Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Ankaragücü 04.10.09 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

etraf galatasaraya bok atma meraklisi insanlarla dolup tasiyor sayin seyirciler.
arkadaslar bosuna kasamyin, takimimizla gurur duyuyoruz. yense de yenilse de.
siz bunun ayricaligini asla tadamayacaginiz icin, hala sari lacivert falan, elin takimindan prim yapmaya calisin.

en buyuk cimbom,
hazmedin.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

haftalardır söylediğimiz reykard balonu nihayet patladı,

her zaman söyledik, takımda ne disiplin var, ne oyun şablonu, ne de karakterli futbolcular

yapılması gereken iş çok basit

sırasıyla , arda, m.topal, ayhan,nonda süresiz kadro dışı bırakılacak

reykarda hangi takımın başında olduğu bir daha sert bir şekilde hatırlatılacak, milana gitmek istiyor ise yarın sabah bileti alınacak,

kalan futbolcular ile en az 3-4 hafta gözden çıkartılarak bir oyun sistemi oluşturulacak, burada ilk yapılması gereken şey oluşturulacak kadroyu skor ve oyuna bakmadan 3-4 hafta beraber oynatmaktır, bunların hepsi kapasiteli oyuncular, zaman içerisinde birbirlerine ve kuralacak oyun sistemine alışacaklardır

oha.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

etraf galatasaraya bok atma meraklisi insanlarla dolup tasiyor sayin seyirciler.
siz bunun ayricaligini asla tadamayacaginiz icin, hala sari lacivert falan, elin takimindan prim yapmaya calisin ezik fener.

en buyuk cimbom,
hazmedin.

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

dory said:

siz bunun ayricaligini asla tadamayacaginiz icin, hala sari lacivert falan, elin takimindan prim yapmaya calisin ezik fener.

en buyuk cimbom,
hazmedin.

saygılar.

yeme bizi nuriiiii
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan uyandım arkadaş başladı dalga geçmeye lan ne var diyorum noldu büyük gs ya diyo la nolmuş diyorum ank çaktı 3-0 deyince la ne dio bu diyemeden haber sayfasını açınca asdsa dedim bir yanlışlık olmalı maçta olay çıkmış falan filan

İddaa ediyorum Melih Gökçek bu maç için Gs'a trilyonlar bayılmıştır. Bekleyin 2 güne Gs'ın yapılmakta olan stad haberinde gelişme olacağını düşünüyorum bekleyin görün.
Sosyal ağlarda paylaş

Solonor said:

PZero said:

zyuahaasdhaskdas 3-0
gs daha toparlanamaz . yönetim istifa

haha ultraslanı çarşıyla karıştırdın galba, 2 hafta galip gelemedik diye yönetimi istifaya çağırmak "büyük" beşiktaş taraftarının işidir

o istifa sesleri sadece bu maç sonrası bağrılmıyor bjkde
Sosyal ağlarda paylaş

hiç yazılıcak hiçbişey yok o hatalı bu hatalı şunu yanlış yaptık şurda yanlış oynadık falan diye. takım bombok durumda bombok hemde. servetin allahına kitabına küfür ettim o ortasahanın orada hücuma çıkıpta topuguna çarpıp topu kaybettiği yerde.

bu kanada top atıp hücum yapma sevgisi nedir arkadaşım onu anlamadım ben bu kadar saçma sapan top oynayan bi takım daha izlemedim ömrüm hayatım boyunca ya. feneri bu sene yenicez bu kadroyla nereye yeniyosun fener 6 yı bırak 16 atar bu şekilde bize.

o caner ve elano tamamen yani hani lotodan para çıkarda gider aksarayad pavyonda yersin bütün parayı ona 100 lük buna 100 lük takarsın ya aynı o misal. tamamen sokağa atılan paradır. zerre gram %1 derecede katkısı olmayan varlıklar. ilk geldiği günde ne gerek vardı bu salaklara dedim bugunde aynı şeyi söylüyorum.

forvetlerden zaten bahsetmıcem bile herifi satılık listesine koyuyolar anlaşmalar saglanıyo gönderilmesin diye herif cıkıyo 3 gol atıyo oo nonda kral nonda kalsın deniliyo. herif beni zaten satmıcaklar ben yayiyim bi taraflarımı oturayım klübede bana bulasmasınlar misali. oyuna soktukları zamanda 6 pasın 1 metre gerisinden topu yan stadyuma vuruyo. baroş eşşeğine zaten laf bile konuşmuyorum artık. bu kadar niteliksizi şamda kayısı.

Arda'ya ben hiçbirşey söylemiyorum hemde hiçbirşey. lütfen ondan çok rica ediyorum bu maçtan sonra o facebookta dolanan ARDA KRAL KAPTANIMI BIR NUMARAMIZ YERİZ YALARIZ YUTARIZ başlığı altında gezen videoyu bi daha izlesin. "Kaptanlık pazubandınıda koluma taktım. Övünmek gibi demiyorm işimi çok iyi yapıyorum. İşimde ustayım" laflarını konuşabilicek kadar deneyimlisin ya hani Romada 2 sene İnterde 6 sene Manchesterda 6 sezon kiralık Real madriddede 35 sene bilfiil oynadın ya. hadi bu maçıda çevir.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

haftalardır söylediğimiz reykard balonu nihayet patladı,

her zaman söyledik, takımda ne disiplin var, ne oyun şablonu, ne de karakterli futbolcular

yapılması gereken iş çok basit

sırasıyla , arda, m.topal, ayhan,nonda süresiz kadro dışı bırakılacak

reykarda hangi takımın başında olduğu bir daha sert bir şekilde hatırlatılacak, milana gitmek istiyor ise yarın sabah bileti alınacak,

kalan futbolcular ile en az 3-4 hafta gözden çıkartılarak bir oyun sistemi oluşturulacak, burada ilk yapılması gereken şey oluşturulacak kadroyu skor ve oyuna bakmadan 3-4 hafta beraber oynatmaktır, bunların hepsi kapasiteli oyuncular, zaman içerisinde birbirlerine ve kuralacak oyun sistemine alışacaklardır

Ahahha..

Ankaragücü yenilgisinden daha ağır olur bu lol! :D
Sosyal ağlarda paylaş

Solonor said:

PZero said:

zyuahaasdhaskdas 3-0
gs daha toparlanamaz . yönetim istifa

haha ultraslanı çarşıyla karıştırdın galba, 2 hafta galip gelemedik diye yönetimi istifaya çağırmak "büyük" beşiktaş taraftarının işidir

Onlar yumurta atacak kadar küçülüyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...