Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS-LYS, Başlangıç nabız kontrol

Reksa

Öne çıkan mesajlar

SodomVsGomore said:

aobp etkisi yeni sistemle baya bi düşüyomuş öyle duydum bilgisi olan var mı?

etkisi şöle düşüyor eskiden okul sonuncusu ile birincisi arasındaki puan farkını kapamak için, okul sonuncusunun 12 net fazla yapması gerekiyordu yeni sistemde bu fark 7 nete falan düşmüş. Rehberlikçim aynen böle söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

SodomVsGomore said:

aobp etkisi yeni sistemle baya bi düşüyomuş öyle duydum bilgisi olan var mı?

etkisi şöle düşüyor eskiden okul sonuncusu ile birincisi arasındaki puan farkını kapamak için, okul sonuncusunun 12 net fazla yapması gerekiyordu yeni sistemde bu fark 7 nete falan düşmüş. Rehberlikçim aynen böle söyledi.

rehberlik hocan okulun rehberlikçisi ve okula göre mi dedi bunları?

Çünkü her okulun öss başarısına göre birincis ile sonuncusu arasındaki puan farkı farklıdır.

Rehberlikçin genelleyerek böyle dediyse baya yalanmış o hoca :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Hazır başlığı da varken sorayım. Bu sene tekrar YGS midir nedir o olaya giriyorum. TM'yim normalde, YTÜ İktisat'ta okuyorum şu an. Ama alan dışı tercih yapacağım, dilden girip. Bilgi Üni.-Karşılaştırmalı Edb. istiyorum.

Katsayı olayıydı, testlerin ağırlığıydı falan fişman onları öğrendim ama şu puan olayını çözemedim bi türlü. Max 500 üzerinden değerlendirilecekmiş sanırım. 2009 puanına göre istediğim bölüm 354 dil puanı ile falan alıyor. Ve benim dil-1 deyu bir puan türünde başarı sağlamam gerekiyor sanırım. Bu puan sistemine göre kaça tekabül ediyor o? Ve net hesaplarken kullandığımız yanlıştan 1,25 düşme, doğruda 1 ekleme, boşta 1 düşme olayı hala var mı? Anlatabilmişimdir umarım sdfg. şimdiden teşek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Ben TM'yim ama yabancı dilden gircem tekrardan. yabancı dil denemsinde 97-98 doğru falan yapıyorum 100 soruda. istanbulda bi devletin filoloji olur ingiliz edebiyatı olur tercümanlık olur en osuruktan bölümleri bile olur minimum falan kaç yapmam gerekir tahminen ygs'de ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Çok geniş, evet. Değişiyor işte, sabit bir başarı tutturamadım. Ama LYS kötü geçmezse başkent tıba en azından girerim diyorum - ki üni'yi tıp okumak için bırakmıştım.

Çok iyi gelirse Ankara tıva da girerim tabii, dediğim gibi, çok düzensiz gidiyorlar.

Netler için:

http://forum.paticik.com/read.php?21,4667548,4667548#msg-4667548
Sosyal ağlarda paylaş

ben çalısmıyorum
450-470 civarı yapıyorum (ygs2 puanı ( sayısal))
günde 30 soru filan işte
derse gidiyorum arada
dersaneye gidip adam toplayıp kahveye gidiyoruz batak oynuyoruz
hedep nisan sonundaki batak turnuvasını kazanıp adam başı 750 lirayı kapmak =)

sözel puanım sayısaldan daha iyi

hedef netlerim
türkçe 1 yanlıs
mat 2 boş 1 yanlış
geo full yada 1 boş
fizik full yada 1 fire
kimya 2 fire en az
biyo 1 boş
tarih full
cografya 2 boş en az
felsefe 3 net max
Sosyal ağlarda paylaş