Diamor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sınava nerde gireceğimizi yazan kağıt işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 benim evin yakınlarında oturan bi arkadaşa gelmiş, bakalım hala bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aha geldi bana, bi de açarken hayvan gibi asıldım giriş kağıtlarından birinin yazısız bölümü yırtıldı problem olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bana hala gelmedi, yarın bi ptt'ye gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 aynen bana da gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yarışmacılara duyuriyim şimdiden de arıza cıkmasın.matematiği geometrinin zorluk düzeyine bağlı oldugu için bilmem de,fende direk türkiye 1. siyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 kagıt niye gelmiyor lan.illa uskudara mı goturcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hay ya.ulan sınav cumartesi hala kagıt gelmedi ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 olm acil git al kağıdı bugun vallahi giremezsin sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 rezillik ya.ama neyseki eşitsizlik var sıraya girmeden aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bende bir arkadaşıma gelmemişti onla birlikte gittim dün sabah almaya eşşeğimsi bi kuyruk vardı 30dk bekledik sonra 1sn de verip yolladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 google earth açılmıyor ya, sınav yerime bakacam bakamıyorum anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 başarılar ilk girenlere ve benim gibi sürekli katılımcılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hadiyin gençler başarılar... http://www.facebook.com/video/video.php?v=111882075518902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 gençler ter atıyodur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ee mat2ciler naptınız lan bi yazın, çok kolaymış diyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 benim arkadaş çocuğu koydum dedi sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ben böyle mal bi ingilizce sınavı görmedim.ne okullar kolejler ingilizce dersleri gördüm adamlar resmen böyle kullanılmayan kelimeleri bulmuslar yazmıslar.ingilizler bile kullanmıyordur cogunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Hayallerim yıkıldı. 57-58 net anca çıkar. Dil sınavının hepsini doğru yapmış olabilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 dili de merak ettim şimdi iyice biriniz zor biriniz full falan dior, kuzenim girdi armaya çekiniyorum şimdi bir sürü soran vardır pek de hazırlanmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 benimde dil baya iyi geçti.ama hayran oldum kelimelere :).kafa karıştırmak için sözlükteki pek kullanılmayan kelimeleri yazmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben bilmediğim, garip bir kelimeye denk gelmedim. Gerçi okullarda ne öğretiyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hmm 60 küsür net yapmısım dilden.işe yarar herhalde :).hayatım boyunca her derste yaptıgım gibi salak salak yanlıslar yapmısım yine.sıcaktan sıkıldıgımda salladıgım sorular yada kendime göre mantıklı bulduklarım yanlıs cıkmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 76.25 yaptim 16,25 ve 67 yanlis 16 dalgınlıktan yanlis 25 de grammarin ayrımını yapamadım virgülden sonra gelecek şeyin 67de anlamı bağdaştıramadım bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ya yabancı dil ve ygs puanımızı nerden hesaplayabiliriz bu lys puan hesaplamalarda dil yok hiç mat falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar