Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Başarılar hepinize aklıma gelmişken söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 beyler rahat olun panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben de giriyorum yarın. eğer tek gidecekseniz sınava sakın ha cep telefonu almayın yanınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sınavda herkese başarılar günlerdir moralimin içinde eden yakınlarım sağolsun, manyaklaştım iyice. allah sonumu hayır etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sınav gelmesin ve bitmesin istiyorum bugun olsun hep hiç yarın olmasın hele pazar aksamı olmasın hiç :/ of çok kötü oluyorum ya sınavı yemişim giricek herkese basarılar gecko sana ekstra başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 herkese başarılar, umarım gönlünüzce olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 giren herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 7thBreath said: herkese başarılar, umarım gönlünüzce olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o diilde bi girip cıkıcaz taa nerelere vermişler okulu ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sınav kesin bana girecek... of ulan of sınavı tüm hayatıma bağlayıp moralimi bozuyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 e öyle ama:D yok yok şaka raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bu sene soruları tübitak hazırlayacakmış zaten. ayrıca, aylardır bekledigimiz el classico'yu bugüne koyanın... ...ellerinden öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gazetede sınava girerken resim getirceksiniz diyor ahha o ne be ? arkasına tc isim falan yazılı vesikalık istiyorlarmış.nedir bu mallık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 beyler okunmuş prinçleri unutmayalım aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Red said: gazetede sınava girerken resim getirceksiniz diyor ahha o ne be ? arkasına tc isim falan yazılı vesikalık istiyorlarmış.nedir bu mallık ya böle bişi var mı cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Red said: gazetede sınava girerken resim getirceksiniz diyor ahha o ne be ? arkasına tc isim falan yazılı vesikalık istiyorlarmış.nedir bu mallık ya yok öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gazete yazıyor.sallamışlarmı.giriş belgesinde öyle birşey yazmıyor gazete niye heycanlanmıs o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 habertürk'de öle dior, klavuza bakmak lazım benimkini bulamıyorum :D. Ama giriş belgesinin arkasında öle bişi yazmıyor. kimlik ve kalem getirin diyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 180puan 32 net ediyormuş.hayırlısı :)hedef 32 net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 of ya bu aksam ya da sınav bitmesin ya da sınavın aksamı olmasın hiç :S aglıyıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Saeros said: yarın başlıyorum çalışmaya neyse yatmadan önce biraz bakarım artık sjdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 açıklık getirin hakikatten ben de okudum habertürk'te bugün. bir de sınav 10'da yazıyordu ama yanlışlık yok di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 giriş kağıdının arkasını oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o degil de sakalla girmek sorun olur mu? kimlik ve müdavili şeylerimin hiçbirinde yok sakal kessem mi acaba yanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Red said: 180puan 32 net ediyormuş.hayırlısı :)hedef 32 net öeh abi bi zahmet barajı geçin yani zaten türkçe sosyalden en fazla 3er tane falan yanlış yapmanız lazım ilk bölümün dandik dandik soruları yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar