Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.0 PTR Patch Notes

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Priest
Shadow

* Shadowform tooltip has been clarified for haste benefits : grants Devouring Plague and Vampiric Touch the ability to benefit from haste.

ABİİİİİİİİİİİİİ allahın salakları haste stack bugını fixleyemedikleri için swp haste mekaniğini tamamen kaldırdılar.
LAN EXPLOİT EDEYDİK BARİ BE ALLAH BELANI VERSİN BLİZZ!

PS : Corruption'ın aynen bırakılması ise tamamen saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m

ad3m said:

Priest
Shadow

* Shadowform tooltip has been clarified for haste benefits : grants Devouring Plague and Vampiric Touch the ability to benefit from haste.

ABİİİİİİİİİİİİİ allahın salakları haste stack bugını fixleyemedikleri için swp haste mekaniğini tamamen kaldırdılar.
LAN EXPLOİT EDEYDİK BARİ BE ALLAH BELANI VERSİN BLİZZ!

PS : Corruption'ın aynen bırakılması ise tamamen saçmalık.

Ad3m seni lock a reroll yapmanı öneriyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Expansionda goblin rog/lock/mage birini oynicam yeter.
Aslında mallık bendeki böyle live olcak beklentileri falan.
İlk bu bufflar geldiği zaman adamın biri topic açmış forumlarda.Artık alıştık diyordu her major patchde heyecanlandırıp patch geldiğinde hiçbirşeyin değişmeyeciğini falan söylüyordu.Elf olduğu için sallamamıştım neden ak sakallı dwarf değildi o NEDEN?
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Expansionda goblin rog/lock/mage birini oynicam yeter.
Aslında mallık bendeki böyle live olcak beklentileri falan.
İlk bu bufflar geldiği zaman adamın biri topic açmış forumlarda.Artık alıştık diyordu her major patchde heyecanlandırıp patch geldiğinde hiçbirşeyin değişmeyeciğini falan söylüyordu.Elf olduğu için sallamamıştım neden ak sakallı dwarf değildi o NEDEN?

gear score uma bakıyorum 5300 raiddeki digerlerine bakıyorum buyuk cogunlugun gearı benden kotu nedense ben dpslerde yerlerdeyim ya 20 kusur bi lock var onu mu kassam acaba druide baslamıstım ama lvl kasmakda zor geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...