Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misyoner Site Rezaleti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Atatürk içerikli bir site istiyorsunuz,
[www.atamizindeyiz.com] var
ama açınca dini içerikli misyoner sitesi çıkıyor.

Oha... Şaka gibi.

İşte aldatma budur yahu...
Mesaj tarihi:
Ben konuyu baştan sona okumadım ancak, bir insanın inandığı din onun için en iyisidir. En iyi bildiği dinide başkalarına anlatmak isteyebilir. Zaten dinlerde başkalarını o dine çağırmak büyük bonus. Ee kardeşim sen inanmıyorsan, girmezsin sitesine. Eğer 2 misyoner sizi kendi dininizden çıkarıyorsa, zaten siz dininizi bilmiyorsunuz boş bir insansınız. Öyle 2 sohbetle insanın dünya görüşümü değişir ya?
Mesaj tarihi:
zorlasak adnan hoca paticiği kapattırır mı acaba. iş aslında bir mail e bakıyor.

"bak hocam burda bu zındıklar senin hakkında atıp tutuyor. ismi paticik. kedi kesiyo bunlar" desek 1 haftalık işi var.
Mesaj tarihi:
bir insanın doğru kabul ettiği şeyleri anlatması kadar doğal bişey olamaz. ister patates.com adı altında anlatır ister evrenselgercekler.com adı altında.
Mesaj tarihi:
Burda olay doğru kabul edilenleri anlatmak değil.

A anlatıcam deyip A sitesinde progresif tarzda alttan alttan olayı B'ye çevirerek B propagandası yapmak ve beyin yıkamak.
Mesaj tarihi:
bütün başlığa bakmadım, belki yazan olmuştur:

bizim burada dinle ilgili tartışma varken "O BİZİM GÜNAHLARIMIZ İÇİN ÖLDÜ" diye reklam geçiyordu üstten daha geçen aylarda. (:P)
Mesaj tarihi:
Abi hala anlatamadım ama öyle bir durum da yok ki. Anlatılmak istenen A'nın psikolojik sorunlara yardım olduğunu söylüyorsun. E dünyada milyonlarca insan psikolojik sorunlarına din vasıtasıyla yardım arıyor. Dolayısıyla onlar da bu yöntemi takip ederek Hz.İsa'nın yoluna girerlerse psikolojik sorunlarının çözüleceğini söylüyorlar. Yni bir yerde evet, A anlatılıyor. A'ya giden yol B'den geçebilir. :)
Mesaj tarihi:

sotto ve nilep haklı. hepiniz haksızsınız.
kermit sen daha bi haksızsın.

harun yahya bitirmiş. misyonerlikse misyonerlik. buyur burdan yak 007

isteyen dinini anlatır isteyen anlatmaz. ya harun yahya ya kampushede

ikisinin de birbirinden farkı yok.

bi de burak özdemir tanrı'nın doğumgünü 'nü okuyun.

Mesaj tarihi:
http://www.menshealth.com.tr/SeksPozisyonlari.aspx

http://www.menshealth.com.tr/_Images/MHPosition/misyon.gif

ayrıca

bune lan hahaha

said:
Seks Pozisyonları
Bırakın, pozisyon uzmanı sizin için en doğru pozisyonu bulsun.

TANRIYI BULDUM!

erman hocam pozisyon uzmanı hakkında neler düşünüyor acaba.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

hepiniz haksızsınız.
kermit sen daha bi haksızsın.

alan yetkilisi olman demek bana haklısın yada haksızsın deme lüksünü tanımaz sana dostum
ben haklıyım
size laflar hazırlarım 2 sayfa boyunca
sonra çocukluğunuza dönmek istersiniz.
Mesaj tarihi:
Ya böcek boş boş laf sokacağına tartış haksız olduğumu kanıtla. Ki kanıtlayamazsın tamamen hayat görüşü meselesi. Ben diyorum ki din gibi bir meseleyi çocuk yaşta aşılamak yanlış, insan daha olgunlaşınca kendi öğrenmeli. Buna haksızsın diyemezsin sadece "ben farklı düşünüyorum" dersin. Ben "bence GS en sempatik takım" dersem bana haksızsın demen gibi komik bir şey olur bu. "ben katılmıyorum, bence GS değil FB en sempatik" diyebilirsin en fazla
  • Yeni Oluştur...