Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Hmm o zaman iyi sadf Region 1 bakayım sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yeni başladım da bu bonus kısmındaki drake's fortune ne oliyir kare ile girdiğimiz kuzene oyunu gösteriyim derken yeni oyun açınca bütün trophylerimi silmişti topaç uncharted 1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 oturup bir gecede bitidim, gayet güzeldi ama daha iyi olabilirdi. Drama az gibi geldi =) Multisi güzel mi bunun ? Yoksa ff13 e başlicam hazır bitmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 güzelde çok sarmıyor, ben kısa sürede sıkılmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ben hiç beğenmedim bu oyunun birincisini ya. grafikler kötü, animasyonlar odun gibi. bir zıplama animasyonu var ki evlere şenlik zaten. assassin's creed, prince of persia' nın ateş etmeli versiyonu diye düşünmeye başladım hatta direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 valla 1.sini yeni oynadım ve bayağı beğendim. 2.si kadar iyi değilse de gayet eğlenceli. atmosfer vs cok iyi, zaten mekan tasarımı direk 2. oyunla benzer, oynanış da aşağı yukarı aynı. grafikler ve animasyonlar da 2007 oyunu için iyi sayılır. neyse zaten bilen bilir drake's fortune'u da, kime anlatıorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 1.sini ben de şu anda oynuyorum, 2.si çok çok iyi falan denilince aldım da cidden grafikler ve animasyonlar çok kötü. Gerçi işte 3 senelik oyun diyoruz falan ama Assassin's Creed ile aynı hafta çıkmışlar sanırım ve Assassin's Creed grafikler açısından da animasyonlar açısından da eziyor. Ama 2. oyunların incelemelerine göre Uncharted dövmüş :D AC2 oynadım, Uncharted 2 de bunu bitirince alırım. Yine de ilk oyun hayalkırıklığı yarattı bende biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ac grafikler olarak değil de bence mekan tasarımları olarak baya baya baya eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 O biraz tarzına da bağlı, yani biri ormanda eski harabelerde geçerken diğeri koca rönesans şehirlerinde ve katedrallerde geçiyor. Ama kendi türlerinde ikisi de iyi diye düşünüyorum. Oyunun ana noktası her yere ulaşabilmek oradan oraya zıplayabilmek değil de daha bir aksiyon-macera iken ve lineer bir atlayıp zıplamalı bulmaca tarzı varken orman içinde tapınak levellarını falan daha büyük ve görkemli yapmaları fonksiyonel olmayacağından gereksiz gibi zaten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 birde oyunu 720p oynuyorsunuz değil mi ? 1080p'de gerçekten çok bozuluyor görüntü kalitesi, mümkünse yani ps3'te bütün oyunları 720p ile oynayın, 1080 ile dengelemeye çalışınca bokluklar çıkıyor. Tam açıklamasını yapamadım, biri çıkıp yapsın plx ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Nasıl seçiyoruz ki onu? Televizyonum 1080p valla işte ps3 takılı oyunu taktım direk oynadım, çözünürlük neydi bilmiyorum ama default olarak tv'nin ve ps3'ün kaldırdığı max çözünürlükte oynanıyordur diye varsayıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 evet öyle zaten hehe bana bir arkadaşım söylemişti god of war collection oynarken, 1080p ile tam randıman alamazsın, çok bozuyor vs. diye ilk oyunu öyle bitirmiş, ikinciyi de çeyreğine falan gelmiştim işte, sonra ayarları değiştirince bariz bir fark oldu. Uncharted 1'de bana sizin dediğiniz gibi gelmişti mesela o kadar çok övülmüştü vs. ama kötüydü bence de, 720p'de hiç denemedim gerçi asdfdsa bunun içinde ps3'ün menüsünden display settings'e giriyorduk sanırım, oradan desteklenen çözünürlüklerden 720p hariç hepsini kapatmıştım. HDMI girişi ayarları mı neydi yanlış hatırlamıyorsam. Tek kötülüğü işte eğer film vs. izleyecekseniz 1080'i tekrar açmanız gerekir. Yani birkaç film izledim Blu-Ray 720p iyiydi. Üşenmezseniz açarsınız her seferinde ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ya makine genelde en iyisini seçiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ben çözünürlükle alakası olduğunu sanmıyorum ya, daha çok özensiz ve hani eski kaplamalar vardı gibi. Su efektleri, ki oyunda çok yerde su var, böyle 6-7 senelik gibiydi resmen. Ne bileyim aynı dönemde çıkan crysis var mesela PC için, yada işte Oblivion'ın bazı modlarıyla ortaya çıkan su efektleri Uncharted 1'dekileri döver. Karakterlerin yüzleri iyi, kıyafetler de fena değil ama animasyonlar ve biri daha bahsetmişti o zıplama animasyonu falan çok kötüydü. Yine de ilk oyunlarından sonuçta o konsolun, o yüzden affedilebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Behlul said: ya makine genelde en iyisini seçiyor zaten en iyisi olduğunu düşündüğü 1080p ile çalıştırıyor zaten ki oyunlarda onla açmasına izin veriyor zaten, ama diğer yandan oyunlar 720p render olduğu için görüntüleme de bozukluklar çıkıyor. Dediğim gibi ben üstte anlattığım olayı God of War Collection'da denedim ve aradaki farkı gerçekten gözle seçebildim. Yani deneyin :) birşey kaybetmezsiniz. Ben artık 720p oynuyorum oyunları sadece, Gran Turismo 5 çıkana kadar da böyle gidecem sanırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ya kutuların arkasında yazıyor zaten 720 1080 diye, 720 olunca oto 720 açıyor makine, yapımcı bunda çalıştırsın zaten eki diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 şimdi bitti oyun. hakkaten muhteşemdi ya. şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardandır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yakinda goty edition cikiyor, ikinci el falan elden cikarmaya bakin eger dusunuyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 nayssssssss http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/11/uncharted2wahlberg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ahahah ne zaman çıkıcak filmi var mı belli bişi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 2011 mi neydi sanırım. yanlız umudum yok filmden. Ortada güzel bi senaryo var ve her oyun adaptasyonunda olduğu gibi yönetmenin siz bilmezsiniz ben bilirim diyip sadece karakterleri aşırması sonucu saçma sapan birşey çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 çok tırt film olabilir.hani böyle saglam yönetmen kadro falan olursa bilemem ama bir sürü oyun filmi var tırt : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 film aşırı tırt olacak evet, zaten david o russell denince birazını tahmin etmiştim. Nathan Drake'e bir aile yapacaklar, Nathan Drake bir tarafta bulmacalar, düşmanlar derken bir yandan da ailevi sorunlarıyla baş edecekmiş... Oyunun hikayesi yine yönetmenin deyimiyle %50 oranında değiştirilmiş vs. vs. Mark Wahlberg role bence çok yakışmıştı, lakin senaryonun böyle değiştirilecek olması ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 off yeni bitirdim. İlkine göre her anlamda daha iyi geldi. Tek yakındığım nokta bulmacalar. abi tamam anlıyorum tempoyu düşürmek istemediniz de o zeka özürlü bulmacaları hiç koymasaydınız be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 orrayt! tibet ortalarina geldim. targeting sahane 1 ile daglar var, thank you yaramaz it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar