Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Explorer'daki aptal olay

Bone

Öne çıkan mesajlar

bir tek paticikte olduğunu sandım ilk başta, ama deniyince bir çok sitede de olduğunu gördüm ve beni gerçek anlamda delirtmekte.

bir sayfa açıldığı zaman saniyesinde açıyor, sorun yok, 256k kablo internet sayesinde sayfa açılma hızlı gerçekleşiyor.

ama nedense sayfalarda sürekli problem yaşanmakta. mesela paticik arkaplan beyaz çıkıyor. bazen de düzgün çalışıyor nedense..
bir site açmak istediğimde, sanşıma göre ya açılıyor,
ya da açılmasına kadar sürekli adres barı enterlamak zorunda kalıyorum.

windows 98'deki "adres barı bir kere daha enterlıyınca açılma" olayı değil bu. onda mutlaka sadece 1 kere daha enterlamak gerekiyordu.
bunda ise rastlantısal bir olay. hem zaten winxp kullanıyorum, internet explorer ise, 6.0.26 sürümü

açılmıyor siteler açılmıyor.
inat ediyor.

her siteyi birkaç kere denemek lazım shitf+click ile new page ya da newpage olmayacak yerlerde sürekli enterlamaktan usandım..

Bir aralar sadece imdb.com hiç açılmıyordu, imdb.co.uk ile yetiniyordum (tabii nadiren de olsa tersi oluyordu)

şimdi ise her site problem çıkartmakta.

ya sorun nedir anlamam mümkün değil.

PC ile uzun süre sorunsuz gidersin, aniden, problem çıkartmaya başlar,
fakat yine aniden problem gider, ne kadar garip bir olaydır anlamam.

Umarım kendi sorunumun çözümünü 2-3 ay sonra yine kendim çözmek zorunda kalmam :)

son haber: outtrader da bağlanamıyormuş hiç bir siteye. acaba alakası var mıdır neyin nesidir kimin fesidir? (ankaradayız ikimizde)[signature][hline]Paticik'imi seviyorum kampanyası.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Temmuz 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana incredifind diye bi hede bulaştı, internet optimizer gibi bişey, bilen bilir tam bir illet..
her hangi bi site açılmıyosa (son zamanlarda paticik.com/forum örneğin) normalde siteye ulaşılamıyor mesajı yerine bu hede çıkıyo.
e tabi sistemime sokmuş oldukları bu hede sayesinde çoğu siteye giremiyorum, allahtan internet optimizer kadar ağır deil onda hiçbişey açılmıyodu. bide adam uninstall için bi exe dosyası veriyo nidirecem de açacam diye
windows update derim, sistemini temizle derim, ya da hiç kurtulamadın, backup la her şeyini format at derim. ben 3.sünü yapacam bi ara sana da öneririm:)
not: kedi ve örümcek arayanlar pet bölümüne baksın lütfen noluyo abi yardım istiyo adam kedi diyonuz
[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Heffer tarafından 01 Temmuz 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Belki IE standart headerlari desteklemiyordur ve bu siteler browsera bazi headerlari gonderiyordur.

Neden Mozilla Firefox 0.9 `u denemiyorsunuz. Hem sadece 4 MB ve inanin bana IE den hem daha hizli, hem daha stabil, hem de daha cafcafli.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

peki şarkicim, bu mozilla, ie'nin sahip olduğu herşeyi ele mi geçiriyor,
yoksa hiç birşeye dokunmayan, sadece kullancağımız zaman açabileceğimiz bir program gibi olabiliyor mu..
windowstaki tüm dosyalar hiç sormadan kendini atayan programları sevmiyorum da.[signature][hline]Paticik'imi seviyorum kampanyası.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Temmuz 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
peki şarkicim, bu mozilla, ie'nin sahip olduğu herşeyi ele mi geçiriyor,
yoksa hiç birşeye dokunmayan, sadece kullancağımız zaman açabileceğimiz bir program gibi olabiliyor mu..
windowstaki tüm dosyalar hiç sormadan kendini atayan programları sevmiyorum da.

Evet elbetteki. Mozilla Linux icin baslanmis bir proje. Sen Linux`ta hangi programin MS mantigi ile bitki gibi koklerini her yere saldigini gordun ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

bende mozillaya geçeyim o zaman.
biri burda myIE diye bişey söylemişti onu kullandıydım baya, sonra onada bulaştı heralde bişeyler kendi kendine kapanmaya başladı şimdi bu salak internet explorerda sürünüyorum. internet explorer sux:P[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

her yerimiz spyware doldu,adaware,historykill vardı,spybotda yükledim,hala homepage'imi değiştirmeye çalışan bi program var,history kill ürekli başlangıç sayfanız değişsinmi?türü msj atıyo,bu arda garip bi özellik sürekli sürücüye ne yazıyosa bu spyware'ler defrag fln atamıyorum,sürücünün içerigi deiştiği hatasını alıyorum sürekli olmadık yere.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Sosyal ağlarda paylaş

bone banada olmuştu nasıl çözmüştüm hmm cookileri almıyor ie onun gibi bişi olmuştu eğer zone alarm yada firewall varsa onun öncelikle bi cookie filter ını kapat
sonra geçmişi ve temp files ı sil
arından ie leri kapat paticikle ilgili herbişiyi sil ie içindeki
sonra bi kere patiye gir normal olması lazım
ondan sonra firewall ın cookie filterini açabilirsin[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...