reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bazıları açlığını giderip sadece uyuyabilmek için 1 kilo pirinç = 100 karton kutu hesabıyla çöplerde kız kardeşiyle dolaşırken bazıları çatlatamadıkları göbeklerinin üstünde zevkle kayıyor bazılarının sevgilisine gözleri önünde tecavüz edilirken bazıları sevgilileri ile jakuzide sızıyor bazıları jokerde sızarken kaan'ı kaçırıp kafasına birisi 20 santimden ARKADAN ateş eder bazıları körü körüne dua ederken aynı camide sen bileklerini kesersin bazıları trenler dolusu makineler satın alıp naklederken sen o tren rayına yatıp güzel bedenini parçalarsın Cennet de Cehennem de buradayken sen neyi arıyordun Kutluhan Ağzına sıçim senin SALAK! İstediğine kavuşmuşsundur umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 üzücü, huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 off cok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 çok kötü çok yapmasın insanlar böyle şeyler ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 edik: linke bakmamıştım ben. yazık olmuş çok gençmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 topicte linki var zaten bu yazının okuduk. ailesine sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Çok üzücü. Yakınlarına, sevdiklerine sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kutlunun bir dostu olarak ve yasını tutan biri olarak düşünemiyorum da size sorim dedim biz niye intahar etmiyoruz çok mu güçlüyüz yada derdimiz yeterli mi değil gtümüz mü yemiyor inanç yüzünden mi ? (orası burdan daha iyi olmycak, ölünce ruhumuz serbest kalcak da o ana kadar geliştirmeliyiz, cehenneme gidebilitem var vsvs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 niye intihar edelim biarder, manyak miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yaşamak güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yaşama isteği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ya intihar o anki psikolojiyle alakalı birşey. Ölenin ne yaşadığını, zihninden ne geçtiğini bilmediğim için onun yerine neden yaptığını söyleyemem. Bilmeden laf söylenmez. Benimde çok kötü hissettiğim dönemler oldu. Ama hani ölünce daha boktan bir durumda olmayacağının garantiside yok diye düşünüyorum heh. Tanıdıklarımı üzeceğim sonra. Sorunlarımı bırakıp kaçma fikride hoşuma gitmez, falan fişmekan. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu tip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 çok üzücü bir durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 merak ve umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 intiharı anlayamadım sebebini? Allah rahmet eylesin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 BeIlow said: merak ve umut. bir süredir sorunlar vardı ztn ilaç fln kullanıyordu borderline teşhisi konmuştu ama son gördüğümde yani yazın işte okula dönmeden önce gayet iyi gibiydi içmeyi bırakmıştı gitarı bırakmıştı namaza gidiyordu sürekli yani işte 5 vakit başlamıştı fln çok dingin ve iyi görmüştüm sevinmişti herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Allah sevdiklerine sabır versin. Bu intihar olayı hep garip gelmiştir.Yani ne bileyim abi canına kıymak garip bi olay korkuyla mı alakalı? Salaklık tamamen hayatta herkesin sıkıntıları sorunları var ama bunları aştıkça insanın kişiliği benliği oturuyo.Ne bileyim garip cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Cok uzuldum huzur icinde yatsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar