Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Ekim'de baba oluyorum.

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Astrolojik bilgiler ve iyi dilekleriniz için eşine ve sana çok teşekkür ederim.Şimdi heyecan fazladır tabi 2 gün artık hop oturup hop kalkarak geçer :) tansiyon ve şeker yoksa ameliyat zaten gayet rahat geçer 45 dakika 1 saat arası sürüyor ilk 15 dakika da kuzey'in kucağına gelir zaten ilk babası görecek bebeği bunu ilerde bir baba olarak kullanmanı tavsiye ederim.Onun dışında ben de terazi burcuyum annem ve babamın anlattıklarına dayanarak çok zorlanmışlar hatta baya bir abartı zorlanmışlar ne emmişim ne gazım çıkarmış bu yüzden hep mama yedirmişler birde gazımı çıkarmak için ayağıma elma yağı sürerlermiş.Astroloji ye inanmam ama geyiği keyifli oluyor :)
Onun dışında anne sütü kesinlikle tavsiye ediyorum ben benim oğlan emsin diye yerlerde süründüm hanım ameliyatlı olduğu için haliyle kalkamıyordu.Ne yap ne et bebeği emzirmeye çalış,bebeğin sağlıklı gelişimi için 2 saatte bir emmesi gerekiyor,aşıları topuktan kan testi kulak tarama testlerini unutmayın.Birde eşine şimdiden geçmiş olsun diliyorum korkmasına gerek yok zaten pek birşey hatırlamıcak ( tabi epidural li sezaryen değilse ) ameliyattan sonra 12 saat su içemeyecek ağrıları maksimum 1 gün sürer sonra ki günler hafif ağrılar çekecek zaten 2 gün sonra tekrar tebrik ederim şimdilik bu kadar yazayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

vay be öyle güzel yazmissin ki birden baba olasim geldi (ha?)
saka bi yana, tebrikler. güzel bir baba olacak gibi duruyorsun burdan =)

resmen duygularıma tercüman olmuşsn okurken baba olasım geldi sdkjf

çok tebrik ederim,umarım vicdanlı ve sağlıklı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...