Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted 2: Among Thieves

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

"Cin Ruhi" said:

bu oyunda sadece online co-op mu var? split screen falan yok mu offline için?

Yok split screen sadece online var. Zaten onlineda da single hikaye değilde başka blmleri oynuyorsun galiba. Ayrıca Gears Of War daki Horde modu gibi Arena modu var co-op şeklinde oynanabilen.

Single da Multi de baya zevkli oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Dün başladım oynamaya, sabah 6 ya kadar falan oynadım. İnanılmaz olmuş.

Ayrıca türkleri de gayet accurate yapmışlar, zenci falan değiller, başta bana da öyle geldi ama brightness azmış, adam gibi düzeltince adamlar tam birer Recep oldu. Assassin's Creed'deki gibi KİME BOYUN EĞECEKSİN tarzı saçma tepkiler de yok, muhabbetleri çok iyi, "Mehmet nerede napıyo?", "o emekli oldu ya memnun hayatından" tarzı güzel small talklar falan da var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Disappear said:

seslendirmeler acayip kotu yalniz. ben daha turkiyede oyle konusan bi adama rastlamadim.

zenci ve sakallılar.sesler age of empiresımsıydı:)

bu sabahtan beri kitlendim.film gibi arakdaş.ilk oyundan da kopamamıştım.oynanış çok rahat.grafikler çok güzel.multi daha girmedim onada yorum yapcam.ama ps3 olan herkes bu iki oyunu oynamalı.

işallah kısa sürmüodur ya.sonlara geldiğimi hissettim gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oyun o kadar güzel olmuşki sınavlarım olması rağmen başından kalkamadım bitirmeden.Grafikler ve animasyonlar zaten aşmış durumda. sanki filmin içindeymişsiniz gibi.combatlar zaten çok akıcı ve zevkli. AI desen gerçekten çok güzel programlanmış. mesela adamın tekini küp gibi bişeyin etrafında kitelıyodum.En son dayanamadı üstüne çıktı üstden indirdi pompalıyla.sadece stealth olayında biraz sorun var. onun dışında oyun 10/10 . ps3 ün en güzel oyunu olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...