DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 cado said: DoubleW said: ahaha rüştü 2-0 yaptı maçı ya , ezdik diyolar, abartmıyorum ana avrat küfrediyolardı gs liler gs ye bi ara bu nasıl takım falan diye, top görmemiştiniz pekte.bizmi dedik rüştü yü oynatın diye. ee biz mi dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 cado said: Chewy said: Sotto said: Chewy said: Zaten böyle olacagı belliydi.BJK'yi balına yendiniz.Panathinaikos'da da şans vardı.Buna karşı çıkana tek bir şey dicem. Hayır benim anlamadığım bir maç kaybedince önceki maçlar niye hemen bala,şansa oluyor... Yok efendim BJK'yi şansa yenmişiz,Panayı bala yenmişiz,lol o zaman Ankaragücü'ne de şansızlıktan,balsızlıktan kaybettik ok? O hareketi de hatırlatmak zorunda kalmayız sana inşallah bir kaç haftaya... Yoo yenildiğimizde de söyledik.Aç bak topiğe. abi 1-0 olur en kötü 2-0 olurda 3-0 ında balımı olur be eze eze 3-0 yendik asrın farkını kaçırdık hayla şansa diyorsunuz.bu maçtada ezile ezile yenildik mesela ankaragücü bizden çok daha iyi oynadı kazandı. Acaip ezdiniz sorma :).GSnin futbolcuları inanıomudur buna haha.Bugün ezen ezdi hoca.Ezilme bu işte B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Puan Tablosuna bakıyorum, bu mağlubiyete sevinse sevinse en çok FB'liler sevinir diyorum. Burada ise nedense BJK'li arkadaşlarımız atlamış, kusura bakmayında BJK'yi çok kötü oynayarak 3-0 yendik o maç, izlememiş bazılarınız, çok kötü oynadık ve evet biraz şansımızla yendik, eğer iyi oynasaydık zaten o maç yaklaşık 8 tane daha yerdiniz. Bu arada... konu neden buraya geldi ki? Maç A.Gücü vs GS maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 4 puan oldu fark, kadıkoyde olur 7. sezon sonu fenerbahce 12 veya 14 puan farkla sampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 5 olacak 4 diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Chewy said: cado said: Chewy said: Sotto said: Chewy said: Zaten böyle olacagı belliydi.BJK'yi balına yendiniz.Panathinaikos'da da şans vardı.Buna karşı çıkana tek bir şey dicem. Hayır benim anlamadığım bir maç kaybedince önceki maçlar niye hemen bala,şansa oluyor... Yok efendim BJK'yi şansa yenmişiz,Panayı bala yenmişiz,lol o zaman Ankaragücü'ne de şansızlıktan,balsızlıktan kaybettik ok? O hareketi de hatırlatmak zorunda kalmayız sana inşallah bir kaç haftaya... Yoo yenildiğimizde de söyledik.Aç bak topiğe. abi 1-0 olur en kötü 2-0 olurda 3-0 ında balımı olur be eze eze 3-0 yendik asrın farkını kaçırdık hayla şansa diyorsunuz.bu maçtada ezile ezile yenildik mesela ankaragücü bizden çok daha iyi oynadı kazandı. Acaip ezdiniz sorma :).GSnin futbolcuları inanıomudur buna haha.Bugün ezen ezdi hoca.Ezilme bu işte B) demekki ezseydik bi 9 tane atacaktık.neyse oda inönü ye kısmetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çok çelişiosun kendinle bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 abi çok fenaydı hele son gol sdfd. ikinci yarıya santradan şutla başladığında ankaragücü halısaha mı lan bu demiştim de tam halı saha golü yedik.. kapak oldu güzel oldu adam olsunlar. ama şu da bir gerçek ki sahada galatasaraydan daha kötü olan biri vardı o da hakemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ya galibiyet serisinin böyle yeni kurulmuş bir takımda (transfer sayısı çok gözükmese bile taktiktir sistemdir yeni sonuçta) çok uzağa gitmeyeceğini bekliyordum ben. Böyle bir mağlubiyet çok ağır oldu tabi, ama işte bu durağanlığa ne şekilde bir tepki verileceği önemli taraftar, oyuncu, hoca ve yönetim açısından. Belki işte isimden ve sezon başındaki iyi skorlardan gelen krediden dolayı pek hırpalanmadan geçer gider bu durum, tahminim de o yönde. O durumda telafisi kolay olur bu kayıpların. Önceki milli maç arasından sonra iyi oynamamaya başlamıştık, bu seferki de biraz toparlanmak için bir fırsat olabilir. Sezon başlamadan önce rekor şu bu gibi beklentiler yoktu, güzeldi. Hatta çok kötü gidiş olsa bile sabretmek lazım istikrar lazım diyordu herkes. Şimdi aslını esasını görecez artık ipe mi çekecekler yoksa adam gibi sabır gösterecek mi insanlar. Puan olarak çok normal hatta gayet iyi durumdayız normal koşullarda, ama tabi seriye bağlamaya başlayınca bi de Fener kayıpsız gidince tahammül edilebilecek kayıplar sinir bozucu oluyor. 8. hafta ama sonuçta daha o da var. Saçma bi lig gidişatı var gerçi bu sene bi de, form durumları daha lig başından 4-5 haftalık serilerle konuşuluyo çoğu takım için. Merak ediyorum bi 20. haftayı falan genel gidişat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bence hakem istikrarlıydı;iyi demıyorum ıstıkrarlıydı,nondanın pozisyonuna bu hakemın penaltı vermeyecegını kör,sagır ve dilsiz osman bile bılırdı,hakem korakorr mucadele sevıyordu.bence her ıkı takımada eşit mesafedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 evet yardımcı ve orta hakemin gözü önünde dize tekme kora kor mücadele için birebir ki otuz saniye sonra yanyana koşan iki admadan biri müdahalesiz düşünce faul oldu. maçı hakem yüzündne kaybetmedik belki ama hakem yüzünden çok pozisyon kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ankaragucunun golleri tsubasa golleri gıbıydı,neydı o ıkıncı ucuncu mucadele sonrası kalecı ıle karsı karsıya kalıp atmalar falan.ceyhunu bosuna mıllı takıma cagırmamıs terım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 gs da hücum hattı tamamda savunma hattı diye birşey kesinlikle yok ,bu 1.haftadan belliydi sağ bek ve sol bekde hakan balta ile sabriden medet umuyorlar milli takımıda yakıyorlar , servet geçen seneki servet değil , leo franco, de santcis den farksız üst düzey bir kaleci değil , iyi hücum yapan takımlar çok can yakar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 valla 3 maçtır kötüyüz.aslında es es ve sturm grazı yenebilirdik çok şanssızdık takıma nazar degdi.çok şişirildik.şimdi sönüyoruz.medya bizi patlatmadan kendimize gelmemiz lzm bugun de aslında skor degişik olabilirdi.85. dakkaya kadar çok iyi oynamasakta ankaragücün dede bi cacık yoktu.çok bariz bi kırmızı kartı görmedi ankaragüclü.ama tabi bunlar bahane değil.baros falanda o golu kaçırdı.ugurun direkten döndü.sora ankaranın bi direk var neyse servet bugun cok kotuydu. arda kendini toparlasın.hasan şaş gibi oynuyor artık neyse işte kısmet bakıcaz ayrıca bonjo kaleci yorumun faciaymış.belli maçları izlememişin.leo franco bence gayet güven veriyor.yediği goller hatalı değil olabilcek şeyler.sançiz çok kötüydü ayrıca yenilmmeiz iyi oldu.fener maçı öncesi fenerden 5 yemeyiz 3 yeriz ahha.en azından takım toparlanır kendine gelir.kıçımız kalktıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben sorunu hâlen gündüz maçlarında buluyorum :P o değilde yani çaktılar daha yapacak açıklama yok ama korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum fenerbahçe lige odaklanmış bir takım daumun kendi ifadesi var "önceliğimiz tsl" diye ama galatasaray da bu öncelik avrupa kupasına kayıyor iki cephede tükeniyor takım bir kaç maç daha geçsin kondisyon problemini aşsınlar odnan sonra oturur bu takım önümüzdkei yılalrı parseller ama elano bir türlü alışamadı ya :( alışsın artık şu takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 BabacumMostors said: ben sorunu hâlen gündüz maçlarında buluyorum :P kut adam mı vampir mi hacı bunlar. gece gündüz farketmez bu defans oldukça. bütün goller 1 e 1 nerdeyse. servet desen forvet arkası oynıcak utanmasa. Defansa bi çeki düzen vermezseniz kusura bakma gg olur bu sezon da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 aydın mal mal oynarken elano'nun çıkması da hataydı hazır elano demişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 puhahaha vay anam vay neler dönmüş serhat yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 maçın skorunun 3-0 olması yanıltmasın, son 10 dakikada a.gücü yakaladığı 5 pozisyondan sadece üçünü atabildi, yoksa çok daha vahim bir skorda çıkabilirdi. Haftalar önce söyledim, bu arda elano takıma girdiğinden beri oyunu ve takımı sabote ediyor, hemen çetesini kurmuş, sarp-topal-sabri-aydın almış yanına, arasıra gariban nonda ve hiçbir şeyden haberi olmayan keitada bu gruba dahil oluyor, bunları oynatmayacağız diyorlar, bunlar kim ; elano,kewell,baros. Peki bunu görmemezlikten gelip olayın bu noktalara gelmesini sağlayan kim, reykard. Bilmem hatırlar mısınız çok eski değil, daha geçen hafta reykard futbolculara kafa tuttu, " patron benim, takımı ben kurarım " !!!! Peki tamam güzel, haklısın, patron sensin, sen kuracaksın, o halde önden buyur reykard efendi, kurduğun takımın ver hesabını !!! Bakın Reykard efendi maçtan sonra neler döktürmüş ; reykard said: "Çok sakatımız var. Gökhan Zan için özellikle milli takım doktorları ile konuştuk ve sakat olduğunu söyledik. Ama milli takımda sakat sakat