Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Failun Failatun

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Dis Doktoruna gittim, vicdansiz ne verdiyse bana sarhos gibi oldum. Boyle leyla gibi ciktim doktordan ama kafa bi dunya. Guluyorum durduk yerde falan. Sonra saate bakiyim dedim, baktim cep telefonum yok, doktora geri gittim boyle boyle, orda da yok.

Hay bin kunduz nidalariylan gulerkene aklima geldi ben bu telefonu kapattirayim biri bulur faturaya gecirir, tanidiklari troller falan.. Aradim GSM operatorunu aramizdaki konusma:

- Iyi gunler, telefonumu kaybettimde karti bloke edebilirmisiniz. (guluyorum bu arada ekieki diye)

- Gunaydin efendim numara neydi? isminizi alabilirmiyim.

+ Numara su ismim bu.

- Are you high? Sir?

+ Disciden yeni ciktim sarhos gibiyim kusta bakmayin. Bloke edermisiniz karti?

- Gerek yok efendim, telefonunuzu bulduk.

+ Buldunuzmu? Nasil ya?

- Telefonunuz suan elinizde korkacak bir sey yok. ( kadin gulmeye basladi, ben zaten guluyorum devamli)

+ Ozur dilerim, dedim ya kafam bulanik.

- Sorun degil, bana doktorunuzun adresini verirseniz bu olay aramizda kalir.

Karar verdik haftada bir arkadaslarla toplanip disciye gidecez lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadin cok tatliydi hakikaten, baskasi olsa direk yuzume kapatirdi telefonu acar acmaz muhtemelen. Kadinin adini hatirlayamiyorum lan :(

Dislerim sorunlu oldugundan hayatim discide gecti boyle sey gormedim ben. Adam burda bulabildigim en ucuz disci. Isin bok yani adam cinli, evde kendimi yapti napti o uyusturucu zimbirtiyi anlamadimki.

Ayni dis gene agriyor bu arada, tekrar gidecem adama. Bu sefer yanimda meze goturmeyi planliyorum. Kafayi bulduktan sonra da ararim kadini 2 laflariz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...