PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mclovin said: fifa oyayabilmek için insanın azcık da olsa futbol bilmesi gerekiyor. nereye ne zaman pas atılacağını bilmek nerde şut çekilir nerde çekilmez bilmek gerek. pes gibi 70 metreden arkası dönükken atılan şutlar olmadığı için size zor geliyor fifa. bildiğin aptal yorumu bu. kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fifayı oynamadım tamam. ama bu kadar ağır eleştiri yapılması hiç iyi değil pes'te bir çok gerçeklik var bir kere bu kadar ağır eleştirilmemesi gerekilirdi. Fifa 09'u oynadım en son olarak PS3'te. Ben hiç bişi anlamadım abidik gubidik bildiğin bizim türk oyuncuları gibi koşuyorlar. şut çekme performansları çok eksik. pes'te şut çekme ve oyuncuların skillsleri apaçık ortada kaç tane yıldız topçuyu sahada görmüşümdür pestede tamamen aynılar. hiç bir yalanıda yok. fifa resmen oyuncularından kendisini çekmiş durumda her zaman pc ye çalışırdı hayırdır bir anda kendisini ps3e veriverdi oda ilginç. pes kesinlikle tatmin edici bir tekniğe sahip. çok saçma eleştiriler sizinkilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 iki oyunu da savunanlar boşa savunuyor. tvde izlediğiniz herhangi bir futbol maçıyla yakından uzaktan olmayan oyunlar ikisi de. FIFAnın gerçekçiliğinin kaynağı , top dolaştırarak oynanması - ki gerçe futbol da öyle oynanıyor - pes sürekli pres , 0 pozisyon bilgisine sahip futbolcular ve takım oyununu hiçe sayan bir sistemde. ikisi de ÇOK kötü futbol oyunları (similasyon demeye dilim varmıyor). spor oyunu nasıl yapılır öğrenmek için nba2kX serisine bi bakmaları lazım. Hoş , japon beat'em-up firmasından çok fazla bi beklentim yok , belirlenmiş bir oyuncu kitlesi de var ama EA daha güzelini yapabilir/yapmalı. en azından gelişme gösteriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 eğer fifayla pesi pc versiyonları için karşılaştırırsanız pes ezer. ama konsolda pes oynayanlar yıllardır alışkanlık oldugu için pes oynuyor.ki eğer bende ps yi aldıgımda içinden fifa cıkmasa pes alırdım.yani fifanın 2001 den sorası pert oldugu için bende inanmıyodum güzel oldugunu.fakat fifa 09 ile birlikte konsoldaki futbol tahtını fifa almıştır. sadece takım oyunu değil olay.genel anlamda fifa çok dha güzel.ikisinide oynadım ps3 te.fifan sora pes oynayınca 10 yıl geri gittim.güzel grafikli atari oyunu oynar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 peki bu kitserver ne işe yarar nelerde kullanılınır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çok pis online futbol oynayasım var bu aralar, ya orjinal fifa ya orjinal pes alıcam official sunuculara bağlanabilmek için, fifanın online modu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Ayrıca fifayı playstation cafelerde birkaç oynadıktan sonra ben de bu yıl için pesden daha iyi olduğuna kanaat getirdim aslında ama pcde gerçekten bu kadar kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 pc de fifa diye bi oyun yok , o şekilde bakıcak kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 09 dan iyi mi kötü mü onu söyleyin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 birebir aynısı, nitekim hepsi birbirinin kopyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 MrLevie said: 09 dan iyi mi kötü mü onu söyleyin=) Abi kötü. Şaka gibi ama 09'dan kötü yani. PC'de PES baya güzel de FIFA diye bir oyun yok söylendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bende fifa10 edinmeyi düşünüyordum ekşide filan biraz baktım insanlar öve öve bitirememiş fakat ilk çıktığında int kafede denemiştim grafikler o kadar kötüydüki çim filan berbattı 5dk oynamadan kapatıp çıkmıştım şimdi bu kadar olumlu yorumu görünce tekrar denesem mi diyorum belkide pc kötüydü yada ben grafik ayarlarına bakmayı unutmuşumdur diyorum pc fifa10 için grafik açısından ne diyosunuz ? bu olumlu yorumlar ps3 için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 PC'de FIFA 10 asla opynama. 09 oyna 10 oynama yani. Grafikler falan en yüksekte bile leş evet. PES dövmş PC'de. Ama PS3'te FIFA mükemmel olmuş. Az bekle, PC için FIFA 11 al. Bu sefer baya güzel olacakmış, grafikler de imba olacakmış gameplay zaten iyiydi PS3'te, PC'de de iyi olacakmış vs. işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar