cy-x Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 lich king'in canı normal 25'de kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 61 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bi canını arttırıp heroic yapmamışlardır umarım bu blizzarddan herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ahahah arachna ne abi HoN mu oynuyoz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pekaziz said: Bu arada LK heroic mode'da 100m hp var. Çüş.OHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 millete yazın sıcağında tatilde paket falan çıkarmazlar. kasım aralık en erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Expansion çıktığı an raid yarışı başlamak zorunda değil ki. Yeni 5 seviye, bölgeler, görevler, yeni meslekler, 5-10 kişilik zindanlarla gayet de oyalanır insanlar 2-3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_Q0tb2uCVmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pekaziz said: Expansion çıktığı an raid yarışı başlamak zorunda değil ki. Yeni 5 seviye, bölgeler, görevler, yeni meslekler, 5-10 kişilik zindanlarla gayet de oyalanır insanlar 2-3 ay. 5 level maksimum 3 4 günde alınır. direk t 10 larla raide başlanır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pekaziz said: Expansion çıktığı an raid yarışı başlamak zorunda değil ki. Yeni 5 seviye, bölgeler, görevler, yeni meslekler, 5-10 kişilik zindanlarla gayet de oyalanır insanlar 2-3 ay. 2-3 ay? 2-3 aya insanlar yeni patch ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 10 lvl fark olan wotlk geldiğinde 4. gün tüm content temizlendi. 5 lvl de gene hafta resetine gelmeden resetlenir. Ben şunu merak ediyorum, insanlara neden ptr de 3 ay tüm bossları denetiyolar her patch. Eskiden varmıydı bu olay hatırlamıyorum ama olsaydı heralde 1 hafta 1 bossta kafayı çizmezdik diye umuyorum. Cthun de çok takılmışlardı onu hatırlıyom bi . yeni expension betası da 33342 ay sürer 8 defa keserler herbişeyi sonra hafta dolmadan GG cart curt. En çok şu arp ap cart curt kalkacak acaba ne olacak diye merak içindeyim. Ama PTR çok yalan bir iş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Video efsane yalnız, beride kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi yazın expansion gelirmi falan diye beklemek veya gelio exp yazın demek trollükten başka bişey değil bence ekimden sonra gelicek işte 4.çeyrekte alphası otu püsürüğüne başlarlar yazın ancak. ve şahsi fikrim eklenecek content bence aspectler ile alakalı olsun troll istemiyoruz lütfen.. chamber of aspects içerisinde instance potansiyeli dolu işte mis gibi tam kullanmalık. p.s. ztn öle inceden bi bilgi alabilsem yeni gelicek content ile ilgili direk basıcam buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Masquerade said: pekaziz said: Bu arada LK heroic mode'da 100m hp var. Çüş. OHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1_x5zDCjULw bida koyiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 scorch said: abi yazın expansion gelirmi falan diye beklemek veya gelio exp yazın demek trollükten başka bişey değil bence ekimden sonra gelicek işte 4.çeyrekte alphası otu püsürüğüne başlarlar yazın ancak. ve şahsi fikrim eklenecek content bence aspectler ile alakalı olsun troll istemiyoruz lütfen.. chamber of aspects içerisinde instance potansiyeli dolu işte mis gibi tam kullanmalık. p.s. ztn öle inceden bi bilgi alabilsem yeni gelicek content ile ilgili direk basıcam buraya :D Alpha çoktan başladı, mart başında da betasının başlayacağı söyleniyor. Tamam, herkes yazın gelmeyecek diye ısrar ediyor (ki bunu diyenler noel zamanı icc de gelmez diyorlardı), yine soralım o o halde. Kasım'a kadar olan 8-9 aylık sürede bu kadar adamı neyle oyalayacaklar world event dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 valla baskalarını bilmemde beni simdiden baymaya basladı icc repi tamamladıktan sonra yoldaki addlerle ugrasması bıktırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Tabi millet alıştı bas butona gelsin boss bas botuna ışınlan peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 şu huhuran-twin emperors arası trash ı koysunlar her raide ya, insanlar zor trash pullamayı ve trashlerin random skillerine göre sürekli farklı taktik uygulamayı öğrensinlerde bu kadar mızmızlanmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 pekaziz said: Alpha çoktan başladı, mart başında da betasının başlayacağı söyleniyor. Alpha başlasa, ilk haber alanlardan biri scorch olurdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 pekaziz said: Alpha çoktan başladı, mart başında da betasının başlayacağı söyleniyor. Tamam, herkes yazın gelmeyecek diye ısrar ediyor (ki bunu diyenler noel zamanı icc de gelmez diyorlardı), yine soralım o o halde. Kasım'a kadar olan 8-9 aylık sürede bu kadar adamı neyle oyalayacaklar world event dışında? zulzul tadında instance yayinlayacaklar işte ya ben buna hastayım kaçınız LK yı kesti diye sorsam surada 10 kişi cıkmaz patide ama üfffss bitti bütün expansion sıkıldım ben diyen sayısız insan var alphaydı betaydı fln başladığını da nereden cıkarttın merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bu troller nedir ya , blizzardın ne zaman kıçı sıkışsa bi troll istance salıyor zulzul kulzul zulku kuku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tbcdeki swp tarzinda bi instance koyabilir diye dusunuyorum kotor online ada cok var zaten napcaz bilmiyom last resort postayi verip birakmis bile lk kestik hade bb seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 blizzard atesle oynadi daha kolay raidler, daha cok insanin raid yapmasi, herkesin herseyi gorebilmesi, heroic modlarin saka olmasi, dah kisa raidler, gokten gear yagmasi hepsini birlestirince content ciktigi gibi tuketilmeye basladi tanidigim cogu insan content ciktiktan sorna 2 oy oynayip temizliyip bir sonraki contente kadar birakiyor eskiden casualda oynasan aman rep farmliyim 5 likten item topliyim, guilde grier raid yaparim derdi vardi, iyi guilddeysen progress kasardin surekli oyaliyicak birseyler mevcuttu simdi baydiysan ya dalaranda ziplican yada alt kasican, ICC10 ve 25 bitince gunluk daily zulmu disinda bisey kalmiyor ha benim icin boyle daha iyi, gunde 2-3 saat oynayip cikiyorumda 1 ay sonra milelt bayip birakinca blizzard icin iyi olurmu bilemicem :p neyse her sekil para basiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 http://www.sendit.com/games/platforms/pc/world-of-warcraft-cataclysm/10059672.html Release Date: 25 June 2010 Availability: Pre-order now for delivery on 25 June 2010 Gibi bir şey gördüm ama Sendit'te, kendi kafalarına göre kolpalamışlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar