Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 farmville'e erişim engellenmiş diye duydum da şaka felan mı bu? gerçi artık hepimiz dns kullanıyoruz ama birisi kontrol etsin cidden öyle miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya iki saattir flash update et diye uyarı cıkıyo, sabahtan beri oynadım oynadım bi anda tık dedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oyunu yapan zynga'ya erişim engellendi, ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ama yuh artık. Farmville falan oynamıyodum da, gidip şimdi oyun sitesini mi engellediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 opendns ile giriliyor yazıyo eksi'de ama ben yine de acamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda; bu internet sitesi (zynga.com) hakkında Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 02/10/2009 tarih ve 421.02.02.2009-272446 nolu kararı gereğince İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 engellendi açıklaması çıkıyor kabak gibi. nedenini bilen var mı? çiftliklerde aile kurumuna ve ahlaka aykırı aktiviteler mi yapılıyormuş, atatürk'e mi küfrediliyormuş, müyap eserleri izinsiz mi yayınlanıyormuş, ne? ne ulan, ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 şurada sebebi ile ilgili bir yazı var ema; ama ne kadar gerçek ne kadar kolpa bilmiyorum http://www.neguzelhaber.com/haber/guncel/farmvillee-erismek-mi-istiyorsunuz.ngh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 zynga poker oynattıgı icin deniliyor onun icin de. tahmin tabi bu, kanunun bilmem kacıncı maddesinin acıklamasını bilmiyorum, merak da etmiyorum. iyice sıctılar artık isin icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 e yuh ulan. paypal'i de engeller bu zihniyet. bu sansürlere karşı ne yapılabilinir, konuyla ilgili hukuki işlemleri takip edenlere soruyorum. sansür veren mahkemeyi veya kişiyi mahkemeye verebiliyor muyuz mesela? baymaktan öteye gitti artık sansürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 mahkemeyi mahkemeye mi vericen anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 açılıo galiba denesenize bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/5958/farmvillev.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ABİ AHAHAHAHHAHA GERİZEKALILAR YA GERİ ZEKALI LKAR. ALLAHIM YARABBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 abi bende uyarı falan cıkmıyo da flash update etmen gerek 10 saniye icinde yuklenmezse diyo. yuklenmiyo tabi. flashı update ettim ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Yapanların kendilerine ailelerine ve soy-soplarına saevgi ve saygılarımı iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oh, hamdolsun kurtulduk be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 dshfuhas şaka gibi ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 e-republic e de yasak gelir yakında, söylemedi demeyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ÇİFTÇİNİN HALİNDEN HABERİNİZ YOK MU İKİ SENEDİR ANAMIZ AĞLADI -FARMVİLİNİ DE AL GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 mal bu hükümet ya, neye el atcaklarını bilemediler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 airline managerda yasaklancakmıs kolombiyalılar ile kaçakçılık yapıldıgı gerekçesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 toggie said: mahkemeyi mahkemeye mi vericen anlamadım. mahkeme kararına itraz edebilrisin. Ama, hiçbir dava sonuclanmıyor, butun davalar askıda kalıyor ve siteler güvenlik tebridi diye yasaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ZaugnaKhaldun said: şurada sebebi ile ilgili bir yazı var ema; ama ne kadar gerçek ne kadar kolpa bilmiyorum http://www.neguzelhaber.com/haber/guncel/farmvillee-erismek-mi-istiyorsunuz.ngh daha ziyade şaka gibi geldi bana. mesela ben senelerce büyü yapma sertifikam olmadan scribe mage oynadım ultimada. kara mizah lan. tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 haahha komedi ya sertifikami sfhfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar