Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 2010 yılının Mayıs ayında Norveç’te gerçekleştirilecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’na katılacak şarkıcı veya gruplar ile ilgili çok sayıda ismin konuşulması TRT’yi harekete geçirdi. Medyada konuşulan Ajda Pekkan ve Nazan Öncel gibi isimleri yalanlayan TRT’nin temas halinde olduğu isimler ortaya çıktı. TRT kulislerinde şimdilik üç isim konuşuluyor. Bu isimler Şebnem Ferah, Deniz Arcak ve Grup Manga. Eurovision için TRT yönetimi bu yıl için 8 kişilik bir liste oluşturmayı planlıyor. Bu listede şimdilik bu 3 isim kesin. Yarışacak isim ise Aralık ayında açıklanacak ve bu adaya beste yapması için bir süre verilecek. Sanatçı tarafından getirilen 3 beste müzik prodüktörlerinden oluşan bir komisyonun beğenisine sunulacak ve yılbaşında kamuoyuna tanıtılacak. Geçtiğimiz yıl Hadise sorun yaşayan TRT yetkililerinin bu yıl daha mütevazı bir yarışmacıyla katılmak istediği de konuşulanlar arasında. Yönetimden gelen talimat doğrultusunda Türkiye’yi her yönüyle iyi bir şekilde temsil edecek 5 aday daha aranıyor. VATAN
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Deniz Arcak, Manga, Şebnem Ferah ne güzel isimler aday gösterilmiş bu sene. tabi daha bu liste 8 kişyi bulcakmış. ama ben Deniz Arcak derim bu 3 isimden
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ilk "olm bu yarışmayı bizden başka takan yok" diyene leblebi tozu hediye
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 deniz arcak çıkmazsa bende bu sayfayı yerim o kadar ilahi söyledikten sonra trtde
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 @Lopeth ilahiyi bırak ordaki yapımcının biriyle beraber diye biliyorum ben, yanlış biliyorumda olabilir. o yüzden o 3 isimden Deniz Arcak olabilir dedim. bence diğer isimlerde her seneki gibi dönen isimler. halk oylaması yapsınlar bence. biz karar verelim kimi yollamak istediğimizi
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sanatçıları bilememde seçilecek şarkınında önemli olduğu ortada, everyway that i can gibi olması taraftarıyım, tabi kopyası değil.
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 evet bencede o tarz'da olmalı. Hadise'nin şarkısı tam ergen şarkısıydı
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ooo hayko'da trt için ilahi söylemiş. şimdi gördüm. hayko bile çıkabilir. ahaha
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 şebnem ferah ve manganın gitmesi mantıksız. ya böyle abzürt birileri gerekli bence. [list] [*] ajdar [*] ciguli [*] tarık mengüç [*] ismayil yk [/list] yok ciddiyiz ama değişik bi konsept yapıcaz derseniz, hayko olur
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Böjeek said: evet bencede o tarz'da olmalı. Hadise'nin şarkısı tam ergen şarkısıydı Ergendi ama düzgün kıyafet ile bence daha iyi puan alabilirdi.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi ciguli gitse, adama bulaşmasalar abuks abuk şeyler yaptırmazsalar, adam kafasına gore rahar calışırsa; duman eder eurovizyon'u.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kesinlikle tarik menguc gitmeli bence yillardir grup hepsi diyorum inatla yollamiyolar sut gibi karilar yeme yaninda yala oh mis oysssss aman neyse yane sesleride iyi dans da ediyolar bak hayko cepkinde olabilir ilahi solemicekse
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Fuat gitsin, bütün kanka ülkelere 9 puan versin.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 BonePART said: yillardir grup hepsi diyorum inatla yollamiyolar sut gibi karilar yeme yaninda yala oh mis oysssss ergen libidosu mu yoksa orta yaş bunalımı mı? kararsız kaldım.
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ajdar ı bi yollasalar da eurovisin a ajdar gitsin laflarından kurtulsak.
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 geçen yaz bizim organizasyonların bir bölümünde grup hepsi vardı. hiç mi canlı söylemezler. hep playback yaptılar. sesleri kötü bence veya hem dans edip hem şarkı söyleyemiyolar. bide neresi güzel o kızların ya hepsinin boyu 1.50 - 1.55 civarı.
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 İsveç, finlandiya, danimarka, izlanda, norveç bunların hepsi finallerde olursa, yine bunlardan biri alır gibime geliyor.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hayko var ya anasini beller o yarismanin, insallah kafalarina tas duser de haykoyu gonderirler
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi tarik menguc gitsin cingene acilimi deriz romen acilimi embracing our diversity modunda takiliriz
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bone said: BonePART said: yillardir grup hepsi diyorum inatla yollamiyolar sut gibi karilar yeme yaninda yala oh mis oysssss ergen libidosu mu yoksa orta yaş bunalımı mı? kararsız kaldım. ben hastasiyim gulcinin ayrildi gruptan ama napalim doner bi gun diyoruz kiz arkim bile kabullendi pofuduk sac gulcin beenimi
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 şebnem gitsin sahne şovuna falan karışmasınlar döktürsün 3. olsun gelsin
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yıllardır MANGA gitsin diyorum yeter artık ben bile bıktım
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Beyblade sabriyi kareografide kullanabiliriz,iyi puan toplar...
Öne çıkan mesajlar