oynatıldı ve sakatlığı daha da uzadı. Bunlara dikkat edilmesi lazım. Bundan sonra taktiklerde değişiklikler olabilir. Çift forvetle oynayabiliriz. Şu an için sıkıntımız yok ve futbolcularımız da, ben de oynadığımız sistemden memnunum. Unutulmaması gereken bir nokta da var. Nonda'ya bakmak lazım. Çok ciddi bir sakatlık geçirdi ve 90 dakika oynayacak gücü yok. Onu hazır olduğu zaman oynatacağız. Gol atmak için ekstra motivasyona ihtiyacımız var. Bundan sonra derslerimizi iyi çalışacağız. Rakibimiz golü bulduktan sonra tekrar golü bularak skoru kendi lehimize değiştirmemiz gerekir kadronda 30 tane adam vardı reykard efendi, bir adamın sakatlığı mı seni bu hallere soktu ? şu an ne sistemi oynuyorsunuz ? bilinçsizce rakibin üzerine abanmalar, kendi yarı sahasına gelip top almaya çalışan forvetler, karşı korner direklerini veya kale arkası tribünleri vurmaya yarayan ortalar, kanatta birbirleri üzerine çıkarak tost olan adamlar, orta sahada futbol lisansı bile olmaması gereken adamlar, geri dörtlüde her ayağına aldığı topu sanki maçın son dakikasıymışçasına ileri şişiren adamlar.... daha sayayım mı rekyard efendi ? bak genç reykard, ben sana hatırlatayım, burası TÜRKİYE ve sen GALATASARAY gibi bir caminın futbol takımını yönetiyorsun, sen son 10 dakikada 5 pozisyon verip 3-0 maçı kaybediyor ve hala utanmadan " şu an sıkıntımız yok " diyebiliyorsan burada ömrün çok uzun olmaz, tez vakit kendini KLM uçağında buluverirsin. Sen daha hala elindeki adamların ne olduğunu çözememişsin, halen daha nondadan medet umuyorsun, hala ardayı 90 dakika sahada tutabiliyorsun, kimden ve neden korkuyorsun ? Bundan sonra dersimizi iyi çalışacağız derken bugüne kadar derslerinizi nasıl boşladığınızı mı itiraf ediyorsun ? Farkında değilsin herhalde, senin kurduğun takım içinde 3 tane takım var, geri dörtlü, ortadaki Türkler, ilerideki kewell-elano-baroş. Sen hala tek bir takım olmaktan bahsediyorsun, beraber hareket etmekten bahsediyorsun, sen önce gözlerini aç ve sahada oynananları gör !!! ya herşeyi bir kenara bıraktım, sadece 5-0 lık talin maçı ve öncesindeki maçları otur bir tekrar seyret, ve daha sonra diğer maçları seyret, aradaki farkları göremiyorsan eğer bu işi bırak, görebildiğin sıkıntıları gidermek için gerekeni yap, cesaretinin tükendiği yerde aynaya bak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Şaşırtıcı bir skor değil. Hafta içi oynanan Graz maçından sonra bekliyordum ben bu tarz bir olayı. Çok aşırı efor sarfetti takım orda. Sonuç malum,henüz takımda öyle art arda 2 yüksek tempo maç kaldırıcak fizik güç yok. Olağan sonuçlar bunlar abartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu arada baroşun, nondanın ve ardanın yakaladıkları çok önemli pozisyonlar var, nondanın verilmeyen bir penaltısı var, eğer bunlar gol olsaydı bugün çoğu kişi farklı şeyler yazıyor olacaktı... o yüzden bırakın bu skor yazarlığını, seyredin görün ve buraya gördüklerini yazın, maçın sonucunu herkes biliyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harrykewell said: bu arada baroşun, nondanın ve ardanın yakaladıkları çok önemli pozisyonlar var, nondanın verilmeyen bir penaltısı var, eğer bunlar gol olsaydı bugün çoğu kişi farklı şeyler yazıyor olacaktı... o yüzden bırakın bu skor yazarlığını, seyredin görün ve buraya gördüklerini yazın, maçın sonucunu herkes biliyor zaten... Galatasaray'da defans yok ! Bir tek Servet ile olmaz , kaldı ki oda çok ağır bir futbolcu. Galatasaray'ın 3 gol atsa karşılığında 6 gol yiyecek bir potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 defans en uçtaki forvetten başlar, kalecide sona erer, günümüz futbolunda defans takım halinde yapılıyor mesela fenerin bu kadar az gol yeme sebebine bakalım, tamamen kendi yarı sahasında durması, ileride bir tek güza kalıyor, alex boş geziyor, geriye kalan 9 kişi defans yapıyor, yoksa luganı ve bilica çok daha kabiliyetsiz adamlar.. kaldı ki Galatasaray hucum presi Türkiyeye öğretmiş bir takımdı, yani mevzunun uzmanıydı ama şimdi, 3 kişi adama basıyor güya, rakip topu geçirince servet 3 adamla karşı karşıya kalıyor... şunu söylüyorum aslında ; çok faydalı olduğu halde bilmediğin bir şeyi yapmaya kalkışırsan sadece zarar görürsün, önce neyin nasıl yapılacağını öğrenip sonra yapmalısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 heri kıvildan yeni bombalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar