Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sigara için çocuğumu keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hayır, sigara içilen mekan ile mezbahayı bir tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 fistan biraz makattan uydurmus. dunyanin en kati 2. mismis. sigara icenler beter olun, mis gibi barda kafede oturabiliyorum artik ooooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Önce yasak ve ardından ortaya çıkn bir ürün.. + Belediyelere aylık 2k. Birileri yine para kazanmanın yolunu buldular böylece. Bir sonraki sancıne olacak ve ilaç ne zaman çıkar bkleyip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sam said: yoo, almanya'da adam gazeteye ilan verdi "kesilmek isteyen adam arıyorum, adresim şu" diye, birisi gitti ve adamı lime lime doğradı. sonra mahkemeye çıkınca "kendi rızasıyla kestim benim kabahatim yok" dedi. cinayet filan yok heh. rammstein hatta mein teil şarkısını onun üzerine yazdı dasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben bu yasak olayının böle olucaanı biliyodum. ilk daha çıktıı gün dedim, şimdi bi kaç ay sonra özel havalandırma sistemleri peydahlanır, bu sistemler de belli bir standart üzerinden kanunlaşır. o stadartı da türkiyede yapıp satan bi firma olur ilk etapta, o firma da kesin bi bakanın oğlunun firması olur, bi kaç yüz milyon dolar kazanırlar, sonra da bi gemicik alıp yollarına bakarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yahu yok boyle bisey niye hemen inandınız alla allaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bar , nargile kafeleler ve mola yerleribde taviz verilsin . istediği gibi insanlar kendini zehirlesin. Kardeşim ben niye zehirleniyorum ya diyen kişi içinde bölümler ayrılsın sadece saydığım tarz yerde olmak kastıyla sigara içilmeyen bölüm diye . Diğer yerlerde bunlar bile yapılmadan tamamen yasak devam etsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yok oyle birsey her seferinde bu soylentiyi cikartiyorlar su kisi bir bitirsek toptan kurtulacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Biri filtre demiş Buyrun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Valla haftasonu kapalı 3 farklı mekana gittim (Ankara Sakarya). Üçünde de fosur fosur içiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 elaidi said: Fistan said: olur bence. dünyadaki en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz irlanda dan sonra. kafan mı iyi lan sdfsds Azmodai said: fistan biraz makattan uydurmus. dunyanin en kati 2. mismis. sigara icenler beter olun, mis gibi barda kafede oturabiliyorum artik ooooh. olum adamı hasta etmeyin lan. en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz. varsa irlanda ve türkiyeden başka bu şekilde yasak olan bir ülke yazın araştıralım. bar ve cafelerde topluma açık her yerde sigaranın tamamen yasak oldugu başka ülke yok. sigara bölmesi bile yasak bizim ülkede. şu ülkede yasak bu ülkede yasak dediğiniz yerlerde sigara bölümü diye bişey var. bu da katı değil esnek bir sigara yasağı olarak kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 fayda maliyet analizi yapıyordur mekancılar. 50 bin lira ceza üst sınır; ama devlet durduk yere işletmeciye kesemez o kadar ceza. altsınırdan artık kaç para veriyorlarsa ceza, işletmeci diyordur: "ulen sigara içirmesem, vereceğim cezadan fazlasını kaybediyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paticikte birçok kullanıcı sallamasyon haberin içeriğini okumadan , cevap yaza basıp söver :). Sonra acı fail olurlar ama , alışkanlık işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fistan said: olur bence. dünyadaki en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz irlanda dan sonra. bu iş böyle yapılmaz. kış gelince yine isyan çıkar, halledilir bi şekilde. ne alaka ingilterede de aynı.. ayrıca olursa böyle bişi ankaraya göç başlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 olursa sadece ankarada olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ankarada pek çok cafe kaça olarak içilmesine izin veriyor zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 istanbulda'da baya bir yerde içiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ingiltere de çoğu kesimde dışarıda içemiyorsun. ingiltere alayımızdan katı benim bildiğim ve gördüğüm üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 nakerebanarimasen said: Sam said: japonya'daki gibi sokaklarda da içmek yasaklandığı zaman şahane olacak. :)-D sokakta değil yürüyerek içmek yasak:) bariz içiliyor sokakta sokakta icmek yasak, yürüyrek icmekten kastıt, sadece belli yerlerde dikilerek havalandırma yanıdan icebiliyosun. otobus durağında tüttüremiyosun yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 toggie said: Red said: bişiler olacak illa.böyle yasak olmaz.geçen biri dioduki ulan dukka nbenim.kapalı alan benim kapalı alanım.kendi dukkanımda tek başıma veya misafirlerimle birlikte sigara içmeme karışıoolar diyodu böle saçma şey olmaz.ruhsat muhsat bişiler olur illa dükkan senin de ticari amac icin kullanıyosun. sanki sadece sana hizmet veren bi kapalı alana sahipmissin gibi konusuyosun. kapalı alan benim istedigimi yaparım ne ya, mal mısınız? bu işin standartı sigara icmemek, icmek değil. Eğer hareket alanı yasama alanı kısıtlanacak bir kesim varsa, bu kesim sigara icmeyenler değil icenler olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 standartını geçtim sigara içmeyen adamın çevresine zararı yok, sigara içen adam çevreye dumanını salıp rahatsızlık veriyo, hani herkesin özgürlüğü başkasınınini suistimal ettiği anda biter, kimseye duman solutma hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Hala aynı muhabbete devam ediyoruz. Şimdi biri çıkıp diyecek , uçakları kullanıyoruz yakıtları tüm atmosferi , dünyayı kirletiyor bizi zehirliyor , neden yasaklanmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 uçakları kullanıyoruz yakıtları tüm atmosferi , dünyayı kirletiyor bizi zehirliyor , neden yasaklanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kendimi hiç öngörülü biri olarak hissetmedim , olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar