mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lan televizyonda o müziği duydum heyecanlandım bir anda. baktım aynı görüntüler. sonra şak diye Cinema Club yazısı çıktı. Yapma hayrettin dedim içimden. Olsun dedim hiç olmazsa nostaljiyi yaşattı dedim sonra gördüm ki hayri pıtır yayınlayacaklarmış. Hayallerim yıkıldı be. İnsan Ghost la başlar yayın hayatına. bir saygı duruşu yapar be kardeşim. az mı izledik ghost u parliament pazar sinemasında. Daha iyi seçimler bekliyorum artık star dan. http://www.youtube.com/watch?v=mhbhvHTo00c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 vere vere harry potter veriyolar hayallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 batman ya batman verin arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ya cuma akşamı saat 8'de sinema kuşağı yapıyorsa bir kanal, zaten o kuşak çocuk ve ergen filmlerine ayrılmış demektir. O yüzden boşuna düzgün film beklemeyin o kuşaktan, haftaya da bir çizgi film çakarsa şaşmam yani. Zaten cnbc falan dışında bir kanaldan kaliteli film beklemek te yanlış olur. O yüzden forever torrent derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ooo babacım sen anlamamışsın bu kuşağın nostaljisini. pazar günlerine koymaları çok zor zaten artık bu kuşakları. deli gibi spor programı, talk show dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 abi parlement sinama klubu degil miydi bu, yeniden yapmıslar bu videoda. hatta star'ın isareti de mavi olacak sag alt kosede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 parlement nostaljik sinema kusagi degildiki, zamanin populer filmlerini yayinlamasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pazar gecesi olmaz o iş artık. her evde futbol programları var o gün. cuma gecesi 2 film arka arkaya galba. biri aile ile izlenebilir olur, diğeri 13+ falan ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lopeth said: batman ya batman verin arkadaş +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 vay be nasi kafamiza islenmis su intro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 "Tatar Ramazan" said: Zaten cnbc falan dışında bir kanaldan kaliteli film beklemek te yanlış olur. O yüzden forever torrent derim. meh, önyargı. TV8 çok güzel filmler veriyor mesela ama insanlar bilmiyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 fail parlimenti özledik sigara içseydim onu içerdim sırf pazar gecesi yaşattıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pazar geceleri. erkenden banyo yapılır sıcak su bitmeden. ptesi okul vardır. göt korkusu sarar insanı ödevler her zaman olduğu gibi son güne bırakılır. lan nasıl olsa 3. ders denir okulda yaparım/arkadaştan isterim bahanesi uydurulur. akşam üstü oturulur trt de yarışma programı izlenir. o sırada anne ütü yapıyordur. oğlum derslerini yaptın mı bak gene son güne bıraktın diye laf işitilir. akşam olur bizimkiler başlar o izlenir. sonra star açılır all my life eşliğinde okul öncesi keyif başlar. ertesi gün okula gidilir bir önceki gece yayınlanan batman in geyiği döner. 3. ders olmuştur göt korkusu yerini ecel terlerine bırakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 çok benzerini geçen arkadaşa yazdım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bu senaryo zaten fix. aynısını yaşamamış olan insan yoktur, hayatına o zamanlar televizyon girmemiştir. bir alman kale, japon kale, atan alır spor, abanmak yok, burunla vurmak yasak, 3 korner 1 penaltı, bakkaldan alınan plastik top patlayınca 2 ye kesip kafaya koyma vs bu standartlar o zamananın çocuklarında/gençlerinde doğuştan geliyordu yada hepsi amerikanın pis bir oyunuydu. clementine buna dahil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 abi gene başlamayn şu parlement gecesi nostaljisine yaa uf :D etkileniyore dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 parlament sinema kulübü o ye beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Milamber said: parlimenti özledik sigara içseydim onu içerdim sırf pazar gecesi yaşattıkları için. valla aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 http://www.startv.com.tr/ProgramDetay.aspx?ProgramID=294 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Sayfalarca yazabilirim şu Star Pazar Gecesi Sinameası hakkında of of ne günlerdi be,bir farklılık bir kalite vardı anlat anlat bitmez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 batman'i izlerken gordum. duygulandim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar