Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Demo Store'a düşmüş. Şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum. PS3 klasikleri arasına kafadan girecek bir oyun. Grafikler falan zaten aşmış. Konsol sucks hacı diyenlerin önüne koyulacak bir oyun olmuş. Kaplamalar, modellemeler vs herşeyiyle süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sadece multi içeriyor demo ama içindeki trailer efsane bir oyunun yaklaştığının habercisi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 tgs de oynadik, dehset bir seydi, grafikler heyecan ust noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ilkini tesaduf oynayıp hastası olmustum.bu da efsane olur.tavsiy edilir ilkini oynamayanlar oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bi türlü oyuna giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 said: 9.5 Presentation Fantastic cutscenes tell a very good if not perfect story. 10 Graphics Absolutely the best of the best these days. Your jaw will drop. 9.5 Sound Great weapon effects, fantastic voice acting and a mostly brilliant (though sometimes overdone) soundtrack. 9.5 Gameplay Great gunplay, stealth works very well (mostly), the puzzles are rewarding and, maybe even best of all, a killer online component. 9.5 Lasting Appeal The game is give or take about 10 hours in length, which feels right, but then there's the multiplayer. Yes, you will be hooked. 9.5 Incredible OVERALL (out of 10 / not an average) IGN'nin puanlaması.. bu arada, kfg söyledi bugün.. oyun, istanbul'da başlıyormuş =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 mc de 97 ile ps3 teki gelmiş geçmiş en iyi 2. oyun olarak gözüküyor zua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 beklentim büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 multi oynanıyor demo sadece. oha?! ve başarılı ötesi olsaymış... o nası grafik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 dun gece hic kimseyi bulamadi multiplayer oynamak icin, sorun mu vardi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yok dün gece oynadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bulamiyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bugün piyasaya çıkmış, bekleyenlere müjde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oglen CNR bimeks e baktım gelmemiş, dun akşam capacity electroworld e bakmıştım ordada yok. varmı bulan edinen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 D&R şaşırtıcı şekilde çok hızlı getirtiyor, oraya bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Var orda da fena pahallı bence sitelerden almak daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 1.si gibi gene çok kısaymış ama multiplayerı için iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 istanbul bölümününün gameplayini izledim meraktan youtube'da. zenci bekçi var -_- türkçe konuşmalar güzel olmuş ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fiyatlar biraz düşsede alsak ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kaede said: 1.si gibi gene çok kısaymış ama multiplayerı için iyi diyorlar oyun hiç kısa degil hatta fazla uzun geldi bile bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 biri oynamıtşık arkadaşla da öle çok bi olayı yoktu gibi 2 yi bu kadar efsane diolar nedir ki olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ps3 exclusive ya. ps3'ü olan herkes çok seviyo oyunu bütün olayı o fdjghdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok yok, xbox sever olarak bende playstationda oynayip bitirdigim ender oyunlardan. guzel oyun. muhtesem bi oyun degil ama playstation sahibi olanlarin alip onymaasi gereken bi oyun. sanirim 2. sinin olayi ise playstation 3 un gucunu su zamana kadar en iyi yansitan oyun olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 istanbul videosuna bakiyim dedim istanbual pek benzememesini egctim zenci guvenlikcilere baya guldum sonra commentlere baktim said: Vay #$@$$@ @#%$%@, İstanbul'u bile koymuşlar @#%$%@ @#$#@#%$%@ oyununa. Eh, zaten bu oyun PS3'ün elle tutulur tek oyunu. Bu da satmazsa Sony PS3 lerini dürüp büküp Blu-Ray fiyatına satmak zorunda kalır. Hem o 6.45 teki ne öyle? Yavşaklar videolara da mı müdahale etmeye başladılar? İpneler cihazı(PS3) bi kırdırmadılar ki Microsoft gibin:D:D. said: La Allah aşkına biri söylesin; siz hiç İstanbul'da Türkçe konuşan zenci bi Türk güvenliğe denk geldiniz mi? Bi de orası İstanbul değil resmen Suriye/Halep olmuş aq. Grafikler yakından detay seviyesi çok düşük geldi. İlerileri blurlu çizmesine rağmen yine de kasım kasım kasılıyo aq. Sialhsız İstanbul kısmı da resmen Prince of Persia olmuş la. Ee, ne anladım ben bu sexten? Hiçbir şey! amerikatardlarindan bizimkilerden asagi kalir yani yok onalrda neden kotu adamalr hep zenci diye aglamis birbirleriyel kapismislar lol said: @ People who think that this gameplay is racist: Does it really matter what colour the person's skin is? We are all one race "the human race", there are no "sub-races". It doesn't matter if Drake kills black, white or green people, he's still killing "people". And if you read the words at the beginning of the video it says this chapter takes place in Istanbul, so it makes sense that there are dark skinned people working as guards. If anything, you people are racist. Just STFU and GTFO. ozellikle sey said: Turkish people are dark skinned. It would be racist if you made them all white. Damn why is the internet full of frickin retards. cool story bro (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu oyunda sadece online co-op mu var? split screen falan yok mu offline için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar