Reksa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kardeşim naptı bilmiyorum ama arklarımın paylaştığı videoları göremiyorum ana sayfada nasıl çözebilirim bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sorun diil gibi geldi bana. kaldırdılar galiba o sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 youtube a erişime birşeyler yaptılar gene o yuzden: ben bunu kullanıyorum yada buralarda bir yerde bi topak daha vardı youtubela ilgili oraya göz atıver buldum: http://forum.paticik.com/read.php?5,4330134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 youtube deil facebookta gitmiş, bende de yok şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oh be artık video paylasılmasın profilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ha pardon kısa devre olmuş D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sade videolar kalkmamış link paylaşımı ile ilgili bildiriler falanda görünmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 anasayfada sol tarafta fotograflara tıklayıncada yalnızca durum güncellemeleri çıkıyor. var bi bozukluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 birisi kurcalıyo gene facebook u. lan değişiklik yapcaksınızbari bi test ortamında yapın. adamlar direk canlı çalışan şeye uyguluyolar herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yetemenk said: birisi kurcalıyo gene facebook u. lan değişiklik yapcaksınızbari bi test ortamında yapın. adamlar direk canlı çalışan şeye uyguluyolar herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ya videolar falan kalksın sorun değil de esas kullanım amacını çok kötü baltaladılar facebookun. Kim kimle arkadaş olmuş kim kime ne yorum yapmış, fotolara ne yorum yapmış falan göstermiyo uzun süredir, her update'de daha rezil hale getiriyolar facebooku zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bu arada sırada olan birşey. Serverları mı restartlıyorlar, veritabanları mı göçüyor bilmiyorum tüm vidyolar, linkler, fotolar kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bendede aynı sorun var bazen oluyo bazen olmuyo. facebookun yardım kısmındada aynı sorunu olan insanlara facebook hesabınızı kapatın sonra tekrar açın denmiş. denemedim ama hiç gorunmezse bi deniyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yetemenk said: birisi kurcalıyo gene facebook u. lan değişiklik yapcaksınızbari bi test ortamında yapın. adamlar direk canlı çalışan şeye uyguluyolar herhalde sdf aahuf, guldum buna cok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar