Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ubuntu ve windows

Chewy

Öne çıkan mesajlar

denemek istiyorum diyorsan windows içinden açmaca şeklinde bir olayı var ubuntunun (wubi, setupta çıkar karşına)

kalıcı olarak kuracaksan da farklı bölmelere kurulu olmasında fayda var windows ve ubuntunun, kurulum oldukça açık bir şekilde yönlendiriyor yok tüm diske format atayım yok boş yer varmış bunu kendime alayım bıdıbıdı şeklinde, bittikten sonra da kendisi hallediyor açılışta windows/ubuntu bootlama seçeneğinin çıkmasını sağlayan zımbırtıları.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir ara windowsu silip kurdum ama 720p videoları halledemedim bir türlü.Google'lamadığım yer kalmadı VLC'de yapamadı.Windowsda zoom player+core avc ile max %23 işlemcinin yaptığı işi ubuntu 9.04 yapamadım. Büyük ihtimalle ekran kartının işlemcisini alete kullandıramadığımdandı.(GPU oluyor galiba)

Bir ara dual boota geçip o işi birşekilde halledince tamamen Ubuntuyu kurasım var, ama üşeniyorum açıkcası.

+ : Bence biraz dual boot yapıp iyice alışınca geçmek daha iyi, çünkü kafadan formatalayınca böyle sağlam kayaya tosladığında bişiy yapamıyorsun.Wireless adaptörü tanıtmak bile canımı çıkarmıştı, üstelik onu gösteremediğim için internete de giremiyordum.O kadar uğraştım ki kafama kazındı ya ndiswrapper.Ki bide ubuntu yüklemeden önce bakmıştım nasıl halledildiğine.Yani hazırlıksız geçmek tehlikeli bence.Ama tabii ben baya noobum bu konuda, bilen birisi çok daha rahat her işini halledebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
yetemenk said:

ben gerçekten gönderiyokarmı diy edenemek için istemiştim valla :D inanmamıştım :D
Benim geldi cd'im işte bu topici açtığım gün.İçinde bir sürü döküman var seni ubuntuya bağlıyacak.Valla benim hoşuma gitti ama alışmak zaman alıyor gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...