Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 İlginç. said: Dungeon System •This feature has replaced the Looking For Group tool and provides all-new dungeon party creation functionality. ◦Players can join as individuals, as a full group, or a partial group to look for additional party members. ◦Groups using this tool will be able to teleport directly to the selected instance. Upon leaving the instance, players will be returned to their original location. If any party member needs to temporarily leave the instance for reagents or repairs, they will have the option to teleport back to the instance. ◦Players can choose the Random Dungeon option. ■The Heroic Wrath of the Lich King Daily Random Dungeon option will award two Emblems of Frost no more than once a day. ■The normal Wrath of the Lich King Daily Random Dungeon option will award two Emblems of Triumph no more than once a day. ■Continuing to complete Wrath of the Lich King Heroic instances using the Daily Random Dungeon option will award players two additional Emblems of Triumph each time. ■Daily Heroic and normal dungeon quests have been removed. These quests have been replaced with weekly raid quests (see the "Quests" section for details). ■Level-appropriate rewards will be offered to players who choose the Random Dungeon option for pre-Wrath of the Lich King dungeons. ■Players can be placed in a group for a random dungeon no more than once every 15 minutes. ■Random Dungeon rewards will be placed in each player's inventory automatically upon completion of the dungeon (final boss killed). A pop-up notification will display any rewards earned through the Dungeon System. •Instead of choosing a random dungeon, players can also choose specific dungeons appropriate for their level range. Multiple instances can be selected at one time. The feature no longer limits the choice to look for only 3 dungeon groups at one time. •Pick-Up Groups ◦Cross-realm instances are now available and use an improved matchmaking system to assist players in looking for additional party members. As with Battlegrounds, the realms in each Battlegroup are connected. ◦As part of the matchmaking system, some of the more difficult dungeons will have a minimum gear requirement. Players also need to meet the requirements for dungeons that require attunement, such as keys or quests. If a player does not meet the requirements for a particular dungeon, a lock icon will be displayed next to that dungeon. Hovering over this icon will display the requirements which have not been met. ◦Only conjured items and loot dropped in a dungeon for which other party members are eligible can be traded between players from different realms. ◦A Vote Kick feature will be available in the event a member of a party is not performing to the expectations of the other members. ◦Players who leave the group prematurely are subject to a Deserter debuff preventing them from using the Dungeon System tool for 15 minutes. ◦If an existing group loses a member, the leader will be asked if he or she wants to continue the dungeon. Choosing to continue will automatically place the group back into the Dungeon System queue. ◦A Player will not be placed in a group with people on his or her Ignore list. ◦Players who take part in groups who have one or more members who have been matched with them randomly from within the Dungeon System will receive extra rewards, up to and including the coveted Perky Pug non-combat pet. The more random players with whom one groups, the faster the pet can be obtained. ◦The Need Before Greed loot system will be the unalterable default looting system for pick-up groups in the Dungeon System and has been updated. ■Need Before Greed will now recognize gear appropriate for a class in three ways: the class must be able to equip the item, pure melee will be unable to roll on spell power items, and classes are limited to their dominant armor type (ex. paladins for plate). All items will still be available via Greed rolls as well as the new Disenchant option should no member be able to use the item. ■Players will be able to roll on items with a required minimum level higher than a player's current level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 @ad3m Ne Shadowformmuş arkadaş bi form değiştiriyorsun god mode.3.3 te kafadan +1k dps iştahını kabartmış senin anlaşıldı. :P edit imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Will of the Forsaken now shares a 45-second cooldown with similar effects, including the Medallion of the Horde, Titan-Forged runes, Insignia of the Horde, etc. En az 100.000 kişi Race changenin geldiği gün undead olmustur heralde. Sonra tak diye böyle bişey yapıyorlar. Vallahi şerefsizlik önceden açıklasana bari.Arkadaşım bosuna undead oldu elinde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Dungeon'lar random group mu olacak yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 said: Lay on Hands can no longer be cast on yourself. RAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE diye baslardimda sinri yapmama gerek yok, biraktim nede olsa lol (birakmasaydimda sundan sonra birakirdim zaten paladini) al 15dk CD li LoH u munasip parti memberina bas GC efendi prota 2. CD verme, bir yildir LoH ile idare edelim "simdi atarsam ilerde ne yapicam :(" korkusuyla. sonra ardent defenderi ver eskisinden daha bayik hale getir ve nerfle sonrada bu otomatik pilotta tek macro ile oynanan karakteriniz servise hazir hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bloodjackal said: @ad3m Ne Shadowformmuş arkadaş bi form değiştiriyorsun god mode.3.3 te kafadan +1k dps iştahını kabartmış senin anlaşıldı. :P edit imla. Bir gün sp için ağlayan lockları göreceğimi hiç düşünmemiştim ilginçue, yalnız bırakacam ben sp'i raiddeki en gereksiz hybrid caster dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 raidingi biraktim sp ile aylar oldu ztn o kadar efora cikan dps komik spammer adamlardan 1-2k dps yemek feci.tbc sp geri gelsin ztn o shadowform'u da yalan etmisler 1 satirlik tool tip 2-3 paragraf olmus xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Arcane mageler baydı beni, bir gözün dotlarda aman rotasyonu kaçırmıyım şunu yenileyim bunu yenileyim bir gözün threat meterda diken üstünde dps yap adam orda arcane blast spamla 1k-2k fark yapsın, arada heyecan olsun diye arcane missiles atsın falan. Şaka gibi adamlar ya, worldoflogsdan bakıyosun damage done %70 arcane blast, %25 arcane missiles gerisi de trinketten pillar of flame mlame.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 İyide arcane mage'in olayının rotasyonla alakası yok ki, aynı raidde ki hemen hemen aynı itemli 3 mage'in aralarında bile 1,5-2 şer k fark olabiliyor. Arcane mage mana kontrolü üzerine kurulu bir spec. Boss %5'e geldiğinde mana pot, mana gem, evocation CD'de olup sizin de mananız %20 den az ise, o zaman dps yapmışsınızdır. Boss %5'de iken bu CD'ler açılırsa en az 1.5k dps kaybetmişsiniz demektir. Dahası 2 koca yıl, shadow prieslerin mana batary oldu zaman yaptığı ve milletin fasulyeden dediği dps ile zor yarıştı mageler. Warlocklar tek tuş spam ile, mana bile kontrol etmeden 2k+ dps yaptı bu sürede. Birazda mageler dps yapıversin. Üstelik arcane mage raide de hayli yararsız bir class dps dışında. Şu an tek görevi dps olan başka class yok, her class raide bazı faydalar sağlıyor. Arcane mage köşede durup nüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Fin said: raidingi biraktim sp ile aylar oldu ztn o kadar efora cikan dps komik spammer adamlardan 1-2k dps yemek feci.tbc sp geri gelsin ztn o shadowform'u da yalan etmisler 1 satirlik tool tip 2-3 paragraf olmus xD valla dpsi kötüde olsa eğleniyorum ben diğer casterlar ez mode geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 said: Bir gün sp için ağlayan lockları göreceğimi hiç düşünmemiştim ilginçue, yalnız bırakacam ben sp'i raiddeki en gereksiz hybrid caster dps. tmm sanada hak veriyorum magele pve hayatın başlamadan bitti asd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ahaha belkide healer oynarım who knows sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 en gereksiz deme canım o kadarda değil tamam kötüyüz ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Evet lafımın arkasındayım halen. Boomkin / Elem shammy vs Sp utility buff debuff dps istediğin gibi kıyaslayabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 said: Lay on Hands can no longer be cast on yourself. Ağzımı bozacaklar ama artık, ne lan bu, KÜFÜR ETMEK İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ad3m said: Ahaha belkide healer oynarım who knows sdfsd sp tieri 4 parca yaptım guildde 2 pri daha var arada giriyorlar holy pri olmayabiliyor heale dönsem acaba yada su 3,3 u bekleyip öylemi karar versem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 FreEmoon said: İyide arcane mage'in olayının rotasyonla alakası yok ki, aynı raidde ki hemen hemen aynı itemli 3 mage'in aralarında bile 1,5-2 şer k fark olabiliyor. Arcane mage mana kontrolü üzerine kurulu bir spec. Boss %5'e geldiğinde mana pot, mana gem, evocation CD'de olup sizin de mananız %20 den az ise, o zaman dps yapmışsınızdır. Boss %5'de iken bu CD'ler açılırsa en az 1.5k dps kaybetmişsiniz demektir. Dahası 2 koca yıl, shadow prieslerin mana batary oldu zaman yaptığı ve milletin fasulyeden dediği dps ile zor yarıştı mageler. Warlocklar tek tuş spam ile, mana bile kontrol etmeden 2k+ dps yaptı bu sürede. Birazda mageler dps yapıversin. Üstelik arcane mage raide de hayli yararsız bir class dps dışında. Şu an tek görevi dps olan başka class yok, her class raide bazı faydalar sağlıyor. Arcane mage köşede durup nüküyor. Birincisi; tek görevi dps olan başka bir class yok mu? Roguelar ne getiriyor raide? Peki hunterlar? Warlockların warriorların hatta elemental shamanın balans druidin vsnin raidde ikincileri üçüncüleri ne getiriyor? Aynı oyundan mı bahsediyoruz? İkincisi; abi şöyle bir durumdayız, ben ya da başkası dps meterın en üstüne çıkınca bile damage done onlardan daha fazla olsa da adamların dpsi hala daha yüksek oluyor. Ya da adam salak birşeye ölüyor resleniyor arada bazı şeylerden kaçıp bossa geri koşan meleelerin hala üstünde kalıyor meterda, adamlar kahroluyor falan. Normal runlarda adamlar flask içmeye bile tenezzül etmiyorlar hala meterın en üstlerinde kalıyorlar. Threat sorunu yok ki ben vigilancela 3,5 atıyorum talentlerden en fazla %10 kesebiliyorken, tek sahip olduğum şey threatimi yarıya indiren 3 dakikalık bir cdyken ki o bile 5 dakikaydı yakın bir zamana kadar... Survivability diye bir problemleri yok adamların direk oh-shit-buttonları var... Millet debuff alıyor veya deli danalar gibi koşturuyor etrafta birşeyden kaçmak için mage direk iceblock, blink, onu bırak o arada dps time kaybı 0 vs vs vs... Daha gider bu paragraf. Üçüncüsü; tamam mageler belki kötü durumdaydı tbcde ama asla senin söylediğin kadar öyle aşağıdan yukarı tanklardan sonra ilk gelen bir sınıf gibi vahim bir durumda olmadılar, ki tbcyi falan bir kenara bırakın, şuan oyunun kaçıncı yılındayız kaçıncı expansionundayız duruma bak. GC efendi mage mi oynuyordu o aralar da şimdi intikam mı alıyor nedir :p Bir de gözünüzü sevem şimdi bunun ardından "wtfzor worloklar 10k conf crit ffs rogular cloak of skill dklar lolgrip warr whirlwind dpqwojdpq ffs" gibisinden pvp edalarıyla üstüme gelmeyin plz, pvp başlığından devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 AHAHAHA o ne abi, LoH nerf'ünün amacı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bir de freemoon şimdi yanlış anlama abicim no offense direk senin üstüne ne kadar nerdrage varsa içimde boşaltmış gibi oldum da, cidden ama pvede mageler şaka gibi şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Raide 5 tane shaman alıyoruz birde 2 tane elemantel almıyalım mümkünse. İzin verirsen olmasın zaten 2. nin bir yararı. Bana birincinin yararı yetiyor da artıyor bile. Ve rogue,hunter vs'nin dps harici bir yararı yoksa, harbiden böyle düşnüyorsan zaten muhtemelen WoW oynamıyorsun sen başka oyun oynuyorsun. Huntera hiç girmim zaten birmilyon ekstra özellikle geliyor char. Rogue desen tankların agro sorununu bitiren char resmen bu oyunda. Üstüne Anub heroci rogusuz kesemiyeceğin kadarda ekstra yararlılar. Şu oyunda mage hariç her class zaman zaman dps yapamasa da raidlerde yer buldu. Raid slotunu kaybeden tek char mage oldu sunwell'de. Çünkü dps yapmıyorsa çöp bir char o char. Dahası hani sanki 3 yıldır böyle imiş gibi de yazıyorsunuz ya ona bozuluyorum. Ya 5 yıllık wow'da ilk kez rahat bir oynanışla dps yapmaya başladı char üstelik hepi topu 2 aydır bu durumda. Warlockları ilkkez geçti diye bu kadar ağlanmaz ki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Rikkie class neydi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 shadow pri olarak biz ölelim pretbcde bi seyimiz yoktu tbc de iş yaptık simdi yerlerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Priest olarak gayet kusursuz bir class olduğunuz tartışma götürmez bence. Olay sadece 1 adet specinizde ki sorun o kadar. Pre-TBC'de zaten shadow leveling spec'ti. TBC'de dps olarak olmasada raide yarar olarak tavan yaptınız. 2 shadow pri almayınca raide, millet paylaşamıyordu o priesti. Şimdi de tek olay, düzenlenen en son char olduğunuz için dps'iniz düşük. ki şu an tüm ekip sizle ilgilendiği için her patch bufflanıp elem shaman ayarına getirilmeye çalışıyorsunuz. Biraz sabredeceksiniz o kadar. Sizden önce shamanlarla uğraştılar. Şu an 3 specte çiçek gibi oldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 FreEmoon said: Raide 5 tane shaman alıyoruz birde 2 tane elemantel almıyalım mümkünse. İzin verirsen olmasın zaten 2. nin bir yararı. Bana birincinin yararı yetiyor da artıyor bile. Ve rogue,hunter vs'nin dps harici bir yararı yoksa, harbiden böyle düşnüyorsan zaten muhtemelen WoW oynamıyorsun sen başka oyun oynuyorsun. Huntera hiç girmim zaten birmilyon ekstra özellikle geliyor char. Rogue desen tankların agro sorununu bitiren char resmen bu oyunda. Üstüne Anub heroci rogusuz kesemiyeceğin kadarda ekstra yararlılar. Şu oyunda mage hariç her class zaman zaman dps yapamasa da raidlerde yer buldu. Raid slotunu kaybeden tek char mage oldu sunwell'de. Çünkü dps yapmıyorsa çöp bir char o char. Dahası hani sanki 3 yıldır böyle imiş gibi de yazıyorsunuz ya ona bozuluyorum. Ya 5 yıllık wow'da ilk kez rahat bir oynanışla dps yapmaya başladı char üstelik hepi topu 2 aydır bu durumda. Warlockları ilkkez geçti diye bu kadar ağlanmaz ki ya. hmmm said: "bir class gecmiste cok surunmus underpower kalmissa bu su anda OP olmasini hakli gostermez" gostkirovler bu yani tank aggro sorununa baya guldumde rogue da lock da hunterda raide pek birsey getirmiyor mageler vanillada iyidi, hunterlar naxxramas a alinmazken yargiliyorlardi direk TBC basinda mage gene iyidi, bir sunwellde disarida kaldilar onada itiraz eden yok genede sunwellde brutallus da meter i yardirirken hunterimla en yakinimda veya tepemde bizim mage vardi (oole adam disarda birakicak kadar pislik guild degildi bizimki, sizede oyle guildleri tavsiye ederim disarda kaliyorsaniz) hunter 1.5 senedir alistigim oyun stilim tek patchle cope gitti ise "kolay" diye, gene locklar mouse wheel a shadowbolt koyup dps yapamiyorsa magelerin yapmasini hakli gosteremez kimse acin QQ postlari GC bir zahmet nerflesin, arcane rotasyonu ile oynasin bole sizden arcane blast aralarinda alakasiz parti membera dampen atmanizi istesin dps yapabilmek icin veya talenlarinizdan gelen procu alip yeni bir spell versin procu calsitirma amacli tipki huntera yaptigi gibi, arcane blast arasi 3 wand atamazsaniz metrelerde surunun filan sonra skillden mana management tan konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 valla simdi ptrden cıktım normalde dummyde livede 3700 yaparken ptr de 4500 lere cıktı dps bakalım yeterli olucak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar