Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hozceri said: Dworgian said: LF9m U(10)HM imba group sat 20:00 @BL :< olmaz o saat 20,30 da raid var c.tesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 cumartesi serbest izin verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bende bi ulduar hard mode toplim madem :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 hozceri said: cumartesi serbest izin verdim "ordaki "sat" c.ts ztn" demek istediydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben saat diye okudum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eh be =) akşam raidde görüşürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 wannabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 said: Priest Shadow * Shadowform tooltip has been clarified for haste benefits : grants Devouring Plague and Vampiric Touch the ability to benefit from haste. ABİİİİİİİİİİİİİ allahın salakları haste stack bugını fixleyemedikleri için swp haste mekaniğini tamamen kaldırdılar. LAN EXPLOİT EDEYDİK BARİ BE ALLAH BELANI VERSİN BLİZZ! PS : Corruption'ın aynen bırakılması ise tamamen saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 icc raider mountlarida gelmis .) lootlarda cikmaya baslamis. aralik 10 da gelir bu patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oha ilevel 232 düşüyor 5 man heroicden. Alt kasmak lazım. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oha lootlar çok iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 eah yeter lan yaratıcı olsunlar artık şu lootlarda proclu mage silahları istiyorum, daha ilginç trinketler istiyorum en azından aradığım yaratıcılıkları tierlerde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ad3m ad3m said: Priest Shadow * Shadowform tooltip has been clarified for haste benefits : grants Devouring Plague and Vampiric Touch the ability to benefit from haste. ABİİİİİİİİİİİİİ allahın salakları haste stack bugını fixleyemedikleri için swp haste mekaniğini tamamen kaldırdılar. LAN EXPLOİT EDEYDİK BARİ BE ALLAH BELANI VERSİN BLİZZ! PS : Corruption'ın aynen bırakılması ise tamamen saçmalık. Ad3m seni lock a reroll yapmanı öneriyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Expansionda goblin rog/lock/mage birini oynicam yeter. Aslında mallık bendeki böyle live olcak beklentileri falan. İlk bu bufflar geldiği zaman adamın biri topic açmış forumlarda.Artık alıştık diyordu her major patchde heyecanlandırıp patch geldiğinde hiçbirşeyin değişmeyeciğini falan söylüyordu.Elf olduğu için sallamamıştım neden ak sakallı dwarf değildi o NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ad3m said: Expansionda goblin rog/lock/mage birini oynicam yeter. Aslında mallık bendeki böyle live olcak beklentileri falan. İlk bu bufflar geldiği zaman adamın biri topic açmış forumlarda.Artık alıştık diyordu her major patchde heyecanlandırıp patch geldiğinde hiçbirşeyin değişmeyeciğini falan söylüyordu.Elf olduğu için sallamamıştım neden ak sakallı dwarf değildi o NEDEN? gear score uma bakıyorum 5300 raiddeki digerlerine bakıyorum buyuk cogunlugun gearı benden kotu nedense ben dpslerde yerlerdeyim ya 20 kusur bi lock var onu mu kassam acaba druide baslamıstım ama lvl kasmakda zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 TBC den beri gear scale problemi var shadowda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Oha queen lanathelin dizaynı mükemmel olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Fightta 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://www.mmo-champion.com/news-2/deathbringer-saurfang-us-ptr-testing/?PHPSESSID=3dhmm24u8urgh9drkl4s54vdv2 saurfang mı kesices? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 jr o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Corrupt olan oğlunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bi an dedim noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Dworgian said: http://www.mmo-champion.com/news-2/deathbringer-saurfang-us-ptr-testing/?PHPSESSID=3dhmm24u8urgh9drkl4s54vdv2 saurfang mı kesices? http://i5.photobucket.com/albums/y158/LegionOfDarkness/TheyBeStealinMyBucketSeal-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ne alakası var şimdi? hehe ne komikmiş öyle onlar. tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 alakayı ben de anlamadım da, sdf güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar