Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yalnız bu seferde iyi bi bok yapamazsam devletten bilecem.arkadaş ilkokul sırası ayıptır ya.heryerim tutuldu.ne bel kaldı ne kıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aynen ya bide saçma sapan yazılar yazıyordu benim sıramda küçük bir apaçinin teki oturuyordu sanırım normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 İHL'de girdim valla sıralar azıcık küçüktü ama çok nezih bir ortamdı, tuvaletler falan temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi türkçe ve fene baktım sadece 3er yanlış :( lan eşit ağırlığım sayısal puanım daha yüksek gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Hayırsız telefon ettim meşguldü, gözükmüş olmalı aradığım insan geri döner olmadı ödemeli atar. MSN'e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Edit: Tamam anlaşıldı doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 a kafadan yanlış abi. mıknatısın bi tarafı n ise diğer tarafı s olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ahahaha =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Gülme narasonun yazdığını görmeden editledim. Türkçe 38D 2Y Sosyal 29D 11Y Mat 39D 1Y (mantık ne la?) Fen 37D 3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kimya ya katkısı olmayan adam kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha hepsini nasıl yaptınız yahu.sınav biterken ben sosyalı zor bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Michelangelo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Nosfe said: Gülme narasonun yazdığını görmeden editledim. Türkçe 38D 2Y Sosyal 29D 11Y Mat 39D 1Y (mantık ne la?) Fen 37D 3Y Ya zaten sana gülmedim adamın cevap veriş şekli komiğime gitti. Yoksa ben de TM öğrencisiydim yani fen sorusuna gülmek ne haddime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 michelangelo ymuş.yalnış yapan var mı acaba bu soruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nileppezdel said: Ya zaten sana gülmedim adamın cevap veriş şekli komiğime gitti. Yoksa ben de TM öğrencisiydim yani fen sorusuna gülmek ne haddime :) Yok çok basit bi yerden kaçırmışım ondan. Başka bi foruma daha açtım ağzımın payını alınca hemen editlemeye koştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 benim de o soru yanlış. basınç sorumda yanlış ya. yükseklik artınca basınç niye artmıyor çözemedim :S bir de bir de oha lan türkçe 2 yanlış mis gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Gençlerde bir sınav heycanı almış başını gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 @Helcaraxe: Genç derken yaş kaç merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 geyik yapiyorum bende girdim(medim) bugun sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 cevaplara bakmadık ya spoiler vermeyin :P ulan basınç sorusu yanlışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Helcaraxe said: geyik yapiyorum bende girdim(medim) bugun sınava. Ben de geyik yapıyorum smiley kullanma alışkanlığım olmadığı için pek belli olmuyor ama. Üni öğrencisiyim sen de mi anlamında sordum. naraso said: benim de o soru yanlış. basınç sorumda yanlış ya. yükseklik artınca basınç niye artmıyor çözemedim :S bir de bir de oha lan türkçe 2 yanlış mis gibi :( Yükseklik artınca soldaki gazın hacmi artıyor ondan. İlk anda yüksekliğin eşit olmasının nedeni sağdaki gazın basıncının hava basıncından yüksek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gaz hacmi artıyor tamam da su basıncı da artıyor aynı zamanda ? gaz basıncı azalıyor dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 o soru çok karışık ya açık hava basıncı falan da olacak diye her türlü artar diye düşündüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Matematik 1 bos, Fen 3 bos, Turkce 1 bos da, sosyali yetistiremedim, fende emin olmak icin uzun sure harcadim malesef. Sosyalden 8-9 soru falan yapabildim tarihten anca, onlar da kesin dogrudur zaten. Hayatimda girdigim en kolay sinavdi, acik lise sinavlaridan daha kolaydi oyle diyeyim gerisini siz anlayin, matematikte dumur oldum zaten, dershanede MEF'in denemelerini yaptiriyorlar herkes dokuluyor, bu mu lan dedim yaptim ciktim ehah. Herkese basarilar, umarim giren herkes istedigi puani alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu soru nasıl olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar