axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Pati kapalıyken okuduğum bi yazı, çok hoşuma gitmişti koyayım dedim. Siz nasıl bi powergamersınız?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 heh güzel,neyski henüz powergamer olamamışım daha çok çalışmam lazım!!!!!! :P[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bu somethingaeful'da hayli komik yazılar çıkıyor bazen ama adamlara birşeye kafayı takma görevi verilmişse ne yapıp edip yerin dibine batırabiliyorlar. ingilizce hakaret dağarcığı geliştirmek için süper bir site.. :) bu yazı da hoş olmuş ama mmorpg powergamer'ı pk karşıtı değil pk olanlardır, belli ki yazarın kendisi de taraflı bu konuda.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Talks about how in Korea girls will line up to give blowjobs to top-ranked RTS players while magical gold coins rain from the sky and people from the music industry sample sound loops from famous match replays. güzelmiş hehe[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 FPS Power Gamer'ın bir şunlar bana uymuş. -Seen Playing: Unreal Tournament, the leaked Doom 3 Alpha, Counterstrike, Quake 3 or Quake 2 (still) -Will have a "hardcore" name like Deadeyes or Iceinator that probably includes at least one number/letter swap. ama diğerleri uymamış, demek ki power gamer olmak için daha 40 fırın ekmek yemek lazım :-P[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eheh güzel yazı :) pen and paper dışındakilerin gosuwannabesiymişim..aslında powergamerlık içinde bulunduğunuz ortam, gelir düzeyi ve meşguliyetinizle capli bi olay.gerisi tamamen potansiyelinize kalmış.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ruhen Türkiye de olsam da kalbim Kore de elalem Kanada , Fransa , Almanya dan kalkıp Kore ye gidiyor starcraft öğrenmeye bkz Fransız Elky Kore liler bunu top edince adam buranın suyunda bi halt var diye Kore ye gitti eskiden de süper oynuyordu şimdi de daha iyi oynuyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 gönlüm korede.. 10mbit'e kadar internet beleşmiş. her daireye ip verildiği için, ip numarası bitmiş (birkaç senelik bir haber ama bu) starcraft tv felan var, millet televizyonda starcraft oynuyanları izliyor.... biz burda 256k kablo internet ( :-P ) ile sürünüyoruz birbirlerinin peşinden iş çeviren, birbirlerini döven insanları izliyoruz dizilerde... (kampüsistanda bile vardı)[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Temmuz 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Abi Teşvik yasası var oyunculara oha falan oluyorum zatene babama kızıyorum neden Kore de doğurmadınız beni diye ordaki camilerin birine bıraksaydınız beni diye :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bu arada Koreliler Kerrigan ın heykelini dikmişler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ehe fenix falan varken kerrigan ı dikmeleri direk powerplay işareti :)[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: screamer, 02 Temmuz 2004 22:37 tarihinde demiş ki: Abi Teşvik yasası var oyunculara oha falan oluyorum zatene babama kızıyorum neden Kore de doğurmadınız beni diye ordaki camilerin birine bıraksaydınız beni diye :) +1 ...de korede kaç cami vardırki ... vatandaşlıgına falan basvursak ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ben mülteci olarak gidecem Kore ye ordaki powerLAMER eksikliğini gidercem[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 03 Temmuz 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Benim bildiğimde mmo lardaki powergamerlar gold(yada credit vs) satın almazlar aksine macroyla money farming yapıp satarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bu biçim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ya aslinda Turklerin bi online yada stratejki oyununda en iyi yaptıgı sey BUG bulmak ve Abuse etmek .. Kursak ya BuGfiNdeRz diye bi şirket sonra gidelim koreye diyelim boyle boyle... Bu arada hepsinin toptan powergamer i imişim haberim yok euhae[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 aynen ben de hepsinin powergamerıymışım.. hayatımız kaydı oyunlardan şuna bak be.. :-)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Aslında Sims tarzı bir oyun olmakla beraber her abazanın kolay anlayabilceği bir oyun olsa şerefsizim Oyunun Hall of Fame i Turklerle dolar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 pen and paper da gordum bunları bızım turk mılletıne o kadar uyuyorkı Creates an intricate back story based off of the Lord of the Rings to explain why their character has a super powerful sword or axe at the first level RP yapamıyan yada oyunda acıklayamıyacagı asmıslıklar yapan adamın basvurdugu bır numaralı taktık dırek LOTR u ornek verır mısal buyuculer super kılıc kullanamaz dersın dırek gandalf kullanıyor ama der ------------------------------------------------------------ Rolls a suspicious number of 18s kıtaptakı en eskı numara ------------------------------------------------------------ Arrives at gaming sessions having just spent "all last weekend" using their character in an epic adventure run by "some guy they work with". Everyone else is level 3, they are now level 25. ıste bu cıns adamlarda superdır mutlaka tanıdık bırılerı vardır o level a kadar kastırıcak LOL ------------------------------------------------------------ Is either excessively bossy during gaming sessions, forcing everyone to participate in a narcissistic side plot that probably involves some form of sexual fantasy, or they remain stone silent until combat. ahah ıste turk mılletındekı en yaygın ozellık ya zeks fantazısı ıster yada cıt cıkarmaz savasa kadar veya da oyunu ele gecırmeye calısır ------------------------------------------------------------ Is not ashamed of cashing in 500 dollars worth of Magic cards to buy 500 dollars worth of Yugi-Oh cards and then spending the entire day trading cards with 8 year olds while hitting on their apathetic and somewhat disgusted mothers. aklıma dırek pokemon furyası sırasında sahıt oldugum "anneeee osman abı kartlarımı zorla aldı vermıyooo yerıne dandık kartlar verdıııı" dıyologlarını getırdı bu ya boyledır yada super cok nadır dıye ufak cocukların elıne dandık kart vererek yapılır ------------------------------------------------------------ ehue genel olarak hasta oldum aklıma dırek oynadıgım bazı oyunlar geldı ve yuzde 90 bole olaylarla karsılastım off ne geyıktır ama bu admalar bıde ole ınatcı olurlarkı ufff[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar