Solaran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BonePART said: In the forest of Zul-Zul Chief off island trolls Zul zul will zul your zulzul in a zulzulish manner. süpersin yaaa :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi o onun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bir de bu arthas icecrownun altında nerub imparatorlugu var ebenize atlıcaz diyordu. icecrownda surada burada göremedik. son kalıntıları temizlemek için oraya da bişey çıkabilir. çıksın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 anubu toc gibi paçavra bir yerde harcamayacaklardı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Anub kaç kere öldü abi, geri getirirler onu isterseler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 eh bayar o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben gundrak da bi er bekliyorum açıkcası yada yeni bir cot raid. bi ara cot da arthasın yanında dalarana saldıracaz die bişeyler duymuştum hiç de fena bi fikir değildi aslına bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 CoT çok iyi olur gerçekten ama içimden bir ses expansiona kadar cot yok diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sole baba bı cot gelse dunyayı kurtarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 zul'bırakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Trollü bişi olur 258 lvl item düşürür. Zul'aman time event yapamayanlar için de mount konur. Ama yeraltı olayına girselerdi belki daha güzel olurdu. Hoş o şehir wc3ün biyerlerinde çöktüydü diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sadece girişi çöktü, Anubarak da içeride kaldı diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kaç tane anubarak var bu dünyada ya, her yerdeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 /summon scorch /yell assist plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dreagloth said: Kaç tane anubarak var bu dünyada ya, her yerdeler. ahaha şunu ben de düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Anub (böcek) arak (büyüklük ünvanı) Anub'arak büyük böcek demek. Özel isim falan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 O zamanlar Raid, Sheltox falan yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 deadwoll said: Anub (böcek) arak (büyüklük ünvanı) Anub'arak büyük böcek demek. Özel isim falan değil yani. ufkumu açtın tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 deadwoll said: Anub (böcek) arak (büyüklük ünvanı) Anub'arak büyük böcek demek. Özel isim falan değil yani. hangi dilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Buyse said: abi o onun değil benim lan ben yazdim c/p deil tamam fikir haci ama uygulama benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paragon'dan Professor killide geldi eğer bu hafta LK world first gelirse onlardan gelecek buna şüphe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 -.- said: WotLK was released in November because it's winter time (in most parts of the world anyway) and the expansion is about a frozen continent. Cataclysm is all about fires coming out of the earth and a fire-breathing dragon, so most people would assume it would be in the summer ( i shoot for late summer, August that is). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Yazın mı geliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bu arada LK heroic mode'da 100m hp var. Çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adamınbiri said: deadwoll said: Anub (böcek) arak (büyüklük ünvanı) Anub'arak büyük böcek demek. Özel isim falan değil yani. hangi dilde? arachna'da. @Wispy, evet sonra işte Tirion "raid"i yanlış anlıyor ve olaylar gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar