7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 femler kolay gibi bilmiyorum ya, sözelim 400 ü vurdum fem'de az biraz mat ve fen ile ama moral bozmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sınavda zor olmaz ki zaten. birinci bölüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sınavda olmayan ne anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sözelci olarak, mat ve fen kolay gelsin istiyorum başka bişi istemiyorum abi. Sözelden girenlerin yarısı zaten bi halt yapamıyor, diğer yarısı da mat ve fene hiç dokunmuyor bi farkımız olur bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 naraso said: 12 li deneme seti mi ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 iyi o zaman bence. ben 2 ay önce çözmüşüm o denemeyi de türkçe ve biyoloji zor gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 En kötü biyoloji geldi zaten. Fen 38d, 2y. İkiside biyolojiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 benim de 4 yanlış bir boşmuş. 2 yanlış bir boşu biyo :p bu arada fende 20. soruyu anlatsana , hala anlamamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Soygaza yakınlığına göre yap. Sununcu zaten soy gaz, o nedenle en yüksek onda. Y'de 1A olduğu için en düşük de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Iyonlasma enerjisi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 İlk girişiniz mi sizin ? Okullar ne ? (Know your enemies). asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ulan şu topice ne zaman baksam moralim bozuluyo, allahsız sayısalcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ahahhaasha neden lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 -Dark_Angel- said: İlk girişiniz mi sizin ? Okullar ne ? (Know your enemies). asdas İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat 3. sınıf Tıba girmek, ya da olmazsa paralı Bilkent Hukuk'a gidip baba mesleğine devam etmek amacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 -Dark_Angel- said: Ahahhaasha neden lan ? sözelim ben, fendir geometridir yalan olduğu için puanlar da biraz yalan oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bende öyle yapıorum.turkce sosyal kasıyorum sınavda.matematikten 10 tane soru sallıyorum cıkıyorum ha bide şeyi merak ediyorum.bu sınavda yuksek yapmanın bi amacı var mı ? yani sonuçta olay lys değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bu sınav %40 etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 http://www.adaminsitesi.com/ygs_lys_yeni_sinav_sistemi.htm şöle bişi buldum, burda soruların ne kadar puan getirdiğini görebilirsiniz. bi de sözel'den giricem diyenler ygs puanlarını yazabilir mi görelim insanlar napıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 of iki gündür rüyamda ygs ye giriyorum sinirim bozuldu bildiğin bu yüzden son iki gündür netlerim de düştü kötü bi durumdayım 1 haftadan az kaldı zaten . offffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 daha önce girdiğimden midir zaten okulda olduğumdan mıdır nedir :P ben hiç heycanlı değilim :D ilk bölümde türkçe sosyal yardırırım matematikten ortalama bişi yaparım fenden 2 tane sallarım heralde sonra da yabancı dilden çekimi alır akarım AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bende öyle düşndüm.lys de yabancı dil abanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 -Dark_Angel- said: İlk girişiniz mi sizin ? Okullar ne ? (Know your enemies). asdas ilk giriş iel of ya kız peşinde koşuyorum resmen SALAGIM BEN YA aptal çocuk bıraksana kızı rahat kendin de azıcık son hafta çalış tam gerizekalıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 467 mi abi en son denemede 194 yaptım öldürün beni nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar