NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Dis Doktoruna gittim, vicdansiz ne verdiyse bana sarhos gibi oldum. Boyle leyla gibi ciktim doktordan ama kafa bi dunya. Guluyorum durduk yerde falan. Sonra saate bakiyim dedim, baktim cep telefonum yok, doktora geri gittim boyle boyle, orda da yok. Hay bin kunduz nidalariylan gulerkene aklima geldi ben bu telefonu kapattirayim biri bulur faturaya gecirir, tanidiklari troller falan.. Aradim GSM operatorunu aramizdaki konusma: - Iyi gunler, telefonumu kaybettimde karti bloke edebilirmisiniz. (guluyorum bu arada ekieki diye) - Gunaydin efendim numara neydi? isminizi alabilirmiyim. + Numara su ismim bu. - Are you high? Sir? + Disciden yeni ciktim sarhos gibiyim kusta bakmayin. Bloke edermisiniz karti? - Gerek yok efendim, telefonunuzu bulduk. + Buldunuzmu? Nasil ya? - Telefonunuz suan elinizde korkacak bir sey yok. ( kadin gulmeye basladi, ben zaten guluyorum devamli) + Ozur dilerim, dedim ya kafam bulanik. - Sorun degil, bana doktorunuzun adresini verirseniz bu olay aramizda kalir. Karar verdik haftada bir arkadaslarla toplanip disciye gidecez lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahahaha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Kadın hakikaten böyle konuştuysa muhteşem bi insanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 mükemmelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 o neyse bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 is this real life deseymissin keske kadina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bu cocuga bi daha laf eden olursa karsisinda beni bulur. Ceken bilir arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 çocuk epik o dişçi şeyleri daha da epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 dişcilere o kadar para verdim bi kere kafamı şöle güzel yapmadı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 @NoTwisT operatörde konustugun bayanin telini istiyorum. bul bana bul bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 İyiymiş, "Are you high, sir?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kadın telefonda sana are you high mı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 o kafayla konuşmanın her kelimesini hatırlaman da ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bakim bi çürüyen eden var mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bu olaydan sonra patilerinn diş kontrol zamanı gelmiştir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kadını tanısam kesin aşık olurdum ya ahahahah süpermiş. ayrıca dişçide ne verdiler? temin etmemizin bir yolu var mı? o da süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kadin cok tatliydi hakikaten, baskasi olsa direk yuzume kapatirdi telefonu acar acmaz muhtemelen. Kadinin adini hatirlayamiyorum lan :( Dislerim sorunlu oldugundan hayatim discide gecti boyle sey gormedim ben. Adam burda bulabildigim en ucuz disci. Isin bok yani adam cinli, evde kendimi yapti napti o uyusturucu zimbirtiyi anlamadimki. Ayni dis gene agriyor bu arada, tekrar gidecem adama. Bu sefer yanimda meze goturmeyi planliyorum. Kafayi bulduktan sonra da ararim kadini 2 laflariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar