Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye ben ya niye ?

di

Öne çıkan mesajlar

başkasının adres tarif etmesinden hoşlanmam, açık açık tarif etmez/edemez.
bostancı kadıköy arası çogu yeri biliyorum annem diyo oglum şuraya arabayla gitcem tarif etsene , ediyorum eline koymuş gibi buluyo. Gel gör ki ben ona sorunca hatta sormayıda geçtim birlikte aynı yere giderken bile hangi sokaktan girilcegini hatırlamıyo >.<

açık adres varsa ztn hiç bulaşmam başkasına mis gibi google earth amcalar yapmış, yazıon sokak cad paşalar gibi gidion.

typo
Sosyal ağlarda paylaş

dayımla havaştayken telefonla konuştuktan sonra insanlara karşı daha anlayışlı olmaya karar verdim.

(otobüsteyim, gürültü var)
- dayı şimdi inip taksiye bincem ne dicem taksiciye
- serencebey yokuşunda incem diceksin
- terencebey yokuşu tamam
- evet serencebey
- tarancabey?
- serencebey
- sarancabay?
- SERENCEBEY
- serencebey mi?
- EVET SERENCEBEYDE İNCEM DİCEKSİN :@
- tamam hadi görüşrüüz
Sosyal ağlarda paylaş

oha bende bildiğin peygamber sabrı var demekki

o kadar sakin yol anlatıyorum ki

-etrafında ne var?
-ağaç var böcek var
-ağaçtan sonra köşede kuru temizlemeci var mı?
-var
-onu geç yol ayrımı var sola doğru hede hödö diyor oradan git..

diyerek gideyen uzayan o kadar çok yol tarifim var ki..

aslında güzel böylre yol anlatmak, oyun yonsar gibi.. sen bilgisayarın başındaki çocuk oluyorsun yönlendirdiğin kişi de oyun karakteri

çok maceralı ve güzel ehe severim yol anlatmayı daha bugün trafikte beykoza gidişi anlattım (2 hafta önce sorsalar bilemem beykoz nicedir)
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bilmediğim bir şehirde hiç bilmediğim bir yeri arayıp bulmak çok hoşuma gidiyor.
mmorpg'lerde de böyleyim ben, dağ varsa dağa çıkıyorum, millet grind yapıyor ben alakasız yerlerde dolaşıyorum.
yer ararken market sahiplerine sormak lazım, adamlar herşeyi biliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iyi de siz benim delirdigim olayi yanlis degerlendirmissiniz =)

Benim delirdigim adamin yol bilmemesi degil, ben anlatirken ki tavirlari. Yani cok normaldir ya herkes yapabilir sofore beni surda indir deme kismini. Adama diyorum ki Goztepe Koprusu'nde ineceksin soyle indirsinler. "Sofore uzagim ya saginda solunda ne var anlat gorurum ben" diyor.

Hani kisi hem kit hem de boyle tavirlarla benim uykusuz anima denk gelince deliriyorum haliyle. Sizin icin de aynisi gecerli bu arada. Bir gun denk geldiginde gelip yazarsiniz buraya.

Bu arada hala uyuyamadim. Ustune kimseyle kavga etmeden bir suru evrak topladim geldim bu halimle. Cok buyuk basari.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

aa bizim burda oturuyomuşsn sdf
onu geçtim de optimum çok salak biyer nefret ediyorm.
trafiği de kitledi zaten ıy havasız falan orayı yapan mimarın da kariyerinde kocaman bi leke orası.

Kahvaltiya bekleriz bi gun =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Eheh abi bakin baska bi olay. Serviste isten eve donuyorum, herkes sessiz sakin oturuyor. En ufak ses duyuluyor. Aradi yine bu dingil arkadasim. Onun bulundugu yer cok gurultulu oldugu icin hem telefonu sesi yukseltti hem de kendi bagirarak konustu.

Telefonu acar acmaz abi bagirma dedim ses disari gidiyor diye. Ne cevap gelse begenirsiniz ?

"BAGIRMIYORUM KI MINA KOYIM!!!!"

Bildigin yankilandi servisin icinde =)

Ve hep anlattigim acikladigim seydir bagirma diyorsam sesin bana yuksek geldigi icin diyorumdur diye. Hani sadece bagirmiyorum diye bagirsa sessiz konus diyecegim de sonundaki koyus nedir ya. Hayvanat =)
Sosyal ağlarda paylaş

niye hep bana diyorsun. hayret bişi.

son 1 aydır okula servisle gidip geliyorum (istanbul-izmit 1.5 saat falan) ve servis kız dolu. ciddi ciddi bizim şirkette şöförler dışında birkaç erkek var biri de benim, gerisi full kız. ilk başlarda güzel oluyordu "ahey cennete düştüm" durumları fakat sonra tiksinmeye başladım. sabahın 6 sında kulak içi kulaklığımın silikon yalıtımını delecek şekilde sesli dedikodudan bunaldım. falan filan hede hödö.

ulan ne güzel herife bak falan diyor millet de dün servise bindim, serviste şöför ve ben hariç herkes dişi. leş gibi osuruk kokuyordu içerisi. ULAN HANİ PEMBE TOZ BULUTU ÇIKIYORDU ALLAHSIZLAR.

zaten mericin allahı olmuşum. bi de aseksüel olursam tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

aa bizim burda oturuyomuşsn sdf
onu geçtim de optimum çok salak biyer nefret ediyorm.
trafiği de kitledi zaten ıy havasız falan orayı yapan mimarın da kariyerinde kocaman bi leke orası.

Optimumun belasını versin cidden >_> Her hafta sonu orada trafiğe girmekten tükendim. Toplu taşıma kullanırken daha fena. Bir tane yolcu kapabilmek için binanın yanındaki otuzbin milyon otobüsün öküzleme kapattığı yan yola giriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...