Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Belçika @ ( afrika2010 )

PZero

Öne çıkan mesajlar

mani said:

bok gibi para var federasyonda. bastırsınlar parayı yabancı bi antrenor getirsinler. kim gelirse gelsin bu durumda terimden iyidir. adamın egosu yiyip bitiriyor oyuncuları.

+n. Terim'e verilen parayla Alex Ferguson bile getirilir.

Bizim takımın sorunu yeteneksiz olmamız değil, fizik zayıflığımız. Kuvvet olmayınca hiçbişey yapamaz futbolcu ayağına hhakim olamaz. Bu sebepten biraz yürekten oynayınca yetenek ortaya çıkıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Fatih Terim gitmeli evet orası kesin..Yalnız benim düşüncem,katılırsınız,katılmazsınız,ayrı bir tartışma konusu olabilir fakat Türk Milli Takımı o kadar iyi bir takım değil,bence kendimizi kandırıyoruz...
Evet,en büyük avantajımız,büyük maçlarda,turnuvalarda bütün yüreğimizle oynamamız,ekstra efor sarfetmemiz.Zaten o yüzden yıllardır eleme gruplarda zorlanıyoruz..Ama eğer çıkarsakta turnuvalarda bir şekil çok daha farklı sonuçlar alıyoruz.Çünkü gerçekten inanılmaz yürekli oynuyoruz iş turnuvaya vs gelince,Fatih Terim de tartışmasız dünyanın en iyi gaza getiren,motivasyon konusunda heralde en iyi TD'lerden biridir...
Takıma bakarsak en iyi oyuncularımız Tuncay,bugün premier ligde son dakika anca Stoke City'ye transfer olmuş,Nihat 2 senedir ortalıkta yok,Arda'nın ise günü gününü tutumuyor hem milli takım hem Gs onun ayağına bakıyor çoğu maç..
E zaten defansımız sorunlu yıllardır bu bir gerçek..
En yüksek profilli oyuncumuz Hamit o da Türkiye'den yetişme değil...
Türkiye'de yetişmiş Avrupa'da oynayan kaç oyuncumuz var şu an,bugün beğenmediğimiz kıçıkırık avrupa ülkelerinde bile onlarca adam Premier Ligde,Serie A da,Bundesliga'da oynuyor...
Ayrıca Yıldıray,Fatih Tekke demeyin lütfen,son 2-3 senedir kaç tane maçınız izlediniz ben son 2 yıldır Yıldıray'ın top oynadığından bile şüpheliyim...
İyi gençlerimiz var diyoruz,ama bir üst jenerasyona onları taşıyamıyoruz,Avrupada U takımlarındaki gençler patır patır kapışılıyor,2-3 sene sonra milli takımda oynamaya başlıyor...
Kadro seçimleri,adam seçimleri hatalı evet,dünyayı ben yarattım havasında o da doğru, ama benim şahsi görüşüm bizim milli takımın o kadar da iyi olmadığıdır aslında...
tamam çok iyi değil ama en azından bu gruptan 2. çıkabilcek bir takım.estonya dan 1 puanı zar zor alcak belçika ya kendi sahasında puan vercek bir takım değil.tek eksi yanımız başımızda egosu çok yüksek artistin önde gideni bir td miz var.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın ama ben kendimi bildim bileli bu takım hiçbir zaman gruptan rahat çıkamadı ki...Hep aptal salak takımlara puan kaybetti,Euro 2008'den önce de Maltayla berabere kalmıştık mesela...
Dediğim gibi büyük maçlar dışında,dandrik takımlara karşı,gruplarda hep zorlanıyor zaten bu takım..
Ama yine de katılıyorum bence yabancı bir TD gelmeli artık,ama şöyle sağlam biri,dediğiniz gibi kaç paraysa versinler...
Sosyal ağlarda paylaş

bundan sonra bursa da ermenistan ile di mi maç ?

o maçta ermenistan bi çaksa. rokete koyarlar yollarlar terimi. bir daha gelemez memlekete.

ama en güzel kovulma olayını milan yapmıştı : terim istanbul da liderlik semineri verirken işine son vermişlerdi eheue
Sosyal ağlarda paylaş

Defansı olmayan, orta sahası neye koştuğunu bilmeyen, forveti olmayan, oyun düzeni olmayan, hocası tribünde seyirci, sorsan hepsi büyük.... Yazıklar olsun... Fatih hoca gelsin dünya kupasına kesin gideriz dediğimiz kupayı kaçırdık. Hadi bu geçti Avrupa Kupası var yeni takım kuracağız dedik. Olmadı dünya kupasına kesin gideriz dedik. Sonuç SIFIR. Bu futbolla buraya kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...