Boci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 4-5 nedir yaa akşam 8-9 falan? bide nerde karşıda mı bu olay. Anadolu yakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Anadolu yakasında olacak maç da,sürekli oynayan kadro var,genelde öncelik bu kişilere verilir. Sahayı alın ben varım her türlü,futbol aşkıyla yanıp tutuşmaktayım. Khala,sixoms falan da gelsin mümkünse. Dipnot: Holy defansta cengaver gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Vaay demek sürekli kadro var. Okthxby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Eksik çıkarsa oynarsın tabi ki.Ben de eksikliklerden kendime yer buldum da oynamaya başladım.Birçoğumuz öyle aslına bakarsan..Cavanagh bile öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Cavenagh bende telefon numaran bile var öncelik istiyorum :P Yedeklerin ilk sırasına yazılsam yeter sanırım :P as kadro tamamlanmaz nasıl olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 pazar günü olursa bende gelirim :) 1 kere oynamışlığım var paticikle 2. sini yapmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bu hafta yalanız heralde maçı haftaya yaparız diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bende oynarım net. hava karardıktan sonra her saat uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Vampir misin arkadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 haftaya yapalım o halde. 6-7 çok uygun olacak sanırım herkese? gün belirleyelim ben alıym sahayı çok geç olmadan @wishmaster : sağol :P geçit vermem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Holy said: haftaya yapalım o halde. 6-7 çok uygun olacak sanırım herkese? gün belirleyelim ben alıym sahayı çok geç olmadan @wishmaster : sağol :P geçit vermem! ayrıca defansta başlayıp gol krallığına oynayan tek isimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ahaha şanslıydım biraz o maç ama arda efsane oluyo o konuda =D adam son 10 dakka ileri çıkıyo ve her atakta gol atıyo adi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ozellikle hafta sonu uygunum maclara gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 abi evet kadronuzda boş yer varsa batuhan ve ben de geliriz.onu haber edin de dolu mu boş mu kim organize ediyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Holy said: ahaha şanslıydım biraz o maç ama arda efsane oluyo o konuda =D adam son 10 dakka ileri çıkıyo ve her atakta gol atıyo adi herif gizli golcü adam ya =) haftaya yapalım evet güvenç bey pazar mı olur cumartesimi sölesin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Herhangi bir defans ihtiyacında gereken dc rolünü üstlenirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 cumartesi daha iyi olur, ama yer yoksa cumartesi pazar da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 pazar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 pazar gününe yer yoktu önümüzdeki cumartesi yani 17 ekimde 6-7 aldık sahayı yiğitle bugün adam listesini gece ya da yarın fln buraya koyarım önceki maçlarda olduğu gibi yedek listeyi de belirtirim aynı şekilde buraya holy-kaspar-cavanagh-fizban-wishmaster-noyan-khala garanti sanırım dela-sly-gris-zaugna da gelicek zannedersem cthulhu bu maça gelemiyo, sonrakinde banko haber verip ama aklıma ismi gelmeyenler de olabilir özel mesajları fln kontrol ettikten sonra buraya yazarım yine gelmek isteyenler buraya yazmaya devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben gelicem net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben de geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ankarada oturanları görelim :D maç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 anadolu yakasındayım ben de. eksiğiniz olursa gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ulan yiğit kesin sen aldırdın bu maçı bu haftaya.. holyshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar