Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farmville'e Erişim Engellendi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
farmville'e erişim engellenmiş diye duydum da şaka felan mı bu?
gerçi artık hepimiz dns kullanıyoruz ama birisi kontrol etsin cidden öyle miymiş?
Mesaj tarihi:
"5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda; bu internet sitesi (zynga.com) hakkında Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 02/10/2009 tarih ve 421.02.02.2009-272446 nolu kararı gereğince İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır. "
Mesaj tarihi:
engellendi açıklaması çıkıyor kabak gibi.
nedenini bilen var mı?
çiftliklerde aile kurumuna ve ahlaka aykırı aktiviteler mi yapılıyormuş, atatürk'e mi küfrediliyormuş, müyap eserleri izinsiz mi yayınlanıyormuş, ne?
ne ulan, ne?
Mesaj tarihi:
zynga poker oynattıgı icin deniliyor onun icin de. tahmin tabi bu, kanunun bilmem kacıncı maddesinin acıklamasını bilmiyorum, merak da etmiyorum. iyice sıctılar artık isin icine.
Mesaj tarihi:
e yuh ulan.
paypal'i de engeller bu zihniyet.

bu sansürlere karşı ne yapılabilinir, konuyla ilgili hukuki işlemleri takip edenlere soruyorum.
sansür veren mahkemeyi veya kişiyi mahkemeye verebiliyor muyuz mesela?

baymaktan öteye gitti artık sansürler.
Mesaj tarihi:
toggie said:

mahkemeyi mahkemeye mi vericen anlamadım.

mahkeme kararına itraz edebilrisin.

Ama, hiçbir dava sonuclanmıyor, butun davalar askıda kalıyor ve siteler güvenlik tebridi diye yasaklanıyor.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

şurada sebebi ile ilgili bir yazı var ema; ama ne kadar gerçek ne kadar kolpa bilmiyorum

http://www.neguzelhaber.com/haber/guncel/farmvillee-erismek-mi-istiyorsunuz.ngh

daha ziyade şaka gibi geldi bana.
mesela ben senelerce büyü yapma sertifikam olmadan scribe mage oynadım ultimada.
kara mizah lan.
tey tey...
  • Yeni Oluştur...