cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesela ne zaman Sting'in Desert Rose'unu duysam aklıma Half-Life, 400x300 cozunurluk ve Gordon Freeman geliyor. Yıl 2001'di. Sanırım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 aynen şebnem ferah dinleyince aklıma ültima geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 benim arkadaşım da böyle garip garip şeylerle bağlantı kuruyordu beyin tümörü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 allah allah bunda anlamayacak ne var, arkada numberone açıkken hl oynuyomuşsun. ben de mor ve ötesi- bir derdim var duyunca aklıma lego teknik geliyor, çünkü arkada o çalarken lego yabdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 marks&spencer diince hülya avşar gelio bnm aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 dale don dale 2005 wow barrens san andreas falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çilekeş yetmiyor looptayken bahçeşehir otobüsünde kumarbaz'ı okumuştum bitirmişte olabilirim tam hatırlamıyorum ama öküz gibi trafik vardı rahat 1.5 saat falan direk aklıma dinleyince o kitap geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 soad- chop suey çaldığında diablo 2 yi 216349.ya kastığımı hatırlarım ha bide cafeye her girdiğimde bana özel ibrahim tatlıses -beyaz gül kırmızı gül şarkısıyla karşılarlardı haliyle iki şarkı birden aklıma geliyor işte o an gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu klasik bişi aslında garip falan hiç değil yani belli bir dönem dinlenilen müziklerin o dönemin en belirgin özelliklerini (en belirgin diyorum ama aslında sadece arkaplanlar falan da olabiler) hatırlatması hissedemeyen varsa çok kötü =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Pink floyd dinleyince dota geliyor aklıma svenle stun falan atıyorum sanki o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://asset.soup.io/asset/0434/5168_109e.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 pure pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ehauehuaeha efsane olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 like a prayer ama madonna değil böle başka bi kadın sölüyordu xD direk ultima aklıma geliyo dfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 guano apes duyunca direk sudden strike. metallica diyince dune 2 ama çok fazla örnek yok müzik dinleyerek oyun oynamaktan nefret ederim. oyunun sesiyle atmosfere girmeyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 SOAD- question çalınca aklıma fellwoodda satyr kestiğim vanilla günleri geliyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 rob zombie - living dead girl, aklıma ko Apos slotunu fln getiriyor, o yuzden daha dinlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ekşi = Yeşil Tatlı = Sarı (Çok tatlıysa kırmızı) Mide bulantısı = Mor Siyah = acı Pembe = Çok bayık bir tatlı Mavi = Tuzlu Birşeyler yiyince tatlar aklıma bu renkleri getiriyor. Şarkı yazmak gerekirse; Dinozor Ta.ağı, Ta a.k, bilimum Şebnem Ferah ve Manga şarkıları = Liseden kaçıp UO, AoE2 oynadığımız günler Bilimum Metallica, Megadeth şarkıları = Sonraları dota oynadığımız günler (başka internet kafeye gittik evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar