymunluğu. 1-0dan sonra maç bitti zannettiler maymun maymun dalgasına oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Portekiz'den 3, Ispanya'dan 1 puan... $imdilik iddiasiz gorunen Rusya'yi da yenerlerse birinci bile cikarlar gruptan.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 gol de yalan bea öle yoktan bni gol oldu abi final maçını izliyemcem acı çekiorm rtn war agaha[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yanlis karar.adamin eline bile carpmadi top.zaten pozisyonda elinin carpmamasina ozen gosterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ulen ne biliyom bea yunanistan ikinci tura geçer demedim mi :P bu arada forum çoşmuş şekil olmuş bi grip çıkayim demiştim :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 kırmızı kart portekize yaramadı ki bu arada.. Yunanistan'a kafadan 3 puan yazdırdılar o kırmızıyla..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 daha saçma 1 kırmızı kart bekliorm bi daha ya ben. portekiz balon balon ispanya bu portekizi her türlü yener diorm. figo rui nuno hepsi yalan bi ronaldo war işre deco çırpınıo maniche de bişeyler yapmaya çalışıo ki attı gol gerçekten güle o sertlkteki topu kontrlü vuruşu filan takdire deerdi.. rusya yalan oldu yazık oldu. bu arada maniche in alainichev in topu ona yollamasndan sonra yüzünü tutması filan ayıptı yani aynı takmda oynuosnz böle şeyler yapıosn ona kızdı ztn rus oyuncu[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 7/10 tahmin gidiyorum. bakalım nerde feci bi şekilde sıçmaya başlıcam.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 yok böle bişi ya :) adamlar ciddi ciddi finale çıktı ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 hll olsun yunanlılara walla ne bıcım defans ceklerde ole[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 helal olsun adamlara. sapık gibi defans yapıyolar. bu defans öyle hücum gücüyle falan açılamıyo. bunu fransa çek cumhuriyeti ve portekiz maçlarında gördük. bunu hücum presle açmak lazım gs'nin uefa kupası zamanında oynadığı futbolla. eh öyle bir futbol oynayan takım da yok şu anda. finali de %51 bunlar alır derim ben.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Portekizi zaten yendi herifler 1 kere =p daha rahat olurlar hiç olmazsa hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ben çıldırıyorum artık yuh ya Portekiz,İspanya,Fransa dan sonra Çek cumhuriyetinin de Yunanlar karşısında elinin ayağının tutulması beni çıldırttı.Biz elin Letonyalısına yenilip şampiyonaya gidemezken, ilk defa giden Yunanistan finale çıkıyo daha ne diyim ki daha ne diyim... evet kıskanıyorum haksız mıyım yani! Hay ben bizi bu hale sokan haluk ulusoy'un da ,Şenol Güneş'in de bizim bi tarafı kalkmış futbolcuların da,kazma Jan koller'in de,en ufak pozisyonda kendini yere atıp sanki bi tarafına bi şey giriyomuş gibi kıvranan yunan futbolcuların da,penaltıyı vermeyen Collina'nın da... OH be rahatladım yazarken Kardeşim ben Yunanistan'ı tebrik mebrik etmiyorum hiç te iyi oynamadılar; nerde kaldı seyir zevki karşılarında "dev"ler bok gibi oynadı diye çirkef hödükleri kutluycak değilim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bu arada izlemişsinizdir kesin; yunanistan finale çıkınca "maçı plastik sandalyelerde sokakta izleyen" yunanlıların (ki bu bizim memlekette de böyle, lafım yok) nasıl delirip oturdukları sandalyeleri bile "sevinçten" kırarak ne süfer bir medeniyet örneği gösterdiklerini gördüm şimdi derdim ne finale çıkmaları ne de bu görüntüler ama şunu bir daha kafamda tarttım ölçtüm biçtim; cumhurbaşkanı AB dönem başkanlığı yapan bir AB üyesi bu ülke, bıyıklı bıyıklı adamlar sokakta kalay çekiyor (ne güzel), sevinçten ellerine geçirdiklerini kırıyorlar (türkler barbar ya hani...), basketbol karşılaşmalarımızda neler yaptıklarını saymaya bile gerek yok... umarım şampiyon olamazlarsa kendilerini daha rezil etmezler dünyaya bir yanda da hala birilerini yaranmaya çalışan insanımız, medeniyet bu insanların yaşam şekilleri ise eğer ben mağarada yaşamaya razıyım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ulan Yunana para yatırmış olsak dolar zengini olmuştuk valla beee. Amma surpriz yaptı adamlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 fizban daum geçmesin die aday ariosun herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ilk defa bir turnuvada turnuvanın ilk maçını oynayan takımlar son maçınıda mı oynuyor acaba ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ha bide bunlarla danimarkalılar bizim grupta aslen gayet boru bi grup olmusuz yeni farkettim ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: The_Delucian, 03 Temmuz 2004 00:03 tarihinde demiş ki: ilk defa bir turnuvada turnuvanın ilk maçını oynayan takımlar son maçınıda mı oynuyor acaba ? Evet dediğin gibi bu ilk kez oluyo bide galiba aynı gruptan çıkan ve finalde yine birlikte oyanayan ilk takımlar...NTV'de öyle demişti..[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar