progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "Cin Ruhi" said: bu oyunda sadece online co-op mu var? split screen falan yok mu offline için? Yok split screen sadece online var. Zaten onlineda da single hikaye değilde başka blmleri oynuyorsun galiba. Ayrıca Gears Of War daki Horde modu gibi Arena modu var co-op şeklinde oynanabilen. Single da Multi de baya zevkli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dün başladım oynamaya, sabah 6 ya kadar falan oynadım. İnanılmaz olmuş. Ayrıca türkleri de gayet accurate yapmışlar, zenci falan değiller, başta bana da öyle geldi ama brightness azmış, adam gibi düzeltince adamlar tam birer Recep oldu. Assassin's Creed'deki gibi KİME BOYUN EĞECEKSİN tarzı saçma tepkiler de yok, muhabbetleri çok iyi, "Mehmet nerede napıyo?", "o emekli oldu ya memnun hayatından" tarzı güzel small talklar falan da var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 seslendirmeler acayip kotu yalniz. ben daha turkiyede oyle konusan bi adama rastlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 daha alamadım ya.o kadar oyunum var bi tek mgs ve unchartedii bitirdim.hepsi yarım duruyor :).bunu da almam lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 elimde gıcır bi şekilde bitirilmiş ama bidaha oynanmayı düşünülmemiş bir uncharted 2 var takas topiğine sundum ama burda da bi söliim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 kaça satarsın karşılıgında ne istersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Disappear said: seslendirmeler acayip kotu yalniz. ben daha turkiyede oyle konusan bi adama rastlamadim. zenci ve sakallılar.sesler age of empiresımsıydı:) bu sabahtan beri kitlendim.film gibi arakdaş.ilk oyundan da kopamamıştım.oynanış çok rahat.grafikler çok güzel.multi daha girmedim onada yorum yapcam.ama ps3 olan herkes bu iki oyunu oynamalı. işallah kısa sürmüodur ya.sonlara geldiğimi hissettim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 oyunu aldim lan bugun sonunda patch cekiyorum akacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bende 150 mb patchlendim :) multi yorumu yapmamışım.mutl beğenmedim.buglı ve laglı. bu oyun single kesinlikle 1 kere bitilmeli.ama daha oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 MGS4 wannabe bir oyun gibi geliyor bana sağdan soldan gördüğüm kadarıyla. Haksız mıyım ? Hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ne alaka abi lol tek ortak yonleri 3rd person olmalari ikisininde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ahaha.valla oyunun son anındaydım sayılır.uykum geldi bitiremedim. avatarı izlemedim ama avatarmsı gibi oluyor oyun bi ara ahaha etrafı incelemekten aksiyonu unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ayrica multiplayeri cok guzel lan kesinlikle tavsiye ederim cok guzel modlar yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben sevmedim valla oyun bugun bitti.çok güzeldi.film gibi.bitince üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 netten co-op modlar cok iyi deathmatchlarda gayet iyi bence ama dusuk levelken ele alma durumu soz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aktif multiplayer oynayani yok mu patide su oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dün oyunu bitirdim multisi güzelse oynarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 valla begenende var begenmeyende begenebilmek icin biraz dinamiklerine falan alismak lazim esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… raider Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu arada hatununun ses aktörü dragon age deki morigan ile aynı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yok yahu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nasıl değil yahu.. başlarda morrigan'ın etkisinden çıkamadım kadın konuşurken =).. Claudia Black'tir kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aa oymus lan allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… raider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 oyun o kadar güzel olmuşki sınavlarım olması rağmen başından kalkamadım bitirmeden.Grafikler ve animasyonlar zaten aşmış durumda. sanki filmin içindeymişsiniz gibi.combatlar zaten çok akıcı ve zevkli. AI desen gerçekten çok güzel programlanmış. mesela adamın tekini küp gibi bişeyin etrafında kitelıyodum.En son dayanamadı üstüne çıktı üstden indirdi pompalıyla.sadece stealth olayında biraz sorun var. onun dışında oyun 10/10 . ps3 ün en güzel oyunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 oyun gerçekten şahane 10 numaraymış. yalnız dragon age oynamama rağmen ben chloe'nin sesi tanıdım. gow'da da o ses vardı diye baktım varmış hatta eeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 fizban multisini begendiysen beraber oynayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 oyunu aldim lan bugun sonunda patch cekiyorum akacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bende 150 mb patchlendim :) multi yorumu yapmamışım.mutl beğenmedim.buglı ve laglı. bu oyun single kesinlikle 1 kere bitilmeli.ama daha oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 MGS4 wannabe bir oyun gibi geliyor bana sağdan soldan gördüğüm kadarıyla. Haksız mıyım ? Hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ne alaka abi lol tek ortak yonleri 3rd person olmalari ikisininde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ahaha.valla oyunun son anındaydım sayılır.uykum geldi bitiremedim. avatarı izlemedim ama avatarmsı gibi oluyor oyun bi ara ahaha etrafı incelemekten aksiyonu unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ayrica multiplayeri cok guzel lan kesinlikle tavsiye ederim cok guzel modlar yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben sevmedim valla oyun bugun bitti.çok güzeldi.film gibi.bitince üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 netten co-op modlar cok iyi deathmatchlarda gayet iyi bence ama dusuk levelken ele alma durumu soz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 aktif multiplayer oynayani yok mu patide su oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dün oyunu bitirdim multisi güzelse oynarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 valla begenende var begenmeyende begenebilmek icin biraz dinamiklerine falan alismak lazim esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu arada hatununun ses aktörü dragon age deki morigan ile aynı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yok yahu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nasıl değil yahu.. başlarda morrigan'ın etkisinden çıkamadım kadın konuşurken =).. Claudia Black'tir kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aa oymus lan allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 oyun o kadar güzel olmuşki sınavlarım olması rağmen başından kalkamadım bitirmeden.Grafikler ve animasyonlar zaten aşmış durumda. sanki filmin içindeymişsiniz gibi.combatlar zaten çok akıcı ve zevkli. AI desen gerçekten çok güzel programlanmış. mesela adamın tekini küp gibi bişeyin etrafında kitelıyodum.En son dayanamadı üstüne çıktı üstden indirdi pompalıyla.sadece stealth olayında biraz sorun var. onun dışında oyun 10/10 . ps3 ün en güzel oyunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 oyun gerçekten şahane 10 numaraymış. yalnız dragon age oynamama rağmen ben chloe'nin sesi tanıdım. gow'da da o ses vardı diye baktım varmış hatta eeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 fizban multisini begendiysen beraber oynayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar