Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Gaza gelirsem kasıp Tarih okuyasım var İstanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 SodomVsGomore said: aobp etkisi yeni sistemle baya bi düşüyomuş öyle duydum bilgisi olan var mı? etkisi şöle düşüyor eskiden okul sonuncusu ile birincisi arasındaki puan farkını kapamak için, okul sonuncusunun 12 net fazla yapması gerekiyordu yeni sistemde bu fark 7 nete falan düşmüş. Rehberlikçim aynen böle söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 "Cin Ruhi" said: Arkadaşlar ben AÖ Sosyoloji'ye girmek istiyom. Sadece YGS'ye girip geçmem yeterli mi? barajı geçsen yeter kontenjan falan da yok, ben bu sene sosyal güvencem düşmesin diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Reksa said: ben hazırlanıyorum. ali osman sönmez teknik lisesi'nde okuyorum. hedef liman işletmeciliği veya gazete. denyo musun sen çalış makine oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 7thBreath said: SodomVsGomore said: aobp etkisi yeni sistemle baya bi düşüyomuş öyle duydum bilgisi olan var mı? etkisi şöle düşüyor eskiden okul sonuncusu ile birincisi arasındaki puan farkını kapamak için, okul sonuncusunun 12 net fazla yapması gerekiyordu yeni sistemde bu fark 7 nete falan düşmüş. Rehberlikçim aynen böle söyledi. rehberlik hocan okulun rehberlikçisi ve okula göre mi dedi bunları? Çünkü her okulun öss başarısına göre birincis ile sonuncusu arasındaki puan farkı farklıdır. Rehberlikçin genelleyerek böyle dediyse baya yalanmış o hoca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ben EA olarak YGS'den kaç net yapmam gerekir ki barajı geçiyim? AÖF Sosyolojiye girmek istiyorum. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ben ODTÜ Elektrik - Elektronik düşünüyodum geçen sene en son 1590. yı almış gördüm moralim bozuldu. Hacettepe Elektrik - Elektronik falan olcak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 benim 48. arkadaşım girdi odtü-ee'ye :p okuldan bi arkadaşımda 10bininciydi hacettepe ee'ye girdi o da. ilk 10 bin gayet iyi hedef, her türlü sağlam çalışman gerek nasılsa 1500'e giremicem diye rölantiye alma sakın kendini ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben de giricem bakalım itü uçak filan kazanıp kayıt dondururum 2. kapı açık kalsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 YGSye 3 ay kaldı hangi dersanelerdeyiz puanlar nasıl ? Benim kötü gibi valla dersanede YGSlerde 360 falan yapıyorum. Az yani en az bi 420-430 yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 pendik-fdd'deyim eh şuan yetmiyor puan ama çok büyük gelişme var tabii , geçen seneden 0 olarak gelen ve hayatında hiç düzenli ders çalışmamış bir adam için baya bi kastırıyor, ama umutluyum bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 7k dps yapıyorum sınavlarda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 YGS'de 367 yaptım son girdiğim denemede 20 puan arttırdım bir öncekine göre, alan dışı tercih yapacağın için 450 filan yapmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Hazır başlığı da varken sorayım. Bu sene tekrar YGS midir nedir o olaya giriyorum. TM'yim normalde, YTÜ İktisat'ta okuyorum şu an. Ama alan dışı tercih yapacağım, dilden girip. Bilgi Üni.-Karşılaştırmalı Edb. istiyorum. Katsayı olayıydı, testlerin ağırlığıydı falan fişman onları öğrendim ama şu puan olayını çözemedim bi türlü. Max 500 üzerinden değerlendirilecekmiş sanırım. 2009 puanına göre istediğim bölüm 354 dil puanı ile falan alıyor. Ve benim dil-1 deyu bir puan türünde başarı sağlamam gerekiyor sanırım. Bu puan sistemine göre kaça tekabül ediyor o? Ve net hesaplarken kullandığımız yanlıştan 1,25 düşme, doğruda 1 ekleme, boşta 1 düşme olayı hala var mı? Anlatabilmişimdir umarım sdfg. şimdiden teşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Say doğruları her yanlış için 0,25 düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Son durum 405 yaptım son sınavda. 1 hafta kaldı bi 420 hadi be =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hazırlanmıyorum. 3. girişim hedef 180 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 haftaya lan bildiğin geldi çattı yeminlen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 İyi gidiyor benim. 470'e çıkamadım ama daha. 400-470 arası gidip geliyor. 463 yaptım en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 400 le 470 çok geniş bir aralık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ben TM'yim ama yabancı dilden gircem tekrardan. yabancı dil denemsinde 97-98 doğru falan yapıyorum 100 soruda. istanbulda bi devletin filoloji olur ingiliz edebiyatı olur tercümanlık olur en osuruktan bölümleri bile olur minimum falan kaç yapmam gerekir tahminen ygs'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Çok geniş, evet. Değişiyor işte, sabit bir başarı tutturamadım. Ama LYS kötü geçmezse başkent tıba en azından girerim diyorum - ki üni'yi tıp okumak için bırakmıştım. Çok iyi gelirse Ankara tıva da girerim tabii, dediğim gibi, çok düzensiz gidiyorlar. Netler için: http://forum.paticik.com/read.php?21,4667548,4667548#msg-4667548 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bölüm kodu falan diyor onları nereden bulucam :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ÖSYM'nin kitapçıkta yazıyordu onlar sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben çalısmıyorum 450-470 civarı yapıyorum (ygs2 puanı ( sayısal)) günde 30 soru filan işte derse gidiyorum arada dersaneye gidip adam toplayıp kahveye gidiyoruz batak oynuyoruz hedep nisan sonundaki batak turnuvasını kazanıp adam başı 750 lirayı kapmak =) sözel puanım sayısaldan daha iyi hedef netlerim türkçe 1 yanlıs mat 2 boş 1 yanlış geo full yada 1 boş fizik full yada 1 fire kimya 2 fire en az biyo 1 boş tarih full cografya 2 boş en az felsefe 3 net max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar