Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Sinema Kulübü

mani

Öne çıkan mesajlar

Lan televizyonda o müziği duydum heyecanlandım bir anda. baktım aynı görüntüler. sonra şak diye Cinema Club yazısı çıktı. Yapma hayrettin dedim içimden. Olsun dedim hiç olmazsa nostaljiyi yaşattı dedim sonra gördüm ki hayri pıtır yayınlayacaklarmış. Hayallerim yıkıldı be.

İnsan Ghost la başlar yayın hayatına. bir saygı duruşu yapar be kardeşim. az mı izledik ghost u parliament pazar sinemasında. Daha iyi seçimler bekliyorum artık star dan.

http://www.youtube.com/watch?v=mhbhvHTo00c
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cuma akşamı saat 8'de sinema kuşağı yapıyorsa bir kanal, zaten o kuşak çocuk ve ergen filmlerine ayrılmış demektir. O yüzden boşuna düzgün film beklemeyin o kuşaktan, haftaya da bir çizgi film çakarsa şaşmam yani.
Zaten cnbc falan dışında bir kanaldan kaliteli film beklemek te yanlış olur. O yüzden forever torrent derim.
Sosyal ağlarda paylaş

pazar geceleri. erkenden banyo yapılır sıcak su bitmeden. ptesi okul vardır. göt korkusu sarar insanı ödevler her zaman olduğu gibi son güne bırakılır. lan nasıl olsa 3. ders denir okulda yaparım/arkadaştan isterim bahanesi uydurulur. akşam üstü oturulur trt de yarışma programı izlenir. o sırada anne ütü yapıyordur. oğlum derslerini yaptın mı bak gene son güne bıraktın diye laf işitilir. akşam olur bizimkiler başlar o izlenir. sonra star açılır all my life eşliğinde okul öncesi keyif başlar. ertesi gün okula gidilir bir önceki gece yayınlanan batman in geyiği döner. 3. ders olmuştur göt korkusu yerini ecel terlerine bırakmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu senaryo zaten fix. aynısını yaşamamış olan insan yoktur, hayatına o zamanlar televizyon girmemiştir.

bir alman kale, japon kale, atan alır spor, abanmak yok, burunla vurmak yasak, 3 korner 1 penaltı, bakkaldan alınan plastik top patlayınca 2 ye kesip kafaya koyma vs bu standartlar o zamananın çocuklarında/gençlerinde doğuştan geliyordu yada hepsi amerikanın pis bir oyunuydu. clementine buna dahil!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...