Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Belçika @ ( afrika2010 )

PZero

Öne çıkan mesajlar

Petr Cech eğer kalkıp o gün o topu elinden kaçırmasaydın biz o gruptan elenecektik. Asla kendimizi çok çok çok büyük takım gibi görmeyecektik. Petr Cech o topu kaçırarak Çek Cumhuriyetini ve aslında bizi de yaktı.

Son dakika golleriyle yarı finale çıktığımız bir turnuva da sanki inanılmaz iyi oynamış gibi düşündük yine birbirimize gazı verdik Fatih Terim ne yapsa doğrudur dedik. Adam zaten yapı itibariyle Dünya'yı 2 dk önce yaratmış da ayağının tozuyla maça çıkıyor sanki o benim dediğim doğrudur benden doğrusu yok havalarının başka bi anlamı olamaz herhalde okyanuslar , ormanlar ,hayvanlar alemi Terim'in elinden çıkma.

Fatih Tekke , Yıldıray , İbrahim Toraman bu Dünya'nın oluşumunda yanlışlıkla uzaya gönderildiği için Fatih Hoca çağıramıyor. Formsuz olan Nihat , Newcastle da oynamayan Emre bunlara alıştık artık neden çünkü o kadar iyi oyuncular ki bunların yedekleri yok. Allah aşkına kim Nihat yerine son zamanlarda formda olan Fatih'i oynatır ki ?

Aslında daha denecek neler var ama klavyeye her vuruşumun boşuna olduğunu hissediyorum. Hala yüzsüz yüzsüz Mahmut Özgener Fatih Hoca'nın arkasındayız diyor. Al o zaman hocanı Terimistan'ın teknik direktörü yap bırakın artık bu işleri siz ve sizin gibi adamlar yüzünden bir arpa boyu yol alamadık.Şenol Güneş'in ne suçu vardı ? Takımı gençleştirmek isteyen Ersun Yanal en azından 32 yaşındaki Ceyhun'u oynatmazdı.

Petr Cech en çok sana kızgınım.Ne vardı o topu kaçıracak bize bu iğrenç günleri yaşatacak ne gıcığın vardı Türk halkına Cech ?

Maçla alakasız ama bu güzel hissiyatlarımı bi yerde paylaşmak istedim açıkcası
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim gitmeli evet orası kesin..Yalnız benim düşüncem,katılırsınız,katılmazsınız,ayrı bir tartışma konusu olabilir fakat Türk Milli Takımı o kadar iyi bir takım değil,bence kendimizi kandırıyoruz...
Evet,en büyük avantajımız,büyük maçlarda,turnuvalarda bütün yüreğimizle oynamamız,ekstra efor sarfetmemiz.Zaten o yüzden yıllardır eleme gruplarda zorlanıyoruz..Ama eğer çıkarsakta turnuvalarda bir şekil çok daha farklı sonuçlar alıyoruz.Çünkü gerçekten inanılmaz yürekli oynuyoruz iş turnuvaya vs gelince,Fatih Terim de tartışmasız dünyanın en iyi gaza getiren,motivasyon konusunda heralde en iyi TD'lerden biridir...
Takıma bakarsak en iyi oyuncularımız Tuncay,bugün premier ligde son dakika anca Stoke City'ye transfer olmuş,Nihat 2 senedir ortalıkta yok,Arda'nın ise günü gününü tutumuyor hem milli takım hem Gs onun ayağına bakıyor çoğu maç..
E zaten defansımız sorunlu yıllardır bu bir gerçek..
En yüksek profilli oyuncumuz Hamit o da Türkiye'den yetişme değil...
Türkiye'de yetişmiş Avrupa'da oynayan kaç oyuncumuz var şu an,bugün beğenmediğimiz kıçıkırık avrupa ülkelerinde bile onlarca adam Premier Ligde,Serie A da,Bundesliga'da oynuyor...
Ayrıca Yıldıray,Fatih Tekke demeyin lütfen,son 2-3 senedir kaç tane maçınız izlediniz ben son 2 yıldır Yıldıray'ın top oynadığından bile şüpheliyim...
İyi gençlerimiz var diyoruz,ama bir üst jenerasyona onları taşıyamıyoruz,Avrupada U takımlarındaki gençler patır patır kapışılıyor,2-3 sene sonra milli takımda oynamaya başlıyor...
Kadro seçimleri,adam seçimleri hatalı evet,dünyayı ben yarattım havasında o da doğru, ama benim şahsi görüşüm bizim milli takımın o kadar da iyi olmadığıdır aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

bülent gelmez sanmıyorum. okadar aptal değillerdir herhalde. bülent gelirse her milli maçta karşı takımı tutarım valla.

bok gibi para var federasyonda. bastırsınlar parayı yabancı bi antrenor getirsinler. kim gelirse gelsin bu durumda terimden iyidir. adamın egosu yiyip bitiriyor oyuncuları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...