Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Şimdi win yüklü ve ubuntuyuda kurmak istiyorum.Direk ubuntuyu kursam 2sini bir arada kullanabilirmiyim?Yoksa başka bir işlem yapmak zorundamıyım ikisini bir arada kullanmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 denemek istiyorum diyorsan windows içinden açmaca şeklinde bir olayı var ubuntunun (wubi, setupta çıkar karşına) kalıcı olarak kuracaksan da farklı bölmelere kurulu olmasında fayda var windows ve ubuntunun, kurulum oldukça açık bir şekilde yönlendiriyor yok tüm diske format atayım yok boş yer varmış bunu kendime alayım bıdıbıdı şeklinde, bittikten sonra da kendisi hallediyor açılışta windows/ubuntu bootlama seçeneğinin çıkmasını sağlayan zımbırtıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yükledim hem win'e hem'de ubuntuya girebiliyorum.Yanlız mükemmel ya seçenekleri filn.Bide firefox uçuyor sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 1-2 haftaya "salla lan kullanmıyom zaten" deyip silersin büyük ihtimal. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 pardusa 2 gün dayanmıştım ama buna alışmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 alışmak istiyorsan windowsu sileceksin. ubuntu kuracaksın. anca o zaman alışırsın. yoksa her maceran aynı sonla bitecektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ben bir ara windowsu silip kurdum ama 720p videoları halledemedim bir türlü.Google'lamadığım yer kalmadı VLC'de yapamadı.Windowsda zoom player+core avc ile max %23 işlemcinin yaptığı işi ubuntu 9.04 yapamadım. Büyük ihtimalle ekran kartının işlemcisini alete kullandıramadığımdandı.(GPU oluyor galiba) Bir ara dual boota geçip o işi birşekilde halledince tamamen Ubuntuyu kurasım var, ama üşeniyorum açıkcası. + : Bence biraz dual boot yapıp iyice alışınca geçmek daha iyi, çünkü kafadan formatalayınca böyle sağlam kayaya tosladığında bişiy yapamıyorsun.Wireless adaptörü tanıtmak bile canımı çıkarmıştı, üstelik onu gösteremediğim için internete de giremiyordum.O kadar uğraştım ki kafama kazındı ya ndiswrapper.Ki bide ubuntu yüklemeden önce bakmıştım nasıl halledildiğine.Yani hazırlıksız geçmek tehlikeli bence.Ama tabii ben baya noobum bu konuda, bilen birisi çok daha rahat her işini halledebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yüklemeden de deneyebilirsin Ubuntu'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 çok yavaş çalışıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hem yavaş çalışıyor bide root klasörü olmuyor galiba live cd'den çalıştırırken.Başka bişiyde olabilir bişiyi eksikti ama yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 driverları ve codecleri sorunsuz halledebilirseniz linux çok güzel. kullanmaktan zevk alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Evet ama orası douğru ya şahsen ubuntuyu windowstan çok daha sevmiştim prgramları da daha iyi ama tek sorunum 720p mkv'lerdeydi çift sistem yapıp tamamen öğrendikten sonra ubuntuya geçmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 HD için SMPlayer kurun. Mplayer kullanır kendisi. Linux'ün standart video playerı bile denebilir mplayer'a HD söz konusu olduğunda. SD videoları zaten hepsi iyi çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Ubuntu yasal sebeplerden dolayı pek codec olmadan geliyor ama sonradan çok da zor olmadan yükleniyor. Yine de uğraşmak istemeyenler için bu tür şeyleri doğrudan içeren Ubuntu bazlı linux dağıtımları var. Linux Mint vardı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ffmpeg open source ve cross platform codec değil miydi? o kurulamıyor mu ubuntu'ya? bi de media player classic deneyin ubuntu'da? ya da direk kubuntu kullanın kmc player vardı onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sitede free yazınca 1tane cd istedim 2haftaya fln gelir sanırım bnde merak ettim. evet d/l için üşendim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dl yapsan daha çabuk olurdu ki ? 700 mb mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben bi kere 10 tane istemiştim cd. adamlar ciddi ciddi gönderdi 10 cd. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben de istemiştim. İki ay sonra yeni versiyonu çıkmıştı. Elimde patlamıştı o kadar cd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben gerçekten gönderiyokarmı diy edenemek için istemiştim valla :D inanmamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 valla ubuntu, kubuntu, edubuntu, solaris, netbeans... hepsini denedim hepsi de geldi :d ama gerçekten DL daha hızlı bir yol eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Hele ki 50-100 tane isteyip sağlam bir sebep söylediğinizde kapıya kocaman bir paket getiriyorlar, onun hissiyatı apayrı. Sonra gidip eşe dosta dağıtırkenki mutluluk, paha biçilemez.. (yok artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yetemenk said: ben gerçekten gönderiyokarmı diy edenemek için istemiştim valla :D inanmamıştım :DBenim geldi cd'im işte bu topici açtığım gün.İçinde bir sürü döküman var seni ubuntuya bağlıyacak.Valla benim hoşuma gitti ama alışmak zaman alıyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar