Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 şöyle kallavi bir kadın karakter lazım diyecektim tam bu hafta, tutup berrak falan getirdiler ya. saçma olmuş diyeceğim ama yine bir şekilde mükemmel oynatırlar bu kızı da, kıvanç'ta olduğu gibi söylediklerimizi yutarız diye korkuyorum. Yine de bence şöyle cansu dere gibi hem dişilik hem sert kadın rollerini kotarabilecek, daha yüksek seviyede oyunculuk bilgisine sahip biri gelseydi daha çok sevinirdim. Berrak ilk 2 kritere uyuyor olsa da oyunculuk vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sekkiz öldü abi nasıl gelsin kıvanç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 oo berrak, atarlı atarlı çok leziz olur <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sarsılarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ezel'in bu bölüm god mode on belli ses tonundan. yine her şeye hakim oyun içinde oyun kurmuş aslında kündeye geleceğini biliyomuş falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Berrak Tüzünataç'ın fotoğrafları için tıklayınız... sdf. bu arada hatunun yüzünde çok güzel bi "atarlıyımdır, sağlam karıyımdır" şekli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 oturdum sezon 1 i izledim 3 günde wowda levellerken. hastaydım tekrar hasta oldum. peşpeşe izleyince insan kendi gerçekliğini kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bugün özetsizmiş :P nasıl olsa özet var 1 saat beklenmez diyip kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 başlıcakmış birasdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Direk 8demi basliyor bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 özet sürer 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Pazaretesi 20:00 http://atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/12/13/ezel_627698679308 bencede özet kitlerler gibime gelior başladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sfdsadas özet var.ibişler reklamda özet yok diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kasımpaşa gol atti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ezelemi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yok ıvankovaa :D 1-1 OLDU (td):= KAÇ DAKIKA BU reklam yaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 çok özet verdiler sırf reyting gitmesin diye.diğer dizilerin özet bitti yeni bölüm basladı bu hale özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 tam böyle 70lere dönüyor tam gaz dalıyorum diziye pat reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben anlamıyorum ne saçma senaryo lan bu kenan dayının düşmanı.dayı laga luga yapıyor utanmadan bide ben ezelin yerinbde olsam dayının yerini söyler rahatlarım anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 oh be en sonunda dayının çıkarını öğrendik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dayının cıkarı tamamda şu berrak tüzünataç zorlama bi karakter olmuş.hele şu son sahneler zaman geçsin niyetine geyik yine jack aslında herşeyi biliyor tarzı ezel herşeyi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dayı bomba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 berrak hiç gitmemiş. lap diye sokmuşlar. Dizi 3 bölüm sonra fox'a geçer. bi de 1971'ler çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ahahah hakkaten reyting için napcaklarını şaşırdılar 8 bucukta başlayan dizi 9da başladı. işte benim türk dizilerinde anlamadıgım olay.ulan 2 hafta ara ver mesela sonra son 3 bölüm diyip yap finali bitsin hafzılarda güzel diziydi olarak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 altın yumurtlayan tavugu niye kessinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar