RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 dikkatimi ceken birsey var benmi yanlis hesaplıyorum bilmiyorum ama. lvl 13 itibari ile konusuyorum spiritmasterim.lvl 14 mobdan 1.8k xp alıyorum. quest yapmak yerine grind yapsam daha hızlı kasıcam gıbı duruyor ? :S quest xpleri biraz az gibi geldi siz ne diyorsunuz
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Grind her zaman daha hızlıdır questten zaten. Ama çoğu bünye kaldırmıyor tabi.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Yapılabilecek seviyede questin olduğu zaman quest, olmadığı zaman grind. Zaten questlerin bir çoğu grinding quest. 5 tane X mob, 10 tane Y mob gibi. İleriki levellarda, Campaign questler iyi hale geliyor, 200k'lık quest var örneğin.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ben mesela son 5-6 barı hep grindlıyorum. Hem daha hızlı oluyor, hem de skill alacaksam parasını çıkartmış oluyorum az çok o şekilde.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 çer çöpün para etmesini iyi dusunmusler ama .grindinde guzel odulu var ucunda :P
Mina Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 İlerde coook ilerde 2m lik questler de var...
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 9.lvlda 73klık quest beni baya sevindirdi. pat diye gidiverdi koca lvl. ben questleri alıyorum sonra onları yaparken grind de yapıyorum direk questi vermek yerine. araziyi de gezip duruyorum arada. hızlı level alma gibi bir kasıntı yoksa gayet keyif ala ala ilerliyorum şimdilik. bi guild bulamadım sadece o sıkıcı oluyor.
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 rahatsiz said: 9.lvlda 73klık quest beni baya sevindirdi. pat diye gidiverdi koca lvl. ben questleri alıyorum sonra onları yaparken grind de yapıyorum direk questi vermek yerine. araziyi de gezip duruyorum arada. hızlı level alma gibi bir kasıntı yoksa gayet keyif ala ala ilerliyorum şimdilik. bi guild bulamadım sadece o sıkıcı oluyor. 20 yi geçince questler biraz bayıcı oluyo..
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 şuan lvl atlamama 20m exp istiyo questlerin 300kdan aşağı olanlarını dırek sılıyorum ama solede bısı var bazı questlerın 1. asaması 10k exp verıo once bunu netten konturol edıyorum eger 2. asamasında 500k falan exp verıosa onu mecbur yapıyorum onun dısında champ questlerının hepsını yaparak gıdıyorum bunun harıcınde full farm yapıyorum yaratık bası 23k exp gelıyo.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 rahatsiz said: o kadar etek actık bee pıff bu yanlış yere gitmiş. karakter sslerine gidecekti lol
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 scorch said: hangi serverdasın ki? kahrun. en az sıra onda vardı.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 HAY diyorum su 1.5 le eklenmis yeni zone pvp de yok hemde yeni yapmislar tecrube vardir falan filan diye thom lu tum lu olan adaya gittim gitmez olaydim santimetrekareye 4 bot dusuyor, questlerin verdigi XP disimin kavugana gitmiyor ve cogu repeatable grind questi back to eltnen olucak, pvp istemiyen EZ mode cular icin grind mekani olmus ortam direk
ZERO-G Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Tursin Outposta gitmenin en kısa yolu o adaya uçmak. Grind cenneti gibi görünmesinin tek sebebi aynı anda başlayan oyuncular ve yakın levellerdaki charların aynı yerde kasmasını sebep gösterebiliriz. İkinci nedeni ise NPC'lerin hemen hemen hepsinin repeatable grind questleri olmasını gösterebiliriz.
Öne çıkan mesajlar