Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutluhan'a

reddiye

Öne çıkan mesajlar

bazıları açlığını giderip sadece uyuyabilmek için 1 kilo pirinç = 100 karton kutu hesabıyla çöplerde kız kardeşiyle dolaşırken
bazıları çatlatamadıkları göbeklerinin üstünde zevkle kayıyor

bazılarının sevgilisine gözleri önünde tecavüz edilirken
bazıları sevgilileri ile jakuzide sızıyor

bazıları jokerde sızarken
kaan'ı kaçırıp kafasına birisi 20 santimden ARKADAN ateş eder

bazıları körü körüne dua ederken
aynı camide sen bileklerini kesersin

bazıları trenler dolusu makineler satın alıp naklederken
sen o tren rayına yatıp güzel bedenini parçalarsın

Cennet de Cehennem de buradayken sen neyi arıyordun

Kutluhan Ağzına sıçim senin SALAK!

İstediğine kavuşmuşsundur umarım...
Sosyal ağlarda paylaş

kutlunun bir dostu olarak ve yasını tutan biri olarak düşünemiyorum da size sorim dedim

biz niye intahar etmiyoruz
çok mu güçlüyüz
yada derdimiz yeterli mi değil
gtümüz mü yemiyor
inanç yüzünden mi ? (orası burdan daha iyi olmycak, ölünce ruhumuz serbest kalcak da o ana kadar geliştirmeliyiz, cehenneme gidebilitem var vsvs)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya intihar o anki psikolojiyle alakalı birşey. Ölenin ne yaşadığını, zihninden ne geçtiğini bilmediğim için onun yerine neden yaptığını söyleyemem. Bilmeden laf söylenmez.

Benimde çok kötü hissettiğim dönemler oldu. Ama hani ölünce daha boktan bir durumda olmayacağının garantiside yok diye düşünüyorum heh. Tanıdıklarımı üzeceğim sonra. Sorunlarımı bırakıp kaçma fikride hoşuma gitmez, falan fişmekan. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu tip şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:

merak ve umut.

bir süredir sorunlar vardı ztn ilaç fln kullanıyordu borderline teşhisi konmuştu
ama son gördüğümde yani yazın işte okula dönmeden önce gayet iyi gibiydi
içmeyi bırakmıştı gitarı bırakmıştı namaza gidiyordu sürekli yani işte 5 vakit başlamıştı fln çok dingin ve iyi görmüştüm sevinmişti herkes
Sosyal ağlarda paylaş

Allah sevdiklerine sabır versin.
Bu intihar olayı hep garip gelmiştir.Yani ne bileyim abi canına kıymak garip bi olay korkuyla mı alakalı? Salaklık tamamen hayatta herkesin sıkıntıları sorunları var ama bunları aştıkça insanın kişiliği benliği oturuyo.Ne bileyim garip cidden...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...