eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 facebooku olmayan birine nasıl yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 fb'da olan video'ların %90'ı utube'da var, ordan link at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bulamadım onu düşündüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 atma abi o üye olsun facebooka hem arkadaş sayın artar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 of hala arkadaş sayısı hesabı yapan kaldı mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ÇOK FRIENDIM VAR FEYSBUKTA DOLAYISIYLA ÇOK SOSYALİM BEN :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 soruna çözüm lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yok abi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Diger sitelerden bulucan. Bulamazsan bi sekilde dl edip youtube upload edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ehere mehere diye bi acc aç şifresi de 123456 olsun. yolladığın kişi feysbıhım yok derse al sana feysbuk dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 anladım ama cok saçma lan videonun kaynağı olan linki göremememiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 firefox'ta greasemonkey kullanan bir add-on var, sana download linkini felan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 indirdim ama ya işe yaramıyor ya da beceremedim ya o zaman şöyle yapalım hani bi tarikat toplantısı var bunlar ayin yapıyorlar da bi techno müzik monte etmişler arkaya tam uyumlu falan o videonun linkini arıyorum da bulamadım bi türlü bulabilen varsa çok işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 facebook add-on'u çalışıyordu bende ya. mis gibi download linki de veriyor. dediğin videonun linki şu olması lazım: http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2685/193/79/1153740437112_49293.mp4 youtube linki için: http://www.youtube.com/watch?v=fxfaNfqzkZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ahah bunun facebook linki ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar