balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Yatsı İmsak'a kalan zaman 6:14:01 geri sayım var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 said: Atatürk içerikli bir site istiyorsunuz, [www.atamizindeyiz.com] var ama açınca dini içerikli misyoner sitesi çıkıyor. Oha... Şaka gibi. İşte aldatma budur yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ben konuyu baştan sona okumadım ancak, bir insanın inandığı din onun için en iyisidir. En iyi bildiği dinide başkalarına anlatmak isteyebilir. Zaten dinlerde başkalarını o dine çağırmak büyük bonus. Ee kardeşim sen inanmıyorsan, girmezsin sitesine. Eğer 2 misyoner sizi kendi dininizden çıkarıyorsa, zaten siz dininizi bilmiyorsunuz boş bir insansınız. Öyle 2 sohbetle insanın dünya görüşümü değişir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hahah bunlar sohbet hatlarını arasalar nolcak allahbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi 11 sayfa olunca hiç okuyasım gelmedi o yüzden kazanana karar veremedim. herkesten özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kazanan harun yahya abi, adam interneti bitirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tabiki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 zorlasak adnan hoca paticiği kapattırır mı acaba. iş aslında bir mail e bakıyor. "bak hocam burda bu zındıklar senin hakkında atıp tutuyor. ismi paticik. kedi kesiyo bunlar" desek 1 haftalık işi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kaçırmışım bu tartışmayı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ya ne uğraşıyorsunuz? gidin inanın consa yeter o bize.. değil mi cons? ama hani klitap cons nerede kitap? bi kitap yazmadın gitti hep hadis hep hadis yeter cons artık bir kitap da senden gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bir insanın doğru kabul ettiği şeyleri anlatması kadar doğal bişey olamaz. ister patates.com adı altında anlatır ister evrenselgercekler.com adı altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Burda olay doğru kabul edilenleri anlatmak değil. A anlatıcam deyip A sitesinde progresif tarzda alttan alttan olayı B'ye çevirerek B propagandası yapmak ve beyin yıkamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 rezalet böyle site mi lurmuş sıçsam ben daha iyi misyoner sitsi koyardım hiç parlak altın sarısı varak yok yanıp sönen göz yok ortada kabe resmi yok ne biçim misyonerlik sitesi bu rezalet tek kelimeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 adnan hoca paticigi satin almak istiyormus az once oyle bir duyum aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bütün başlığa bakmadım, belki yazan olmuştur: bizim burada dinle ilgili tartışma varken "O BİZİM GÜNAHLARIMIZ İÇİN ÖLDÜ" diye reklam geçiyordu üstten daha geçen aylarda. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Abi hala anlatamadım ama öyle bir durum da yok ki. Anlatılmak istenen A'nın psikolojik sorunlara yardım olduğunu söylüyorsun. E dünyada milyonlarca insan psikolojik sorunlarına din vasıtasıyla yardım arıyor. Dolayısıyla onlar da bu yöntemi takip ederek Hz.İsa'nın yoluna girerlerse psikolojik sorunlarının çözüleceğini söylüyorlar. Yni bir yerde evet, A anlatılıyor. A'ya giden yol B'den geçebilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 misyoner pozisyon rezaletini erman toroğlu yorumluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sotto ve nilep haklı. hepiniz haksızsınız. kermit sen daha bi haksızsın. harun yahya bitirmiş. misyonerlikse misyonerlik. buyur burdan yak 007 isteyen dinini anlatır isteyen anlatmaz. ya harun yahya ya kampushede ikisinin de birbirinden farkı yok. bi de burak özdemir tanrı'nın doğumgünü 'nü okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bem de haklıyım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://www.menshealth.com.tr/SeksPozisyonlari.aspx http://www.menshealth.com.tr/_Images/MHPosition/misyon.gif ayrıca bune lan hahaha said: Seks Pozisyonları Bırakın, pozisyon uzmanı sizin için en doğru pozisyonu bulsun. TANRIYI BULDUM! erman hocam pozisyon uzmanı hakkında neler düşünüyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 siteye bak... bildiin misyoner beyin yıkama sitesi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Estel_Anorien said: hepiniz haksızsınız. kermit sen daha bi haksızsın. alan yetkilisi olman demek bana haklısın yada haksızsın deme lüksünü tanımaz sana dostum ben haklıyım size laflar hazırlarım 2 sayfa boyunca sonra çocukluğunuza dönmek istersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nilep'i haklı bulan insanın ineklerle olan münasebetini merak ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ya böcek boş boş laf sokacağına tartış haksız olduğumu kanıtla. Ki kanıtlayamazsın tamamen hayat görüşü meselesi. Ben diyorum ki din gibi bir meseleyi çocuk yaşta aşılamak yanlış, insan daha olgunlaşınca kendi öğrenmeli. Buna haksızsın diyemezsin sadece "ben farklı düşünüyorum" dersin. Ben "bence GS en sempatik takım" dersem bana haksızsın demen gibi komik bir şey olur bu. "ben katılmıyorum, bence GS değil FB en sempatik" diyebilirsin en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben sana haklısın veya haksızsın demiş miyim. hehe. resmen bişey yazmamı beklemiş gibisin. sakin babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar